Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet odğru olabilir
bildiğim kadarıyla tükettiğin gıdalara göre ter kokusuda değişiyormuş
mesela çok baharat kullananların ter ve ten kokusuda farklıymış
örneğin ırklar arası farklı kokularda var
zenciler başka türlü kokar, beyazlar başka türlü
hani mesela herkes diyo ya zenciler kokuyormu diye
zenci bir arkadaşıma sormuştum beyazlar kokuyormu diye, evet siz beyazlar haşlanmış tavuk gibi kokuyosunuz demişti![]()
Bence insanın yedikleri çok etkiliyor kokusunu. Mesela ben acuka yemeyi çok seviyorum şööyle bol baharatlı, kışın bir sorun yok ama yazın 2 saate kalmıyor bildiğin acuka kokuyorumMalesef yaz boyu canımın çektiğiyle kalıyorum sonuçta insan içine çıkıyoruz
![]()
pis garip bir koku... yedikleri yüzündense yemesin ya, hastalıksa da doktora gitsin, gitsin hamama bir keselensin iyice deri döksün.. iğrenç ...
çok enteresan bazı dogu yorelerının aılelerınınde evlerı kokar mesela o tarz kısısel bı koku o lmasın ter konusu degılse
ne saçmalıyorsun ya bunun doğuyla ne iligisivar herşeyide doğuya yüklemeyin yahu!!!!
Ben doğulu değilim ama "her insan gibi" ağır baharatlı şeyler yediğimde ben de kokuyorum. Bu yüzden yazın dikkat ediyorum yediklerime "herkes gibi".
bana lafmı söylemeye çalışıyorsun sevgicankurt ?Ben doğulu değilim ama "her insan gibi" ağır baharatlı şeyler yediğimde ben de kokuyorum. Bu yüzden yazın dikkat ediyorum yediklerime "herkes gibi".