• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Kokan İş Arkadaşı

çok enteresan bazı dogu yorelerının aılelerınınde evlerı kokar mesela o tarz kısısel bı koku o lmasın ter konusu degılse

off çok kötü bir durum. ama bi şekilde söylenmesi lazım. parasızlık ya da başkasının evinde kalmak kokmak için sebep olamaz. temizlik imandan gelir madem, kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok kimsenin.
serviste benim de çok rahatsız olduğum bir konudur bu. ıslak mendil taşırım yanımda, burnuma tutarım. klima açık olduğu halde eve gidişm 1 saat sürdüğünden fenalık geliyor. erkekler zaten genel olarak bakımsız ama kadınlar da en azından sabah kahvaltı etmese de dişlerini fırçalayabilir, çok korkunç bir koku gerçekten.

bizim ailede terleme ırsidir.sadece koltuk altı terlemez.eller ayaklar.sırf bu yüzden bazen günde 2 defa duşa girdiğim oluyo.devamlı rolonlar parfümler kremler kullanıyorum.herkes mis gibi parfüm koktuğumu söylüyo ama ben yinede acaba ter kokuyomuyum diye tedirgin oluyorum.kendi aileme soruyorum.ter koksaydım annem ve ablalarım söylerdi heralde.gezmeye gittiğimde dışarıdan biri geldiği zaman hemen biliyo.bu çiçek kokusu senden geliyo kesin diyolar...çok çok dikkat ediyorum.günde 2 defa tişört değiştiriyorum bazen.inş kötü kokmuyorumdur:((((((((

ayyy tahmin ediyorum bizim şirkette bi kız var oda aynı ben bide hamileyim sürekli bulantım var yanımdan geçince direk tuvalete koşuyorum bi bayanda o kadar kokmaz ki ama görünüşü temiz gibi duruyor teni kokuyor öyle insanların ne kadar yıkansalar da içten gelen birşey.galiba bebekken anneleri tuzlamamış :1:

canım tam bununla ılgılı ınternette bır sıte var.arama motoruna yazarsan goreceksın.o kısıye maıl gıdıyor ve kotu koktugu kıbarca soylenıyor.tabı senın yonlendırdıgınden kesınlıkle haberı olmuyor.

bence bu da hiç hoş değil yaa. ondan sonra herkesten çekinecek bu mu yolladı acaba şu mu diye :D

bir şey de yapmak lazım ama bulamıyorum.

Benim derdim kokuyu çekenler değil de adamın kendisi :27: yazıktır len, kimbilir ne kadar konuşuluyordur arkasından.

Son düzenleme:
herkes başkasının yanında kalmak zor demişde bunun deosu var parfümüvar ıslak mendili var var oğlu var...
insan kendine bakıcak.. hem bu ülkede hala hamam denen birsey var haftada 1 gitsin sonra sürsün deosunu en kötü ihtimal o olur yani...
en nefret ettiğim sey bayan yada erkeğin ter kokması...
eşimi bir kez bile ter koktuğunu duymadım....

herkes başkasının yanında kalmak zor demişde bunun deosu var parfümüvar ıslak mendili var var oğlu var...
insan kendine bakıcak.. hem bu ülkede hala hamam denen birsey var haftada 1 gitsin sonra sürsün deosunu en kötü ihtimal o olur yani...
en nefret ettiğim sey bayan yada erkeğin ter kokması...
eşimi bir kez bile ter koktuğunu duymadım....

kimi insanın elinde olmayan bişeydir.insanın teni kokar ve ne yaparsa yapsın kokar yani.doğduğunda tuzlamamışlardır,kokar....bizde oğlumu tuzlu suyla yıkamıştık:))))) kuzum benim:):emir_bebek:

çalıştığınız yerdeki erkekler hamam günü düzenlesin
bunuda götürsünler iyi bir kese yapsınlar
şaka bir yana cidden kötü bir durum
bir çok kez bende karşılaştım giymi kuşamı harika ma o ağız kokuları ter kokuları iğrenç
bir arkadaş doğululuarın kokan evine benzetmiş adamın kokusunu o şekilde tahminde bulunmuş
ben doğulu değilim ama doğuda yaşıyorum burdaki insanların temizlik anlayışını bir görse bu söylediğinden utanırdı
üstünüze söylediğiniz iyi omuş o bir şkilde halleder inş..

çalıştığınız yerdeki erkekler hamam günü düzenlesin
bunuda götürsünler iyi bir kese yapsınlar
şaka bir yana cidden kötü bir durum
bir çok kez bende karşılaştım giymi kuşamı harika ma o ağız kokuları ter kokuları iğrenç
bir arkadaş doğululuarın kokan evine benzetmiş adamın kokusunu o şekilde tahminde bulunmuş
ben doğulu değilim ama doğuda yaşıyorum burdaki insanların temizlik anlayışını bir görse bu söylediğinden utanırdı
üstünüze söylediğiniz iyi omuş o bir şkilde halleder inş..

bendedım o , bızımde kıracımız var evet temızler ben pıslık olarak demedım ama mesele yemek yaptıklarında agır baharat kokuları gelır ne kadar enteresankı cocuklarında ustu basıda boyle kokuyor her daım boyle bıseymı dedım temızlık pıslık olarak demek ıstememeıstım

Benim amcam kokuyo hatta eşi bu yüzden boşadı onu:s
Pis adam hiç çekilmiyor ya bize geldiğinde babam zorla sokuyor banyoya onu kendi elleriyle haşlıyor:)

Yakın kız arkadaşımda kokuyordu hemde banyo yapmasına rağmen 2.gün apış arası gibi kokuyordu
insan söyleyemiyor tabi ay ne muhabbetten bişi anlıyordum ne yakın durabiliyordum
yüzümü ekşitiyordum oda anladı kokuyommu dedi yoo dedim:)
Ama banyo hazır gir istersen o günden sonra dikkat etti ama gene tuhaf bir kokusu var:S

Temelden hijyen eğitimi alınsa böyle olmaz
bide analarımız küçükken kaynar suyla haşlarlardı bizi
teyzem kuzenlerimi öyle bir sıcak suyla yıkardı ki birgün onlarla girim demiştim
az kalsın boğuluyordum o buhardan e doğal olarak onlarda şuan banyo yapmayı sevmiyor
eminim çoğu kişide öyle küçüklükten sevdirmeli suya

Birde insana kendi kokusu kötü kokmaz çoğu kişi bu yüzden kötü koktuğunun farkında değildir...

Yazık ,adama üzüldüm şimdi,kokarca gibi. :)) Bıcı bıcıyı seven insan kaşla göz arası girer yıkanır ,yengesi olsa bile...Nasıl söylenir gururu kırılmadan bilemiyorum ya...Koku alma duyusu mu yok acaba ? :D

bendedım o , bızımde kıracımız var evet temızler ben pıslık olarak demedım ama mesele yemek yaptıklarında agır baharat kokuları gelır ne kadar enteresankı cocuklarında ustu basıda boyle kokuyor her daım boyle bıseymı dedım temızlık pıslık olarak demek ıstememeıstım

hımm.....:49: :71:
evt yemekleri ağır kokuludur birçok doğulu tanıdığım var evleri mis gibidir
çocuklarıda aynı şekilde dediğiniz gibi yemek kokuları çok ağır
ama doğulular diye genelleme yaptığınız için yadırgadım
bir çok büyük şehirde bende gördüm kötü kokan insanları:20:

evet odğru olabilir
bildiğim kadarıyla tükettiğin gıdalara göre ter kokusuda değişiyormuş
mesela çok baharat kullananların ter ve ten kokusuda farklıymış
örneğin ırklar arası farklı kokularda var
zenciler başka türlü kokar, beyazlar başka türlü

hani mesela herkes diyo ya zenciler kokuyormu diye
zenci bir arkadaşıma sormuştum beyazlar kokuyormu diye, evet siz beyazlar haşlanmış tavuk gibi kokuyosunuz demişti :60:

Son düzenleme:
arkadaşlar konunun tamamını okuyamadım ama geçenlerde teyzemler bahsetmişlerdi az önce arattım gerçekten doğru. Eğer arkadaşınızın mail adresini biliyorsanız oraya mail adresini giriyorsunuz o site sizin gönderdiğiniz belli olmadan arkadaşınızı ter kokuyorsunuz dikkatli olunuz diye uyarıyor. Belki işe yarayabilir.

ben buldum o siteyi :))))))
sadece terle alakalı değil bi çok mesaj gönderebilirsin

ben kuru temizlme dükkani isletiyorum gecen gün öyle ter kokan bir adam gömleklerini getirdi misafirimde vardi rezil olmasin diye al götür demek istemedim
midem bulandi bi süre dükkanin disina cikmak zorunda kaldim
temizlendi geldi gömlekler 60 derecede yikaniyor digerleri mis gibi kokarken o hala kokuyodu :53:aman allahim alirken adama bu sekilde getiricekseniz rica ediyorum getirmeyin dedim
piskindi zaten rezil falan olmadi
kendi kokularini duymuyor olmalari imkansiz mutlaka duyuyolardir
ama pisligemi alisiyolar nedir anlamadimki
sizede tavsiyem bir erkek sölesin en iyisi söyleymiyosa siz söyleyin

Back
X