Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tam bununla ılgılı ınternette bır sıte var.arama motoruna yazarsan goreceksın.o kısıye maıl gıdıyor ve kotu koktugu kıbarca soylenıyor.tabı senın yonlendırdıgınden kesınlıkle haberı olmuyor.
herkes başkasının yanında kalmak zor demişde bunun deosu var parfümüvar ıslak mendili var var oğlu var...
insan kendine bakıcak.. hem bu ülkede hala hamam denen birsey var haftada 1 gitsin sonra sürsün deosunu en kötü ihtimal o olur yani...
en nefret ettiğim sey bayan yada erkeğin ter kokması...
eşimi bir kez bile ter koktuğunu duymadım....
çalıştığınız yerdeki erkekler hamam günü düzenlesin
bunuda götürsünler iyi bir kese yapsınlar
şaka bir yana cidden kötü bir durum
bir çok kez bende karşılaştım giymi kuşamı harika ma o ağız kokuları ter kokuları iğrenç
bir arkadaş doğululuarın kokan evine benzetmiş adamın kokusunu o şekilde tahminde bulunmuş
ben doğulu değilim ama doğuda yaşıyorum burdaki insanların temizlik anlayışını bir görse bu söylediğinden utanırdı
üstünüze söylediğiniz iyi omuş o bir şkilde halleder inş..
bendedım o , bızımde kıracımız var evet temızler ben pıslık olarak demedım ama mesele yemek yaptıklarında agır baharat kokuları gelır ne kadar enteresankı cocuklarında ustu basıda boyle kokuyor her daım boyle bıseymı dedım temızlık pıslık olarak demek ıstememeıstım
bendedım o , bızımde kıracımız var evet temızler ben pıslık olarak demedım ama mesele yemek yaptıklarında agır baharat kokuları gelır ne kadar enteresankı cocuklarında ustu basıda boyle kokuyor her daım boyle bıseymı dedım temızlık pıslık olarak demek ıstememeıstım