Kötü kaynana için dua istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yıl olmuş 2020 bacım ne büyüsü ne kaynana dili git az kitap mitap oku Allasen ya

Kendi kızını rezil eden birinden ne bekliyorsunuz ki. Rol yapmış size, oskarlık değil haliyle, normal haline dönmüş. Böyle ağız bağlama duası diye birde isim takmışsınız

Kendi kızını rezil eden birinden ne bekliyorsunuz ki. Rol yapmış size, oskarlık değil haliyle, normal haline dönmüş. Böyle ağız bağlama duası diye birde isim takmışsınız
Ben takmadım işi karıştıran eltim diyordu yapıcam kaynanam bana köle olsun diye ama ne bilim yapacağını

Kayınvalideyle iyi olmak bu kadar mı önemli?

Gelinler yarışa girmiş resmen, kıymetlimisss 😂

Dinde 2020 1990 farkı mı var kardeş
Din muhabbetine benimle girmeni tavsiye etmem bu 1
Sen dinle büyüyü aynı kefeye mi koyuyorsun bu 2
Dinimiz de büyünün yerini bilmeden din hocalığı kesilme başımı bu 3
Madem çok bağlısın dinine Allah a sığın duanı et içini ferah tut burda değişik metotlar araştırma buda 4.

Din muhabbetine benimle girmeni tavsiye etmem bu 1
Sen dinle büyüyü aynı kefeye mi koyuyorsun bu 2
Dinimiz de büyünün yerini bilmeden din hocalığı kesilme başımı bu 3
Madem çok bağlısın dinine Allah a sığın duanı et içini ferah tut burda değişik metotlar araştırma buda 4.
Dinle büyüyü aynı kefeye koysam büyü önerisi isterdim
Ben dinime çok bağlıyım iddiasında bulunmadım siz abartıp konuyu saçma sapan yerlere getiriyorsunuz

Dinle büyüyü aynı kefeye koysam büyü önerisi isterdim
Ben dinime çok bağlıyım iddiasında bulunmadım siz abartıp konuyu saçma sapan yerlere getiriyorsunuz
Konuyu abartıp sizin buraya taşınmanız kadar saçma sapan bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.

İy olmak değil eşime karşıda beni doldurmaya çalışıyor yoksa umrumda değil ama eşim var arada
Eşiniz iyi bir eşse dolmaz.

Kızını millette rezil eden kayınvalide ne kadar uzak iyidir.

Ayrıca eltinizle yarışa girmişsiniz resmen, gelinler yarışıyor olmuş konunuz. Büyü müyü karıştırmayıp kendi aranızda eğlenin en azından. 😏

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X