kötü müyüm?

zalimsin32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
154
53
123
Bir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu

bak işte hata yaptığın nokta onları ayırmaya çalışmak...
başkasının kötülüğünü isteyince eline ne geçecek ? ayrılmışsınız siz zaten, eğer birlikte mutlu olabilecek olsaydınız zaten şu anda başkasıyla değil seninle evlilik hayali kuruyor olurdu. ayrıca bazı önemli nedenlerden dolayı "sen" ayrılmışsın. ne bekliyordun ki? ayrıldık, birlikte olamayız ama yine de başkasıyla olmasın mı ? bu durumda üçüncü kişinin suçu ne?

bu kadar bencil olma bence.. başkasının mutluluğunu iste ki beraberinde sen de mutlu olasın...

evet kötüsünüz hem de çok kötü !! adamı ne kendinize yar etmişsiniz ne de başkasına ! çok bencilce ! düşün yakasından..!

var sizin gibi böyle egosu yüksek insanlar
vazgeçilmez olduğunuzu mu sanıyordunuz?
bu hayatta kimse vazgeçilmez değil
ama yaptıklarınızı iyi ki yapmışsınız da adam anlamış sizin nasıl biri olduğunuzu, sevgisi bitmiş
eminim yaşattıklarınız onu eşine daha çok bağlamıştır...

Senin ki sevgi değil,hastalıklı saplantı.İçinde sevgi barındıran,başka bir insanın ölmesini nasıl ister.Hayat ne kadar basit sizin için.Kendi istediğin için başka insanın mutluluğunu engellemeye çalışmak.Senin gerçek yüzünü görünce eşine daha çok aşık olmuştur emin ol.

bu sevgi değil. bencil bir insansın sen acı çektiğin için onun da acı çekmesini istiyosun. onu sevdiğin için hareket etmiyosun sadece SEN yanında olmasını isityosun diye. adamın ne istediği umrunda değil. gerçekten seven kendi ölecek kadar sevse bile onun mutluluğunu ister.

aslında farkında olmadan aralarını sen yapmışsın diyebilirim. baskı her zaman kişiyi diğer tarafa daha çok bağlar.bazen çok sevdiğimizden gözümüz birşey görmüyor. üzülme yoluna devam et evli bir adamı da dediğin gibi sevme çıkar artık kafandan. o tercihini ondan yana yapmış.insanla uğraşmak dert getirir. sende kendi hayatını kur zamanla zaten unutursun herşeyi

B
Bazen kaderine razı olmak gerekiyor, benim için böyle hayırlıymış demek gerekiyor emin ol bu durum senin hayrına bunu kabullen bu Düşünceleri bırak. Mutlu olsun de ve unutmaya çalış bi şekilde aklını yordukça kendine ediyorsun onu gözünde ulaşılmaz hayatında bir Pişmanlık olarak görmeyi bırak böyle olması gerekiyor de, zamanla dilinle söyledin bu sözlere kalbinde inanacaksın ve hayatına yeni bir aşkla devam edip belkide çok mutlu olacak iyki olmamış onunla diyeceksin.

Madem bu kadar cok seviyordun niye biraktin kardes ? Terk eden taraf sen olmussun, niye pismanlik duyuyorsun ?

Bu olayin bu sekilde sonuclanmasi senin yuzunden olmus, adam suclu degil ki. Kendi dusen aglamaz.

Ayrılmak zorunda kalmissiniz, o da kendi yolunu cizecegini söylemiş..
Yaptığınız bencilce değil mi? Siz onun yerinde olsaydınız..
Olan olmuş yollar cizilmis. Unutacaksiniz. Önünüze bakacaksınız.
NASİPTEN ÖTEYE GEÇİLMİYOR.

Adama en cirkin yuzunu gostererek, istemeden iyilik etmissin. Eminim su an "iyiki kurtuldum bu manyaktan" diye sevinip karisinin kiymetini daha cok biliyordur :))

hem adamdan ayrilmissin.hemde bela olmussun. kotu muyum diye soruyosun tabiki kotusun.madem baskasiyla olmasına dayanamayacaktin ne sebeple olursa olsun kalip savasip o sebebi ortadan kaldiracaktin. yok olmuyosa da cekilecektin hayatından. sizin gibi insanlar mahvediyo masum insanların hayatini.. yazik... arkadasin dedigi gibi bunlari yaparak size olan sevgisini de bitirmissiniz iyi olmus bi bakima her şer de bi hayır hesabı. . daha da mutludurlar inşallah. .allah izin vermesin ayrilmalarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…