yabancilar disarda havalndiriyor ama yaslilar yapiyor sanirim...
bence biraz usengec ama bi kizin kokmasida gercekten hos degil...
bende genelde o gun giydigim kiyafetleri direk kirli sepetine atarim...
way kokos wayybari maili aldiktan sonra bi gelisme olmadimi...
Teninin kokusu öyleyse yediklerine bile dikkat edersin o kokudan dolayı.
Ama zaten ona gerek yok, gerekli temizlik kurallarına uysa yeterliymiş.
Ayy çok kınıyorum kesin etrafımda böyle birileri olacak yakında
dedim ya güldü hahaay gelen reklam mailine bak
diye hiç üstüne bile alınmadı
ben de dokundurdum hem de senin gibi mis kokan
insana olcak şey mi diye
ay valla öyle reklam işte dedi
koku duyusu yok sanırım ya da kanıksamış o kokuyu
ona normal geliyo
allahtan artık çok daha az görüşüyoruz
kokosun ne demek oldugunu biliyorum siz rahat olun...ben sadece espirisine dedim...yalnız kokoş kokanlara denmez canım aksine çok süslü ve bakımlılara denir kokoş diye
o çocuğa gelince yazık ya bakalım ne yaşıyo evde biliyomuyuz ki bilmeden yargılamamk lazım bence belkide abisi ya da yengesi parasını elinden alıyolar evde kalıyo diye harcıcak parası yoktur belki yad a yengesi eşyalarını yıkamıyodur bence hiç bişi söylemeyin insanların hataları yüze vurulmamalı utandırmaya hakkımız yok ki biz insanların unutmayın ki Allah bile insanların hatalarını yüzlerine vurmuyuo yani ki biz kimiz yaniinsan kırmamak lazım hayat kısa
zenciler başka türlü kokar, beyazlar başka türlü hani mesela herkes diyo ya zenciler kokuyormu diye
zenci bir arkadaşıma sormuştum beyazlar kokuyormu diye, evet siz beyazlar haşlanmış tavuk gibi kokuyosunuz demişti
amonra kız arkadaşın koca buldumu bari. ayy onunla aynı yatağa girebilecek adam varmıdır acaba. bazı erkeklerede şey olsun yeter
lisedeyken sarışın mavi gözlü çok güzel bir kız arkadaşımız vardı...gayet bakımlı,temiz bir kızdı...ama çok kötü kokardı...bazı insanlar ne kadar yıkanırlarsa yıkansınlar tenlerine sinmiş o koku çıkmıyor malesef...
kokosun ne demek oldugunu biliyorum siz rahat olun...ben sadece espirisine dedim...
ayrica biz konu sahibinin bahsettigi cocuktan bahsetmiyoruz amonra arkadasimizin bi arkadasindan bahsediyoruz...konu sahibinin bahsettigi cocuga yaptigim yorum ilk sayfalarda bi bakin isterseniz...tabiki kimseyi kinamaya hakkimizda yok bunun farkindayim sadece muhabbet ediyoruz o kadar kimseyi assaladigimiz felan yok...once anlayip sonra yorum yapsaniz daha iyi olur bence iyi gunler...
kızlar firmada çalışan bir çocuk var. serviste benim önümde oturuyor. o kadar kötü kokuyor ki arkadaki işçiler yanlarında istemedikleri için adamı resmen öne attılar.
şimdi her sabah ben dahil olmak üzere öndekilerin içi bulanıyor. dün sabah işe gelince kahvaltımın yarısını yiyemedim mide bulantısından. böyle bir koku olamaz. bir de yaz günü...
dedimki bir kaç arkadaşa, not yazıp masasına bırakacağım. farkında değilse de farkında olsun. ya da üst kademeden bir erkek söylesin. çünkü böyle şeyleri bir bayandan duymak kötü hissettirir.
öğrendiğim kadarıyla abisi ve yengesinin yanında kalıyormuş. belki yengesi sık banyo yapmasına laf ediyordur, çamaşırlarını yıkamıyordur bu da çekiniyordur diye düşündüm. ama yani ben onun kokusunu çekmek zorunda değilim. para kazanıyo madem hamama gitsin yani...
ne yapsam bilemedim kime söylesem ne etsem
ter kokuyosun diye bi site var
siz söyleyemiyosnız onlar sizin adınıza mail atıyolar o kişiye
size sadece mail adresini yazmak kalıyo
sizen geldiğini kesinlikle öğrenemez yani
ben bi arkadaşa yaptım ordan biliyorum
ter koktuğunu düşünen birileri var haberin olsun istedik diye bi mail gidiyo
yolla yerine de iğrençsin kısmı var o tam evlere şenlik
sen niye havalara girdin anlamadım yani ben o yazdıklarımı konu sahibine yazdım sen birini kınıyosun demedim yani sana laf yok orda bilemem anlatabildim mi
hem kokoşu açıklamamın nedenide seni küçümsemek değildi yanlış yazdın bilmiyosun sandım ve gayet iyi niyetimle yazdım onu eğer dalga geçiyo gibi yazsaydım canım demezdim orda sana yani niye bu kadar herkes burda bi lafları başka yerden anlıyolar anlamadım yani ya sanki orda kınıyosun dedik polimik mi yaratmaya çalışoyosun sen şimdi arkadaşım
Yorumları okuyunca aklıma geldi
Kimse ter kokmuyor herkez çok temiz ama dolmuşa binince çıkan o ağır koku nerden geliyor anlamadım ..
Birde yanlış olan bısey var : kadın erkek ozellıkle genc bayan ve genc erkekler ; şekilli şekilli giyinip saçlarını yapmayı , öje surmeyı makyaj yapmayı BAKIM zannedıyorlar ..
Bakıyorum erkeklere parfum kokuyor ama tırkankalar pis .. saç sakal pis ..
Kadınlar şık gıyınmış ama yanına biraz yaklaş parfumle karışmış kotu koku .. yarım yamalak alınmış alınmamış kaşlar,bıyıklar falan...
Herkez temızse bunlar kım yahu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?