- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
- Konu Sahibi zalimsin32
-
Senin ki sevgi değil,hastalıklı saplantı.İçinde sevgi barındıran,başka bir insanın ölmesini nasıl ister.Hayat ne kadar basit sizin için.Kendi istediğin için başka insanın mutluluğunu engellemeye çalışmak.Senin gerçek yüzünü görünce eşine daha çok aşık olmuştur emin ol.Bir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
aslında farkında olmadan aralarını sen yapmışsın diyebilirim. baskı her zaman kişiyi diğer tarafa daha çok bağlar.bazen çok sevdiğimizden gözümüz birşey görmüyor. üzülme yoluna devam et evli bir adamı da dediğin gibi sevme çıkar artık kafandan. o tercihini ondan yana yapmış.insanla uğraşmak dert getirir. sende kendi hayatını kur zamanla zaten unutursun herşeyiBir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
Bazen kaderine razı olmak gerekiyor, benim için böyle hayırlıymış demek gerekiyor emin ol bu durum senin hayrına bunu kabullen bu Düşünceleri bırak. Mutlu olsun de ve unutmaya çalış bi şekilde aklını yordukça kendine ediyorsun onu gözünde ulaşılmaz hayatında bir Pişmanlık olarak görmeyi bırak böyle olması gerekiyor de, zamanla dilinle söyledin bu sözlere kalbinde inanacaksın ve hayatına yeni bir aşkla devam edip belkide çok mutlu olacak iyki olmamış onunla diyeceksin.Bir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
Ilerde çocuklarını kacırıp,tavsanlarını da öldürürsün sen şimdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?