- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.065
- 37
bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...
not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...
not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.