• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü kaynana için dua istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dinle büyüyü aynı kefeye koysam büyü önerisi isterdim
Ben dinime çok bağlıyım iddiasında bulunmadım siz abartıp konuyu saçma sapan yerlere getiriyorsunuz
Dua ile birinin bilmem neresini bağlamayı istemek büyüdür zaten. İyi niyet yok ki dua olsun istediğin. Bana muhtaç kalsınlar ne demek farkında mısın?

Eşiniz iyi bir eşse dolmaz.

Kızını millette rezil eden kayınvalide ne kadar uzak iyidir.

Ayrıca eltinizle yarışa girmişsiniz resmen, gelinler yarışıyor olmuş konunuz. Büyü müyü karıştırmayıp kendi aranızda eğlenin en azından. 😏
Ben anlatamadım heralde ben kaynanam bana ölsün demiyorum bana iftira atmasın eltimi takmıyorum çünkü şimdiye kadar hiç dikkate almadım önemsemedim kaynanam gitsin onunla iy olsun umrumda değil ama bana iftira atmasın

Kayınvalideniz ne yapıyor da dua istiyorsunuz? Kayınvalideye muhtaçsınız bir yerde çünkü keseler bir bunu da evlendiğiniz gün öğrenmediniz herhalde. İftira atıyor demişsiniz verin cevabını gösterin yalan söylediğini, eşimi dolduruyor demişsiniz akıllı olsun da dolmasın. İş önce eşinizde sonra sizde bitiyor.

Ya kızlar şöyle bir bakıyorum bizim ülkedeki evliliklerde, ortadoğu bataklık zihniyeti resmen.

Türk erkeklerini analarıyla gönderip yerine İtalyan, Fransız ne bileyim İsveç erkeklerini alsak keşke.

Kaynananın çamur ağzını kapatmak zor Güzel kardeşim o tiplerin ağzı bataklık olduğundan sen haham, imam, papazı bir araya da getirsen kapatamazsın. Mesafeni koru.

Son düzenleme:
Şu anda bir dua isteme hakkım olsaydı. Şu lanet koronadan kurtulma duası isterdim. Zira ailecek en büyük huzursuzluk nedenimiz. :110:

Kayınvalideniz ne yapıyor da dua istiyorsunuz? Kayınvalideye muhtaçsınız bir yerde çünkü keseler bir bunu da evlendiğiniz gün öğrenmediniz herhalde. İftira atıyor demişsiniz verin cevabını gösterin yalan söylediğini, eşimi dolduruyor demişsiniz akıllı olsun da dolmasın. İş önce eşinizde sonra sizde bitiyor.
Asla ona Karşı sesimi bile yükseltmedim eşim annesinin yalanlarını yakaladı ve şu an eskisi gibi annesine düşkün değil ama normalde annesine düşkündü onu geçtim iftira attıgını kayınbabam olsun eşim olsun herkes biliyor çünkü beni tanıyorlar ama kaynanam öyle yalan söylüyorki bi şekilde işin içinden çıkıyor ben ona yüzüne sıçayım demedi aslada söylemem eşimin annesi kim böyle bişy der ama o kayınbabama ağlamış Tugba benim yüzüme sıçayım dedi demiş ben duydum dondum eltime demişimki kaynanam bana gelmesin diye kapı kitliyprjm oysaki benim kapım hep kitlidir çünkü zemin kat ve çocuklar olsun başkaları olsun pat içeri giriyorlar ve ben kapalıyım ama evde açık giyinirim o yüzden kapatırım ve kapım mutfaktan giriş yapılıyor

Asla ona Karşı sesimi bile yükseltmedim eşim annesinin yalanlarını yakaladı ve şu an eskisi gibi annesine düşkün değil ama normalde annesine düşkündü onu geçtim iftira attıgını kayınbabam olsun eşim olsun herkes biliyor çünkü beni tanıyorlar ama kaynanam öyle yalan söylüyorki bi şekilde işin içinden çıkıyor ben ona yüzüne sıçayım demedi aslada söylemem eşimin annesi kim böyle bişy der ama o kayınbabama ağlamış Tugba benim yüzüme sıçayım dedi demiş ben duydum dondum eltime demişimki kaynanam bana gelmesin diye kapı kitliyprjm oysaki benim kapım hep kitlidir çünkü zemin kat ve çocuklar olsun başkaları olsun pat içeri giriyorlar ve ben kapalıyım ama evde açık giyinirim o yüzden kapatırım ve kapım mutfaktan giriş yapılıyor

Dini konular yasaktır, içerik silmek de yasaktır.
Dini konular yasak olduğundan yorum yazmak beni huzursuz ediyor ama şu sıra kayınvalidemin çenesi dursun, erkek arkadaşım geri dönsün, Ayşe'nin gözü seğirsin duası var mı konuları çok açılmaya başlandı.
Açın Kuran-ı Kerim okuyun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X