kötü koku

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.065
37
bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...

not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.

oyle kotu seyler aklına getırme...hamılesınız normal bır donem degıl..olmayan kokuları bıle algıladıgımız bır donem
mısal ben sankı corbaların ıcınde demır var gbı hıssedıyordum..oyle ığrenç bır tadı vardı sankı ( barı yemeyeydım degılmı nerdeee))))
oyuzden bosuna kendınızı uzmeyın....sonuct hamılesınız sıksık kan tahlılınız alınıyordur bır kotu sonuca rastlansa mutlaka arastırır doktor

Bende yıllardır o sorun var doktor bahar alerjisi diyor ama her mevsim yaşıyorum
bütün tahliller yapıldı
bir dünya ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı ne yazık ki
belli dönemlerde azıtıyor iyice
okyanus suyu ile burnunu temizlediğinde az da olsa ferahlatıyor o koku hafifliyor
birkaç gün sonra geçer inşallah

ya aslında tatmin edici bir cevabım yok ama benim de hamile bir arkadaşım sürekli şekerli bir koku alırdı, hani şekerli parfümler olur ya onlar gibi, doktora gitti, doktor hamilelerde olabilir bazen demiş ama tomografi falan çekildi temiz çıktı. sizin de öyle bir şey olabilir.
bir de yakıştırmak için söylemiyorum ama bazı epilepsi hastaları koku duyar kriz sırasında, bir de onu kontrol ettirebilirsiniz.

bir kaç tatmin edici cevaptan sonra konu taşınabilir ama benim günlük hayatımı etkileyen BİR DERT benim için..malum hamileyim çok ilaçta verilmiyor daha önce doktora gittim alerji ve sinüzit dendi..aşırı geniz akıntım var tıkanıp duruyorum aşağıdan da reflü ve faranjit bastırıyor bir acayip kısır döngüdeyim ..hanımlar burnum cayır cayır yanıyor sanki aşırı isli dumanlı yanık kokusu var çok sık oluyor..internete baktığımızda tek el cevap beyin tümörü..Allah büyük tabi ama 2014 haziranında beyin tomografisi de çekilmişti olsa o zamanda çıkardı diye düşünüyorum..
benim gibi burnunda yanık kokusu olan biri oldu mu aranızda nasıl aştınız bu durumu artık çıldırıcam zaten hava da sıcak vallahi nefes almak zulüm...

not:doktora git gibi espriler işlemez başta belirttim doktora gittim..ama çözüme ulaşamadım.
Burun ameliyatı oldun mu? Ondan sonra bende bazen oluyor. Ya da hamilelik hassaslığıdır. Hiçbir şey olmaz inşallah, üzülme. Canını sıkmak yerine doktora git, için rahat etsin. :)

Epilepsi nobetlerinde yanik koku ozellikle yanik lastik kokusu aliyor hastalar. Belki oyle bir durumdur. Kimi hastalarin nobeti belli belirsiz oluyor. Her epilepsi hastasi agzindan kopukler gelerek nobet gecirmiyor. Bunuda dikkate alin derim.

Benimde alerjim var genellikle grip tarzı oluyorum sürekli hapşırıyorum. Birara bendede garip bir koku oluyordu o zaman gene burun akıntım vardı pek önemsemedim. Kontrol için doktora gittiğimde iltihap olduğunu söylemişti burnunuzu sildiğinizde dikkat edin peçetedeki renk sarımsı-yeşil gibiyse büyük ihtimal öyledir

Hamilelikte burun hassas oluyor
evde bir şey olmasın
eşin alamaz ama o kokuyu sen evde keşfe çık
dışarıda oluyor mu peki

oyle kotu seyler aklına getırme...hamılesınız normal bır donem degıl..olmayan kokuları bıle algıladıgımız bır donem
mısal ben sankı corbaların ıcınde demır var gbı hıssedıyordum..oyle ığrenç bır tadı vardı sankı ( barı yemeyeydım degılmı nerdeee))))
oyuzden bosuna kendınızı uzmeyın....sonuct hamılesınız sıksık kan tahlılınız alınıyordur bır kotu sonuca rastlansa mutlaka arastırır doktor

kan tahlillerim genelde tertemiz şükürler olsun :KK66:
Bende yıllardır o sorun var doktor bahar alerjisi diyor ama her mevsim yaşıyorum
bütün tahliller yapıldı
bir dünya ilaç kullandım hiçbiri işe yaramadı ne yazık ki
belli dönemlerde azıtıyor iyice
okyanus suyu ile burnunu temizlediğinde az da olsa ferahlatıyor o koku hafifliyor
birkaç gün sonra geçer inşallah

okyanus suyu kankam oldu burnum onla ıslanınca bir kaç dk geçiyor sonra geri geliyor son bir senedir olan bir şey ve bir senedir de alerji ve sinüzit demeye başladılar...

Burun ameliyatı oldun mu? Ondan sonra bende bazen oluyor. Ya da hamilelik hassaslığıdır. Hiçbir şey olmaz inşallah, üzülme. Canını sıkmak yerine doktora git, için rahat etsin. :)
geçen seneki gebeliğimde başladı daha da geçmedi yanık kokusu geldiğinde bir on gün kalıp gidiyor..daha yeni geldim doktordan burnuma genzime kulağıma komple baktı burun etlerin yapışmış yakalım dedi..ama yaptırmadım kadın doğumcum sonra yaptır dedi..

Hamilelikte burun hassas oluyor
evde bir şey olmasın
eşin alamaz ama o kokuyu sen evde keşfe çık
dışarıda oluyor mu peki

şu an işteyim evde de iştede koku sadece benim burnumda koku halüsinasyonu gibi..ama koku aşırı rahatsız ediyor işte..

e gördunmu bak bosuna dert edıyosun..çunku kan tahlılınde sanırım aşırı azalma yada asırı yukselme ( ALLAH kımseye yazmasın) olunca doktorlar suphelenıyor zaten
ınş gebelıkten sonra gecer...

Epilepsi nobetlerinde yanik koku ozellikle yanik lastik kokusu aliyor hastalar. Belki oyle bir durumdur. Kimi hastalarin nobeti belli belirsiz oluyor. Her epilepsi hastasi agzindan kopukler gelerek nobet gecirmiyor. Bunuda dikkate alin derim.
epilepsi olsa beyin mr ı ve tomografisinde çıkmaz mıydı..?

e gördunmu bak bosuna dert edıyosun..çunku kan tahlılınde sanırım aşırı azalma yada asırı yukselme ( ALLAH kımseye yazmasın) olunca doktorlar suphelenıyor zaten
ınş gebelıkten sonra gecer...
teşekkür ederim geçen sene bir gebelik yaşadım kürtaj olmak durumunda kaldım o dönem düşük tehdidi sırasında hastanede yatarken bir başladı daha da geçemedi inşallah bu doğumumla beraber geçer..

kan tahlillerim genelde tertemiz şükürler olsun :KK66:

okyanus suyu kankam oldu burnum onla ıslanınca bir kaç dk geçiyor sonra geri geliyor son bir senedir olan bir şey ve bir senedir de alerji ve sinüzit demeye başladılar...

geçen seneki gebeliğimde başladı daha da geçmedi yanık kokusu geldiğinde bir on gün kalıp gidiyor..daha yeni geldim doktordan burnuma genzime kulağıma komple baktı burun etlerin yapışmış yakalım dedi..ama yaptırmadım kadın doğumcum sonra yaptır dedi..

şu an işteyim evde de iştede koku sadece benim burnumda koku halüsinasyonu gibi..ama koku aşırı rahatsız ediyor işte..
Parfümü eline sık burnuna sür bir müddet almazsın bari
biraz saçma ama
bulamayacağın bir zamanda da en iyi koku almama yönetemide kendi terindir

Cnm hiç canını sıkma
ben her hastalandigimda o koku bende de olur ilaç fln kullandirir Dr bir süre sonra geçer

Siz hamilesiniz belki gerekli ilacı veremedi dr . Aklınıza kötü şeyler getirmeyin

bende deri alerjileri, alerjik rinit, alerjik astım var ayrıca sık sık sinüzit olurum. bir koku alırım (kötü bir koku) ama o nasıl tarif edemem...

belki de hamile olduğunuz için duyduğunuz koku çok fazla geliyordur...

içinde kalacaksa git beyin cerrahına konuş... en azından şüphen kalmaz...

bu arada bebeğini sağlıklıca kucağına al inşallah...

X