Kötü Kokan İş Arkadaşı

yalnız kokoş kokanlara denmez canım aksine çok süslü ve bakımlılara denir kokoş diye
o çocuğa gelince yazık ya bakalım ne yaşıyo evde biliyomuyuz ki bilmeden yargılamamk lazım bence belkide abisi ya da yengesi parasını elinden alıyolar evde kalıyo diye harcıcak parası yoktur belki yad a yengesi eşyalarını yıkamıyodur bence hiç bişi söylemeyin insanların hataları yüze vurulmamalı utandırmaya hakkımız yok ki biz insanların unutmayın ki Allah bile insanların hatalarını yüzlerine vurmuyuo yani ki biz kimiz yani insan kırmamak lazım hayat kısa

Teninin kokusu öyleyse yediklerine bile dikkat edersin o kokudan dolayı.
Ama zaten ona gerek yok, gerekli temizlik kurallarına uysa yeterliymiş.
Ayy çok kınıyorum kesin etrafımda böyle birileri olacak yakında

ay allah korusun hele bu sıcaklarda
ben otobüste denk gelince hemen bebe kolanyamı çıkarıyorum
boca ediyorum kendime yanımda kokan
şahsada onu kırmadan ne çok sıcak de mi
alır mısınız siz de diyorum şirince
en azından yolculuk daha az çekilmez oluyo

ben dedim reklam kokan hareketler bunlar

kokosun ne demek oldugunu biliyorum siz rahat olun...ben sadece espirisine dedim...
ayrica biz konu sahibinin bahsettigi cocuktan bahsetmiyoruz amonra arkadasimizin bi arkadasindan bahsediyoruz...konu sahibinin bahsettigi cocuga yaptigim yorum ilk sayfalarda bi bakin isterseniz...tabiki kimseyi kinamaya hakkimizda yok bunun farkindayim sadece muhabbet ediyoruz o kadar kimseyi assaladigimiz felan yok...once anlayip sonra yorum yapsaniz daha iyi olur bence iyi gunler...

dün şoförümüz servise oda spreyi sıkmış. allahtan o biraz bastırdı adamın kokusunu. bugün de gelmedi. serviste bir bahar havası vardı

aldığım son duyumlara göre bayramdan sonra konuşacak müdürü posizyonundaki kişi. hatta daha önce millet rahatsız olduğunu söylediğinde (o zamanlar ben burda çalışmıyordu) patron demiş ki" milleti rahatsız etmeye hakkı yok, çıkartalım işten".. hatta yerine brini bakmış ama sonra o baktığı kişi gelmemiş. kimse işinden olmasın tabii ama inşallah uyarıyla düzelir...

amonra kız arkadaşın koca buldumu bari. ayy onunla aynı yatağa girebilecek adam varmıdır acaba. bazı erkeklerede şey olsun yeter

Allah canını çekmesin emi İstem dışı kolumu burnuma götürüp kokladım bi an Farkedince gülmeye başladım

çocuk şizofreni olmasın. çünki onlar pek yıkanmazlar. kafalarındaki düşüncelerdendolayı.

bide abisinin evinde kalıyormuş. zorbi durum.

lisedeyken sarışın mavi gözlü çok güzel bir kız arkadaşımız vardı...gayet bakımlı,temiz bir kızdı...ama çok kötü kokardı...bazı insanlar ne kadar yıkanırlarsa yıkansınlar tenlerine sinmiş o koku çıkmıyor malesef...

ayyy ben bir yıl boyunca dershanede işkence cektim bu yüzden .
en önde oturan iki erkek arkadasın arka sırasında oturuyordum.
ikiside sigara içiyordu ama biri felaket kokuyordu.
tanrım! o nasıl bi kokuydu yaaa
igrenç kokuyordu tarif bile edilemz cok kötüydü
digeri sigara içtkten sonra mentollü sakız fln cignerdi
dikkat edrdi..
merak ediyodum nasıl dayanıyor o kokuya diye..
derken dershneye kremlerle ıslk mendillerle gelmeye basladı :):)
artık ona da tak etmişti koku sanırım
ders dinleyemiordm kokan cocuk yüsünden..
ders ortasında o cocuktn bi koku geliyodu ki ne yapacagmı sasırıyodm.
hemen ıslak mendillere sarılıyordum..
cocuk annanesiyle yasıyordu. kendime acaba altına mı yapıo da utanıyo söyleyemior diordum
üstelik bunlar yetmesmiş gibi hep aynı kıyafeti giyiyordu..
sacları hiç yıkanmıodu.. sürekli şapkayla derslere geliyordu
cok kötüydü yaaaaaa
hep dilimin ucuna gelirdi gözümü karartıp söyleyeck olurdm söyleyemesdım
tüm bunlar yetmesmiş gibi dershanenin son 2 ayı yanında oturmak zorunda kalmıstm .
son iki ay hocanın anlattıgı hiçbirşeyi anlayamamıştım malum sebepten dolayı

Son düzenleme:

Evet gerçekten öyle oluyor bazı kişilerde....

sen niye havalara girdin anlamadım yani ben o yazdıklarımı konu sahibine yazdım sen birini kınıyosun demedim yani sana laf yok orda bilemem anlatabildim mi
hem kokoşu açıklamamın nedenide seni küçümsemek değildi yanlış yazdın bilmiyosun sandım ve gayet iyi niyetimle yazdım onu eğer dalga geçiyo gibi yazsaydım canım demezdim orda sana yani niye bu kadar herkes burda bi lafları başka yerden anlıyolar anlamadım yani ya sanki orda kınıyosun dedik polimik mi yaratmaya çalışoyosun sen şimdi arkadaşım

uzun süre yıkanmamk aynı giysileri uzun süre giymek üstünede günde 2 paket sigara içmek
işte al sana ceset kokusu
gerçekten çok zor bilirim

cnm bayıldımmm çok komik kendime gönderdim şimdi çok güldüm

sızın ıcın gercekten cok zor bır durum olmalı .acaba ne kokuyor ?sıgara kokusu mu ter kokusu mu? ben de metro da bazen karsılasıyorum boyle koltuk altı ter kokularıyla ınanılmaz sınırlerım bozuluyor .bır de klimalar pufur pufur o ter kokusunu burnuma burnuna ıtıyor off cok sınırlenıyorum .bu terbıyesızlık sorumsuzluk boyle ınsanları uyarmaktan da hıc cekınmıyorum .bır kere geldı basıma ,metroda ayakta kaldım,yanımda da bır adam var .o askılıklardan tutunuyor .koltuk altı dırek burnumun dıbınde .klımalarda saolsun kokuyu pufur pufur verıyor bana .sınırlendım tepkımı gosterdım .su kolunuzu cekın kokunuzdan burnumun dıregı kırıldı dedım .adamın sesı cıkmadı ama ne yapıyım yaa ,su gunumuzun sartlarında hala rol-onu kesfetmemıs ınsanları gorunce cok sınırlenıyorum .3tl ye bıle bulunabılecek bır urun .ona da kıyamıyorsanız bebe pudrası artık hemen hemen herkezın evnde var onu kullanın .hıc olmazsa bır onlem alın dımı yahu .
neyse bır de boyle onlem alsada kokanlarda var onlara bırsey dıyemıyoruz tabı .bızım de sınıfta bı kız vardı .kız gayet bakımlı parfumunu sık sık kullanan bırıydı .ama gel gorun kı o parfumu sıksada parfumun kokusunu almazdım .bır keresınde parfumu burnumun dıbınde sıktı sacına ,sacını soyle bır koklıyım dedım ama yok ,parfum kokusu alamadım .yanı bazı kısıler ne kadar temız olursa olsun ne kadar kozmetık urunu kullansa da kokuyor .degısık bır ten kokusu sanırım bu .aklım ermıyor ama var boylelerıde.o kız yanımızdan gecıtıgnde o kotu ten kokusunu bırakırda gıderdı

Kimisi pasaklı oluyor. Pisliği seviyor. Umarım sizin iş arkadaşınız öyle değildir. İnşallah kırmadan halledilebilirsiniz mevzuyu. Benim eski işyerimde de vardı böyle biri keçe gibi kokuyordu. Defalarca söylememize rağmen bişey değişmedi. Yüzsüzdü gülüp geçiyordu. İyi kötü her şekilde söylendi. Fayda etmedi. İşimiz düşerse önce mail yoluylaa halletmeye çalışıyorduk. Zorda kalırsak yanına gidip konuşuyorduk. O derece.. Eğer odama gelirse kara kış olsa da cam açıyordum hemen. Hatta patron bile rahatsız oldu hamama götürdü adamı. Birşey değişmedi. Bir keresinde 15 günde bir yıkanıyorum gibi bir laf ettiğini duydum. Gözlerim pörtleri. Kendine acımıyorsan bize acı burnumuzun direği kırılıyor resmen demiştim. Suyu sevmiyorum yaa napiiyim dedi. Kırılmıyordu da söylenilenlere. Hatta umursamıyordu bile. Çok ağır laf edenler oldu. Değişmedi. Umarım sizin iş arkadaşınız böyle değildir. Uyarıları dikkate alır.

ne havasi arkadasim...burdan sana hava atsam ne olur atmasam ne olur...yazini eksik yada yanlis okumus olabilirm ama benden alinti yapip yazinca bende bizim dalga gectigimiz sandiniz sandim...biraz bosluk birakip konu sahibine hitaben yazsaydiniz anlardik hepsini birlesik yazmissin sanki bana hitaben bende aciklama geregi duydum kokosuda espiriyle soyledim soyledigim kisilerde guldu onlarda diebilirdi kokos bilmem su anlama geliyor die ben sordummu kokos ne demek die hayir sen nie aciklama geregi duydun anlamadim...iyi niyetinle yazdigindan suphem yok bende iyi niyetle cevap verdim amacim polemik felanda yaratmak degil...kimsenin laflarida baska tarafindan anladigi yok sen oyle anladiysan bilemem...

senin yorumuna çok güldüm.haklısın valla.herkes ben temizim mis gibi kokarım diyo.peki bu kokanlar kim:))))))

MUTLAKA OKUYUN SORUNUNUZ ÇÖZÜLECEK

kızlar sizin sesinizi duyan birileri olmuş alın size çözüm sizin yerinize onlar söylüyormuş

http://www.terkokuyorsun.com/index.php?
Ter Neden Kokar?
Ter Kokusu Neden Olur?
Ter Kokusu Nasıl Önlenir?
Arkadaşınız ter kokuyor ve söyleyemiyor musunuz?
Verin e-posta adresini biz söyleyelim.
E-Posta :

Aşağıdaki mesajı göndereceğiz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…