- 8 Aralık 2014
- 154
- 53
- 123
- Konu Sahibi zalimsin32
-
İNŞALLAH ÖYLEDİR ,,O ANLIK KAYBETME KORKUSUYLA YAPTM OLANLARI.PİŞMANMIYIM BİLMİYORUM ÇÜNKÜ O ZAMAN DÜŞÜNEMİYORDUM..AMA ŞÜKREDİYORUM BENİMLE BİRLİKTE OLMASADA HAYATTAoh miss o kız şimdi oğlana sarılmış sıcacık yuvasında mutlu mesut yaşıyordur ki haketmiştirde bence
Haklısın canım..Ama geneli fake çıkıyor hep baksana..Aman öyle deme sonra hümanistler basıyor topiği ,pespaye falan oluyoruz
Ona diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsün
HERKES AĞZINA GELENİ SAYMIŞ ,,O AN KİM BENİM GİBİ HİSSETTİKİ BUNLARI YAZARKEN,,KABUL EDİYORUM SAPLANTIYA DA DÖNMÜŞ AŞK DEDİĞİM BU İLLET. İNŞALLAH SONUCUNDA HERKES MUTLU OLUROna diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsün
NEYE GÖRE FAKE ÇIKIYOR HANIMLAR.YENİ ÜYELİK YAPTIM DİYE Mİ?Haklısın canım..Ama geneli fake çıkıyor hep baksana..
Büyük harfle yazmak yasak sitedeNEYE GÖRE FAKE ÇIKIYOR HANIMLAR.YENİ ÜYELİK YAPTIM DİYE Mİ?
Kendini kandırıyorsuno kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUM
Evet genelde fake çıkabiliyor bu tarz konular..Geçenlerde de çıkmıştı..Kesin birşey söylemedim umarım çıkmaz geneli fake çıkıyor çünkü dedim..NEYE GÖRE FAKE ÇIKIYOR HANIMLAR.YENİ ÜYELİK YAPTIM DİYE Mİ?
tşekkürler,,:)Büyük harfle yazmak yasak sitede
kendimi kandırmıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum sadeceKendini kandırıyorsun
evlenmek üzere iken ki ruh halimi yazdım,,Onlara dair bir amacım yok artıkEe adam evlenmis.Eviniz ayri yolunuz sapa artik.Amacin ne ?
İçinden geldiği gibi davranabilirsin ben eski sevgilinin eşine acıdığını yazdığın mesaj için yazdım o cümleyi.kendimi kandırmıyorum içimden geldiği gibi davranıyorum sadece
Evet orda kandırıyorum galiba ,daha ziyade kıskanıyor olabilirimİçinden geldiği gibi davranabilirsin ben eski sevgilinin eşine acıdığını yazdığın mesaj için yazdım o cümleyi.
Olmasin da.ee duygularini simdi mi sorguluyosun adam evlendi peslerini de birakmissin.gecmisle hesaplasma mi bu?evlenmek üzere iken ki ruh halimi yazdım,,Onlara dair bir amacım yok artık
burda beni anlamasanızda aşağılamadan cevap veren tek kişisiniz ,teşekkür ederim..her şey gönlünüzce olsunİnşallah ama dediğim gibi onlara bişi olmaz bırak önüne bak hayatı kendine de onlarada zindan etmenin sana bi faydası yok, olan yine sana olur onları düşünmüyosan bile ilk önce kendini düşün
Rica ederim...tşekkürler,,:)
sevdiğinin başkası ile mutlu olmasıyla mutlu olan kaç kişi var aceba .yada var mı?insan fıtratı gereği önce hep kendini düşünüyor ,,yani o kadın benim umrumda değil'kadinin ne sucu var ki sardiniz onlara bitmis gitmis demeyi niye ogrenemiyosunuz ayni sey size yapilsa ne hissedersiniz madem bu kadar seviyosunuz onun mutluluguyla mutlu olmayida bilin o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?