Kötü kaynana için dua istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Emtug

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2020
25
-2
1
26
Kaynanam için dua arıyorum çok iydik ortancı eltim bu durumdan çok rahatsızdı ve bi kaç yerdede duydum beni konuşuyormuş kaynanamla iy olmasını istemiyorum diyormuş sonra bana iftira attı hakkımda yalan yanlış konuştu eşim arkamda oldu ama eltim kaynanama ağız bağlama duası okumuş gerçek oluyormuş zaten eltim sürekli diyordu okuyacağım diye şimdi kaynanam beni herkese kötülüyor ailemi bile huzursuz etti ağzımın evimin tadı tuzu yok oysaki kaynanam görümcemle küs bende kızının yerini arattırmıyordum hatta kızıyla barıştırmak için çok çalıştım kızı ikna ettim fakat kaynanamın dilleri susmadı kendi kızını herkese rezil etti bana yardım edin bildiğiniz bi dua yok mu

dua senin mevcut sorunun ve dileğin için kendi çapında Allahtan ricada bulunmak değil midir ? Neden bunun herkes için ve her durum için tek bir şablonu olsun. Halini anlat yardım dile budur.

Bence Allah da içten gelen ve orijinal olanı sever yani

Ne yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalım

Ne yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalım
Keşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılar

Kendi kızını rezil eden sana merhamet eder mi?Bu nasıl bir hayal dünyası...Seninle işi bitmiş ve yön değişmiş ne duası...

Keşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılar
Kardeşim sen hiç öyle işlerle uğraşma allaha havale et gitsin yada ayrıl uzak dur

Dil bağlama duası olmaz ama . Büyüsü olur ne deniyordu tılsım vefk falan sanırım. O eltiden uzak dur tehlikeli bak

Şaka maka bir yana simdi. Kapa kulagini cek kapini az muhattap ol ama oyle beddua falan buyu bulasma be bacim degermi 3 gunluk dunyada. Herkesin akrabada cekemeyen fitne fessatlar var. Bitmiyorlar ki birinin agzini kapatsan digerinkonusuyor. Mesafe koy kaynanada olsa zaten anlarlar rahatsiz oldugunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…