Kötü Kokan İş Arkadaşı

sen başkaa tarafından anlamış gibi duruyosun ama
kokoş ne demek diye sormana gerek yok güzelim ben rahatsız oldum öyle söylemenden ve cevap verdim herkes istediği kelimeye anlam yüklerse ohooo işimiz var demektir ya hem ister açıklarım ister açıklamam o benim bileceğim şey sende doğru anlamında söyleseydin o zaman kokoşun süslü demek olduğunu öğrende gel yavrucumayrıca boşluk bıraksaydın demişsin yazarken ben yazarken zaten sana dedikten sonra nokta koydum sonuna ve alt satıra geçtim diğerlerini yazarken bu ne demek sana yazmıyorum demek dimi orda virgül var mı da üzerine alındın ne gaaarip neyse şekerim sen kokanlar kokoş demeye devam et o zaman

İçeriğe uygun yorum yapınız,topikler birbirinize hakaret etmeniz,ikili tartışmalara girmeniz için açılmamaktadır...

Bu arada o bahsettiğiniz siteye girdim (terkokuyorsun.com) kendi kendime mail gönderdim acaba nasıl birşey gelecek diye. Baktım gelen kutusuna değil junk(gereksiz) kısmına geliyor yani hedef kişi durumdan haberdar olmayadabilir.

üzüldüm ya,lisedeki arkadaşım aklıma geldi.Kız idrarını tutamıyordu.Sınıfta ayağa kalktığında,yanımızdan geçerken...vs sürekli kokardı.Yanında yedek iç çamaşırı bile taşırdı ama nafile.Hastalık işte.Allahım dert verip derman aratmasın.Adamcağızın kalbini kırmayın,nedenini bilmiyorsunuz ki.

ya bazı insanların evi de bi değişik kokuyo ama böyle ter kokusu desen değil yemek kokusu desen değil farklı bir konu mesela bizim yan komşu gerçekten çok titiz bir kadın evi falan tertemizdir ama o ev yıllardır kokuyo ve hep aynı koku ...kapıdan da konuşsan o koku burnunuza geliyo yani ilginç:)

aynı okulda çalıştığımız öğretöem arkadaşım da çok kokuyodu.herkes farkındaydı kendisi hariç.servise binince yıkılıyodu ortalık.biz ortalığa konuşuyomuşuz gibi -kızım sana söylüyorum gibi-yaptık.son zamanlarda koku yoktu.bacakları tüylüyken ten çorapla etek giymesini de bu şekilde önlemiştik.aslında kıyafetlerini falan özenle giyer ama neden böyle anlamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…