- 6 Ekim 2017
- 1.120
- 568
- 53
- 36
- Konu Sahibi meleknurdogan
siz giderseniz hazır düzeni bozulup boşluğa düşmez mi?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz giderseniz hazır düzeni bozulup boşluğa düşmez mi?![]()
Herkes için farkli siz öyle düşünüyorsunuz belki mutlu bir hayatıniz var özel hayatınızda alakalı çok fazla sorun yaşamadığınızi duusnuyorum özellikle partnerleriniz konusunda tabii ki hayatsa tabii ki kadında bulunur erkek de bulunur bir hal çaresi düşünüyorum tabii ki böyle gitmeyecek bu duzen Ne yapacağım bilmiyorum yanlış bir karar vermemek için şu an düşünme aşamasındayım ne ani karar verip boşanırım ne de yıllarımı feda ederimHissettikleriniz için üzüldüm. Ama öfkeniz önünüzü görmenizi engelliyor.
Hazır düzene bir başkası gelmesin diye ömrünüzün en güzel yıllarını harcıyorsunuz.
Bir de dikkatimi çekti: " nikahımı vermem" ifadesini sıklıkla kullanıyorsunuz.
O nikah sizin tek başınıza sahip olduğunuz ya da mülkiyeti sadece size ait bir şey değil.
Nikah, iki yetişkin arasındaki resmi bir sözleşmedir. Sizin kadar kocanızın da nikahı.
Eski eşin nikahsız yaşamış olmasına o kadar vurgu yapmışsınız ki. Doğru ya da yanlış onun tercihi.
Nikahı, sanki sizin hayatınızda dişinizden tırnağınızdan attırarak oluşturduğunuz birikimler, alın teriniz, emeğinizmiş gibi merkezileştirmişsiniz.
Altı üstü bir imza. "Nikahımı neden vereyim" diye olaya bakmak yerine, iyi bir avukat bulup çocuğunuzun ve kendinizin haklarının azami ölçüde korunacağı bir boşanma davası belki size daha iyi gelecek.
Gençsiniz, belki sevebileceğiniz biri çıkar karşınıza, mutlu bir hayatınız olur.
İnanın, hayat çok kısa ve çok değerli. Öfke ve kinimize harcanamayacak kadar değerli.
O manada demek istemedim şimdi sizle hazır düzene alışmışken eski eşi aynı düzeni devam ettirebilecek mi? Eski eş geri gelince rahat duracak mı? Anlattıklarınıza göre şu an ikisi de yasak olmasının hevesindeler siz aradan çekilirseniz işin cazibesi kaçacak gibi görünüyorDüşmez ben gideyim bu evden 20 günü bulmaz kesin boşanayim gelr buraya sığınır zaten.. boş kalmaz çok fazla bu ev
o gitsin evden o zaman.Düşmez ben gideyim bu evden 20 günü bulmaz kesin boşanayim gelr buraya sığınır zaten.. boş kalmaz çok fazla bu ev
Paylaşılamayan adamvalla. Canım o kadın yuvanı yıkar kocanı kurtarmaya bak allah yardımcın olsun
o adamin egosundan gecilmez ki zaten artik:)Paylaşılamayan adam
İki kadın kapışıyor
Böyle konuları okuyunca bizim kadınımızın cehaletine üzülüyorum
Niye bosanmislar?Bunlar belirli düzeyi üzerinde çocuk için değil kadın kocamın peşinde artık tamamen beni psikolojik olarak çökelti Yıldırıp benim gitmemi sağlayıp kendi gelip oturacak düzenin üzerine. Neden gizli saklı yapılsın ki eğer normal bir şey olsa gerçekten söylese ben onu göndermem Zlkezdik yapmazdım her yaptığı gizli saklı hafta sonu görüşmediğim akrabalarımla da görüştüğü ardından sünnet düğünü yaptı sanki ben öğrenmeyeiyeceğim tek amaçları benim pes etmem.. kendim ayrılırsam daha çok işlerine gelecek biliyorum beş kuruşun hesabını yapan insanlar durumları gayet iyi ama bana hiçbir şey yok çocuğuma yok diğer çocuğu bir giydiğini bir daha gymior benim çocuğumun üzerine hiçbir şey daha almadılar
Bu hesap zor kapanır :)Eside illaki konu sahibiyle evlenerek bir takim zazarlara girmistir. O da onlari hesaplasin karsilikli alsin versinler:)
Tabi ki öyledir. Ilkler unutulmaz bu bir gercek. Dusunsene sen olsan sen de unutamazsin. Ilk kez evlilik , ilk kez cocuk vs vs vs ne bileyim yaa Allah yardımcın olsun. Bitirememis aklinda demekki adam. Sen ne yapmAyi dusunuyorsun?Yoruma bak laf soyle
Defalarca konuştum.. başkaları konuştu sonuç değişmiyor . Daha çok bağlanıyor öyle hissediyorum.. bence ona akrsi duyguları var bitiremiyor içinde çocuk falan bahane çocuklarını düşündükleri bile yok
Senin boşanmaz Farz.. Boşuna onun koynuna giriyorsun kalkan bi taraflarına zevk aletisin sen.. başka birşey değilsin.. Kendini Ucuz olarak göstermişsin..
Çoluk Çocuğu leylekler getirmiyor ?Ne kadar eminsiniz cinsel birliktelik yaşadıklarına. Yaşıyor veya yaşamıyor bu durum size bu şekilde saygı sınırını aşıp çirkinleşme hakkı vermez.
Çoluk Çocuğu leylekler getirmiyor ?
O senin düşüncen bebeğim.. Ben Konu sahibini aşağılamıyorum o aşağılık adam ona bu muameleyi yapıyor.. Eğer Doğru ise.. Bence pek de doğruları söylemiyor.. Sen boş geç beni...Aaa gerçekten mi? Konu sahibi hamileyken öğrenmiş eski eşiyle tekrar görüştüklerini veya o zaman görüşmeye başlamışlar ama olaylar başladığında konu sahibi zaten hamileymiş. Sizin dediğiniz gibi olmuş olsa dahi üslubunuz çok saygısız ve çirkin. İnsanları bu şekilde ifadelerle eleştirmeye hakkınız yok, sınırı aşırıyorsunuz
O senin düşüncen bebeğim.. Ben Konu sahibini aşağılamıyorum o aşağılık adam ona bu muameleyi yapıyor.. Eğer Doğru ise.. Bence pek de doğruları söylemiyor.. Sen boş geç beni...
Konuşma üslubunuzdan kalite akıyor maşallah. Bana sen hatta bebeğim deme samimiyetini nerden buluyorsunuz? Bir insana sen zevk aletisin diyorsunuz bu aşağılamak değil de ne? Foruma yazı yazıyorsanız önce konuşmayı öğrenin, daha fazla sizinle muhatap olmak istemiyorum.