kötü müyüm?

Ona diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsün

Ona diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsün
HERKES AĞZINA GELENİ SAYMIŞ ,,O AN KİM BENİM GİBİ HİSSETTİKİ BUNLARI YAZARKEN,,KABUL EDİYORUM SAPLANTIYA DA DÖNMÜŞ AŞK DEDİĞİM BU İLLET. İNŞALLAH SONUCUNDA HERKES MUTLU OLUR

İnşallah ama dediğim gibi onlara bişi olmaz bırak önüne bak hayatı kendine de onlarada zindan etmenin sana bi faydası yok, olan yine sana olur onları düşünmüyosan bile ilk önce kendini düşün

kadinin ne sucu var ki sardiniz onlara bitmis gitmis demeyi niye ogrenemiyosunuz ayni sey size yapilsa ne hissedersiniz madem bu kadar seviyosunuz onun mutluluguyla mutlu olmayida bilin o zaman

İnşallah ama dediğim gibi onlara bişi olmaz bırak önüne bak hayatı kendine de onlarada zindan etmenin sana bi faydası yok, olan yine sana olur onları düşünmüyosan bile ilk önce kendini düşün
burda beni anlamasanızda aşağılamadan cevap veren tek kişisiniz ,teşekkür ederim..her şey gönlünüzce olsun

Geçmişe mazi, yenmişe kuzu .... boşver artık
Evet yaptıkların hoş değil ama hatanın farkına varmışsın ki bu konu açılmış
Bu da bir gelişmedir, nefsini terbiye etmeye çalış, egonla savaş yapabileceğin en iyi şey bu sonraki hayatında

Bu arada soruna cevap vermeyi unutmuşum ; kötü değilsin
Bu forumda kocam artık beni sevmiyor diyen kadınlara adama hayatı zindan et, burnundan getir denmiyor mu aynı şey, ha sevgili ha koca. Aynı duygu yani, kötü değilsin

kadinin ne sucu var ki sardiniz onlara bitmis gitmis demeyi niye ogrenemiyosunuz ayni sey size yapilsa ne hissedersiniz madem bu kadar seviyosunuz onun mutluluguyla mutlu olmayida bilin o zaman
sevdiğinin başkası ile mutlu olmasıyla mutlu olan kaç kişi var aceba .yada var mı?insan fıtratı gereği önce hep kendini düşünüyor ,,yani o kadın benim umrumda değil'

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…