Kötü müyüm ben?

evinincicegi

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2013
1.218
2.970
333
Trabzon
Merhaba arkadaşlar. Yaz mevsimi 20 gün çok sevdiğiniz memleketinize geldiniz. Hem anneniz de hem de kayınvalidenizde kalıyorsunuz. Eşinizin erkek kardeşinin düğünü de var. Ve eşiniz düğün var diye kardeşime yardım diye annem babam koşturuyor diye hiç yanınızda da durmasa doğru dürüst plan yapmasanız ne düşünürdünüz? Yardım edersin ama 3 5 gün değil mi? Tatil içinde geldin sonuçta. Ama annem babam bu kadar koştururken ben oturamam deyip eşiniz yanınıza uğramasa kızma mısınız?

Kendimden şüpheleniyorum artık ben mi merhametsizim? Ama hiçbir işi eşimsiz yapmıyorlar. Onları seviyorum iyi insanlar ama nefessiz kaldım resmen. Eşim burda değilken yaptıkları işleri eşim gelince yapamıyorlar. Eşim de haddinden fazla yardımsever. Herkese karşı. Çok tepki gösterince koşturuyor yoruluyorlar yalnız mı bırakayım, ne acımasızsın oluyor. O benim kardeşim, senin kardeşin olursa yapmaz mısın oluyor. Kızlar fikir verin bana. Suçlu muyum ben?

Merhaba arkadaşlar. Yaz mevsimi 20 gün çok sevdiğiniz memleketinize geldiniz. Hem anneniz de hem de kayınvalidenizde kalıyorsunuz. Eşinizin erkek kardeşinin düğünü de var. Ve eşiniz düğün var diye kardeşime yardım diye annem babam koşturuyor diye hiç yanınızda da durmasa doğru dürüst plan yapmasanız ne düşünürdünüz? Yardım edersin ama 3 5 gün değil mi? Tatil içinde geldin sonuçta. Ama annem babam bu kadar koştururken ben oturamam deyip eşiniz yanınıza uğramasa kızma mısınız?

Kendimden şüpheleniyorum artık ben mi merhametsizim? Ama hiçbir işi eşimsiz yapmıyorlar. Onları seviyorum iyi insanlar ama nefessiz kaldım resmen. Eşim burda değilken yaptıkları işleri eşim gelince yapamıyorlar. Eşim de haddinden fazla yardımsever. Herkese karşı. Çok tepki gösterince koşturuyor yoruluyorlar yalnız mı bırakayım, ne acımasızsın oluyor. O benim kardeşim, senin kardeşin olursa yapmaz mısın oluyor. Kızlar fikir verin bana. Suçlu muyum ben?

Eşiniz haklı. Düğün bu. Kardeş olarak elbette koşuşturacak. Tatil her zaman yapılır ama düğün 1 kere. Size şunu söyleyim, bizim kına gecemiz olacağı(düğün gibi oldu) zaman eşimin abisiyle karısı gelmedi. Yıllık izinde yenge hanım ailesini görecekmiş, senede 1 defa gidiyormuş falan filan. 7 kat el geldi, eşimin abisiyle karısı gelmedi. En fazla 1 otobüs biletine bakardı tekrar dönebilirlerdi. Başka sebeplerden dolayı onlarla görüşmüyorum. Bencil kişilerle işim olmaz.

düğün telaşesi zordur canım eşinin merhametli yardımsever olması iyi bir şey benim eşimde öyle ama hiç kızmıyorum anlayış göstermelisin bence :)

Eşiniz haklı ama yardımı fazlaca yapıp, sizi iyice olayın dışında tutması abartı olmuş.
Beraber yapacağınız illa bir şeyler olmalı.
En azından yaz ayı, akşam 10 dan sonra bir kahve içmeye çıkabilirsiniz bence.
Ya da görüşmelere sizinle de gidebilir, sizi de dahil edebilir.
Kendi düşünemiyorsa, siz teklif edin.

Evet kötüsün sen ( bunu sen dedin )
Kardeşi ve anne babası ve özel bir gün tabi ki koşturacak hata siz de yardımcı olsanız fena olmaz. Kardeşi sonuçta

Evet kötüsün sen ( bunu sen dedin )
Kardeşi ve anne babası ve özel bir gün tabi ki koşturacak hata siz de yardımcı olsanız fena olmaz. Kardeşi sonuçta

Bende elimden geleni yaptım hala da yapıyorum. O da yapsın zaten. Ama mesela kardeşinin gideceği kuaförü de eşim ayarlamasın bir zahmet. Bir telefon sonuçta bunu kendi de yapabilir

Ne güzel yardimsever merhametli ailesine sahip cikan bir esin var benim esimde ayni boyle bence sende bu kosusturmacada esine ve ailesine destek ol yapabilecegin seyleri yap

Bence normal
Düğün sonuçta sıradan bir tatil değil ki
Kendizi eşinizin yerine koyun,eşiniz bu olayı sorun yapsa tepkiniz ne olurdu?

İnanın o kadar küçük şeylere bile eşim koşturuyor ki. Gelin arabasının süslenmiş çiçekçi filan. Çoğu tanıdıkları zaten telefon bile yeter. Anne baba çoğu işi yapıyor zaten. Eşimin kardeşine fazla iş kalmıyor kendide yapabilir. Kaldı ki kendisi eşime hiç yardım etmemiştir

Back
X