- 4 Kasım 2019
- 27.885
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.929
- 598
- 30
Bizim ki tutulur kv'nin aslaAhahahaha dusunsene şey diye konu acilyormus 'gelin hep beraber kv dil baglama duasinda buluşalım'tovbe tovbe ya
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim ki tutulur kv'nin aslaAhahahaha dusunsene şey diye konu acilyormus 'gelin hep beraber kv dil baglama duasinda buluşalım'tovbe tovbe ya
![]()
Dalga mı geçiyorsunuz size denk gelmemiş o yüzden bu kadar basit konuşuyorsunuz canınız yanmamış belliKış kış cinler kış kış! evde gezsen tüttü mütsü bununla olmaz mı
Neden dalga geçiyim tütsü iyidir tütsüDalga mı geçiyorsunuz size denk gelmemiş o yüzden bu kadar basit konuşuyorsunuz canınız yanmamış belli
Mesafe koydum zaten eltimla Allah’ın selamından başka hiç bir konuşmam olmadı ben eltimi umursamıyorum ama kaynanam bana şimin annesi benimde erkek kardeşim var eşimi annesinden soğutmak istemiyorumŞaka maka bir yana simdi. Kapa kulagini cek kapini az muhattap ol ama oyle beddua falan buyu bulasma be bacim degermi 3 gunluk dunyada. Herkesin akrabada cekemeyen fitne fessatlar var. Bitmiyorlar ki birinin agzini kapatsan digerinkonusuyor. Mesafe koy kaynanada olsa zaten anlarlar rahatsiz oldugunu
Geçenlerde ekşi sözlükte KK ile alâkalı bir şeyler gördüm. Birisi yazmış, Oradaki bütün kadınların tek derdi kayınvalidesi kocası görümcesiNe yapalım yani toplu olarak kv duasına mı çıkalım![]()
Kardeşim sen hiç öyle işlerle uğraşma allaha havale et gitsin yada ayrıl uzak dur
Belki kv den kötüdür bilemeyiz ama senin düşünce yapın daha beter hangi devirde yyaşıyoruz allah aşkına eşiniz ne işle meşgul kurtarsın sizi annesindenDalga mı geçiyorsunuz size denk gelmemiş o yüzden bu kadar basit konuşuyorsunuz canınız yanmamış belli
Ekşi sözlük ne bilsinGeçenlerde ekşi sözlükte KK ile alâkalı bir şeyler gördüm. Birisi yazmış, Oradaki bütün kadınların tek derdi kayınvalidesi kocası görümcesiaynı fikir de olan bütün kadınlar orada nasıl toplanmış falan yazmışlar çok güldüm
ne çektik ya vallahi Kaynanalar görümceler eltiler ahh ah buraya yazdıranlar utansın ne diyeyim
![]()
dua ediyorum ama onların kötü duruma düşmesi için değil evimin huzuru olsun kimse bana iftira atmasın diye ama bezdim iftira çok kötü ilk defa yaşadım bu durumu
Burda da bana muhtaç kalsınlar diye demişsin hangisi bi karar ver ona göre bizde tavsiye verelimBende aynı dertten yanıyorum kaynanam bana aşırı düşkündü görümcemle küsmüş bende kızının yerini aratmamak adına elimden gelenin en iyisi şeklinde ona baktımm ama o eltim onun sözü geçsin istedi bende sadece eşimin ağzıyla hareket ediyordum eltim yediremedi bu durumu kaynanamı bana Karşı doldurdu hatta herkes okutturdu dediler ve kaynanam şu an bana düşman kayınbabamı bile bana karşı doldurmaya çalışıyorlar fakat kayın babam bana hep sen okumuş insansın diyip beni yumuşatıyor ve hiç bişy gibi olmamış gibi davtanmamı istiyor Allah aşkına bildiğiniz duyduğunuz bi dua yokmu kaynanam eski haline dönsün bana muhtaç kalsınlar
Tek çözüm uzak durmak olucakdua ediyorum ama onların kötü duruma düşmesi için değil evimin huzuru olsun kimse bana iftira atmasın diye ama bezdim iftira çok kötü ilk defa yaşadım bu durumu
3 eltiyiz hepsinin kazancı bir 4 ev var kaynanamla birlikte herkesi evi ayrıBelki kv den kötüdür bilemeyiz ama senin düşünce yapın daha beter hangi devirde yyaşıyoruz allah aşkına eşiniz ne işle meşgul kurtarsın sizi annesinden
Tabii canım tuzları kuru onlarınEkşi sözlük ne bilsinkv mi gördü
![]()
Şimdiye kadar hep canımı yakmasınlar diye dua ediyordum ama şu bi haftadır beni hergün krizlik ettler ve stresten bebeğimde olmuyorBurda da bana muhtaç kalsınlar diye demişsin hangisi bi karar ver ona göre bizde tavsiye verelim
Ne diyeyim kardeşim ben çözemedim ayrı ev kazançlar bir3 eltiyiz hepsinin kazancı bir 4 ev var kaynanamla birlikte herkesi evi ayrı
On numara. Ben geçen yaptım. İşe yaradıKış kış cinler kış kış! evde gezsen tüttü mütsü bununla olmaz mı
Keşke öyle bi çözüm olsa daha 10 aylık gelinim ve ilk defa böyle insanları tanıdım normalde kimseyi takmam ama 6 aydır yapmadıklarını bırakmadılar