• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Kokan İş Arkadaşı

terlemeyle ilgili hasta falan mı acaba yaz günü kendi kokusuna nasıl tahammül ediyomuş yahu:37::37::37:

valla bilmiyorum artık patronla konuştum o da müdürüne söyleyelim o söylesin dedi ya, o da söyler mi bilemiyorum. yoksa sanırım burnumda mandalla service bineceğim :52:

Hiç tahammül edemiyorum ben de ter kokusuna.Her gün duş alıyorum.Terlerim filan da kokar.Sonra biri rahatsız olmasın diye.Bir arkadaşım var okulda nedenini bilmiyorum ama teni çok ağır kokuyor.Ter deseniz değil.Acaba vücudu mu öyle.O ne kadar yıkansa da çıkmıyordu sanki.Sizin bahsettigin kişi de öyle mi acaba ?

bazı erkekler kendı ter kokularından hoslanırlar parfum kullanmazlarmıs bıyerden duymsudum belkı od aoyledır ben sneın yerınd eolsam servıse bınerken bılerek cantamdan parfumumu cıkartır gırerken sıkardım azda ols asesımıyukselterek parfum kullanmanın ne oldugunu soyelrdım belkı anlar

nasıl söyliyim
normalde ilk ter kokmaz, ama o ter kurur üstüne yine terlersen varya fena kokar
yani temiz bir insan, duş alıp deodorant sıkarsa terlesede teri kokmaz
üst üste terleyen ve ne yıkanıp ne deodorant kullanan insanlar kokarrrr :84:

evet odğru olabilir
bildiğim kadarıyla tükettiğin gıdalara göre ter kokusuda değişiyormuş
mesela çok baharat kullananların ter ve ten kokusuda farklıymış
örneğin ırklar arası farklı kokularda var
zenciler başka türlü kokar, beyazlar başka türlü

hani mesela herkes diyo ya zenciler kokuyormu diye
zenci bir arkadaşıma sormuştum beyazlar kokuyormu diye, evet siz beyazlar haşlanmış tavuk gibi kokuyosunuz demişti :60:

Bence insanın yedikleri çok etkiliyor kokusunu. Mesela ben acuka yemeyi çok seviyorum şööyle bol baharatlı, kışın bir sorun yok ama yazın 2 saate kalmıyor bildiğin acuka kokuyorum :66: Malesef yaz boyu canımın çektiğiyle kalıyorum sonuçta insan içine çıkıyoruz :61:

Bence insanın yedikleri çok etkiliyor kokusunu. Mesela ben acuka yemeyi çok seviyorum şööyle bol baharatlı, kışın bir sorun yok ama yazın 2 saate kalmıyor bildiğin acuka kokuyorum :66: Malesef yaz boyu canımın çektiğiyle kalıyorum sonuçta insan içine çıkıyoruz :61:

afiyet olsun canem :34:

pis garip bir koku... yedikleri yüzündense yemesin ya, hastalıksa da doktora gitsin, gitsin hamama bir keselensin iyice deri döksün.. iğrenç ...

pis garip bir koku... yedikleri yüzündense yemesin ya, hastalıksa da doktora gitsin, gitsin hamama bir keselensin iyice deri döksün.. iğrenç ...

canım nekadar yıkanırsa yıkansın geçmezki.her insanın kendine has kokusu vardır.sana kokmuyodur ama seninde bi kokun var.bu zamana kıyafetlere ve yediğin şeylere göre değişiyodur ama sen bunun farkında olamazsın...burda yorum yapanların biçoğu belkide ter kokuyo ama kimse kendinin farkında değil......mesela ben biçok kişiden duydum ben ter kokmam hiç diyen ama leş gibide ter kokanı.....

herşeyi doğululara yüklemeyin...insanları ne hale soktunuz hee.yazık valla.belki sizin evinizde öyle kokuyo?dışarıya sordunuz mu hiç????

bizim buradada var cnm maalesef bazı kişilerin vücutları kokuyor. genç çocuklar yalnız evde kalıyorlar terden leş gibi kokuyorlar. benim eşimde çok terler ama sabah akşam duşunu alır rolonunu sürer parfümünü sıkar. bunlardan bir haberler herhalde. siz genede uygun birisine söyletin

herkesin evinin kendine has kokusu vardır.benimkisi yeni mobilya kokusuyla karışık beyaz gül kokuyo:)))....her gelen öle diyo:)

merhabalar benim bi iş arkadasım vardı oda çok kötü kokuyodu yanında durulmuyodu biz büyük bi avmde kasiyerlik yapıyorduk ve aynı kasada çalışmak zorundada kalıyoduk yanında durulmuyodu ve sürekli bu arkadası müşteriler şikayet etmiş en sonunda olacak gibi değil insan kaynakları temizlik toplantısı yapmışlardı herkese tabi direk ona değil genell konuşmuşlardı roll-on kullanın parfüm kullanın,dişlerinizi fırçalayın,bakımlı olun gibisinden çocuk ondan sonra düzeldi herhalde oda anladı böyle bişey yapılabilir bu arkadas içinn

Ben doğulu değilim ama "her insan gibi" ağır baharatlı şeyler yediğimde ben de kokuyorum. Bu yüzden yazın dikkat ediyorum yediklerime "herkes gibi".

Ben doğulu değilim ama "her insan gibi" ağır baharatlı şeyler yediğimde ben de kokuyorum. Bu yüzden yazın dikkat ediyorum yediklerime "herkes gibi".
bana lafmı söylemeye çalışıyorsun sevgicankurt ?
ben ne demek istediğmi anlatmıştım
ama ister kabul eidn ister etmeyin ben yunanistan göçmeniyim
bulgaristan göçmenleri doguluların bır kısmı degısık bır kokuya sahıptır pıs demıyor koku dıyorum
ama doguluları ıllada ornek gosterıdım ıcın ozur dılerım

Back
X