Ne yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalımKaynanam için dua arıyorum çok iydik ortancı eltim bu durumdan çok rahatsızdı ve bi kaç yerdede duydum beni konuşuyormuş kaynanamla iy olmasını istemiyorum diyormuş sonra bana iftira attı hakkımda yalan yanlış konuştu eşim arkamda oldu ama eltim kaynanama ağız bağlama duası okumuş gerçek oluyormuş zaten eltim sürekli diyordu okuyacağım diye şimdi kaynanam beni herkese kötülüyor ailemi bile huzursuz etti ağzımın evimin tadı tuzu yok oysaki kaynanam görümcemle küs bende kızının yerini arattırmıyordum hatta kızıyla barıştırmak için çok çalıştım kızı ikna ettim fakat kaynanamın dilleri susmadı kendi kızını herkese rezil etti bana yardım edin bildiğiniz bi dua yok mu
Yumuşatmış hali o ablasıAğız bağlama duası ne ya büyü olmasın o?
Ahahahaha dusunsene şey diye konu acilyormus 'gelin hep beraber kv dil baglama duasinda buluşalım'Ne yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalım
Tutmamış ki daha çok açılmış sanki işe yaramıyosa neyi istiyo daha neler görcez yaYumuşatmış hali o ablası
Keşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılarNe yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalım
Kendi kızını rezil eden sana merhamet eder mi?Bu nasıl bir hayal dünyası...Seninle işi bitmiş ve yön değişmiş ne duası...Kaynanam için dua arıyorum çok iydik ortancı eltim bu durumdan çok rahatsızdı ve bi kaç yerdede duydum beni konuşuyormuş kaynanamla iy olmasını istemiyorum diyormuş sonra bana iftira attı hakkımda yalan yanlış konuştu eşim arkamda oldu ama eltim kaynanama ağız bağlama duası okumuş gerçek oluyormuş zaten eltim sürekli diyordu okuyacağım diye şimdi kaynanam beni herkese kötülüyor ailemi bile huzursuz etti ağzımın evimin tadı tuzu yok oysaki kaynanam görümcemle küs bende kızının yerini arattırmıyordum hatta kızıyla barıştırmak için çok çalıştım kızı ikna ettim fakat kaynanamın dilleri susmadı kendi kızını herkese rezil etti bana yardım edin bildiğiniz bi dua yok mu
İnsanlar nelerle uğraşıyor akıl alır gibi değil elti yapmış tutulmuş ama tam edememiş buda yarım kalanı halledicek tövbe yarabbiTutmamış ki daha çok açılmış sanki işe yaramıyosa neyi istiyo daha neler görcez ya
Siz yaptırdınız heraldeMahallede papaz varsa bir papaz büyüsü yaptırın çözülür dili inşallah maşallah maşallah...
Kardeşim sen hiç öyle işlerle uğraşma allaha havale et gitsin yada ayrıl uzak durKeşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılar
Dil bağlama duası olmaz ama . Büyüsü olur ne deniyordu tılsım vefk falan sanırım. O eltiden uzak dur tehlikeli bakKaynanam için dua arıyorum çok iydik ortancı eltim bu durumdan çok rahatsızdı ve bi kaç yerdede duydum beni konuşuyormuş kaynanamla iy olmasını istemiyorum diyormuş sonra bana iftira attı hakkımda yalan yanlış konuştu eşim arkamda oldu ama eltim kaynanama ağız bağlama duası okumuş gerçek oluyormuş zaten eltim sürekli diyordu okuyacağım diye şimdi kaynanam beni herkese kötülüyor ailemi bile huzursuz etti ağzımın evimin tadı tuzu yok oysaki kaynanam görümcemle küs bende kızının yerini arattırmıyordum hatta kızıyla barıştırmak için çok çalıştım kızı ikna ettim fakat kaynanamın dilleri susmadı kendi kızını herkese rezil etti bana yardım edin bildiğiniz bi dua yok mu
Şaka maka bir yana simdi. Kapa kulagini cek kapini az muhattap ol ama oyle beddua falan buyu bulasma be bacim degermi 3 gunluk dunyada. Herkesin akrabada cekemeyen fitne fessatlar var. Bitmiyorlar ki birinin agzini kapatsan digerinkonusuyor. Mesafe koy kaynanada olsa zaten anlarlar rahatsiz oldugunuKeşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?