kötü müyüm?

O seni terketmiş olsaydı anlardım ana bunları senin ona değil onun sana yapması gerekirdi bence,adamı geçtim öteki kadına acıyın en azından

Vicdanın rahat mı peki? Rahatsa gerçekten çok kötü bir insansın, nasıl kurtulursun bilemem.
Rahat değilse, senin için hala umut var, biran önce psikolojik destek al.

Size kötü+bencil diyebiliriz...
1)sevdiğm için mücadele etmek istedim onunda sevdiğine inanarak ,yaptıklarımda, ani duyduklarım karşısında istemsiz gelişen şeylerdi ki evlendiği günden sonra bi kez bile rahatsız etmedim belkide sandğn gibi değilimdir

Bazı önemli nedenler yüzünden ayrılmışsınız.

Adam sizi aynı anda beş kadınla aldatıp evlilik vaatleriyle kandırmamış ki beddua edebilesiniz.

Siz bitirdiğiniz bir ilişkiden sonra adamın hayatına giren kadının ölmesini istemişsiniz de...

Kadın kurulmuş yuvasını bozmaya çalışan eski sevgiliye ne desin şu durumda?

Eşini başlarda ne kadar seviyordur, bilemem.

Ama yarattığınız huzursuzluklardan sonra sizinle evlenmediğine gayet memnundur.

Yani "Benden çok mu seviyordur onu" sorunuzun cevabı ortada...

Bu arada sizin evli bir adamı sevmekten daha ciddi bir sorununuz var...

Belli ki psikolojiniz ciddi anlamda hasar görmüş sağlıklı düşünemiyorsunuz, bunun çaresine bakmaya çalışın.

O seni terketmiş olsaydı anlardım ana bunları senin ona değil onun sana yapması gerekirdi bence,adamı geçtim öteki kadına acıyın en azından
o kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUM

o kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUM
Ona diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsün

Banane ki sandığım gibi olsanız ne olmasanız ne...
Mücadele adam başkasını sevip nişanlanıyorsa ayırmaya çalışmakla olmaz, siz kavrayamamışsınız. Sizinki tehlikeli takıntı olmuş. İnsanın ilk etapta canı yanar mı, yanar tabiki ama uzatmanın alemi yok. Beddua etmez mi insan, canı yansın mutlu olamasın ister mi ister ama bir yerde bırakmak lazım. Ben önce can derim, çok canımı yaktıysa mutsuzluk da dilerim ama seviyorum falan filan da demem. Eden bulsun mantığındayım. Ama ayrılan sizsiniz bu neyin hırsı... Yazık şu öldürdüğünüz zamanınıza...

yazık çok yazık sizin gibi ansanlara acıyoru
bir de soruyor musun? kesinlikle kötüsün..artık evlenmiş hayatını başka bir insanla birleştirmiş birisine hayatı zindan ettiğini zaten sen söylüyorsun..işte bir kadın bir başka kadını kıskanıyor yine ..her zaman söylerim adamlara kızılıyor ama ne yazık ki kadın kadının düşmanı maalesef...bunu bir kere daha görmüş olduk seninle..şunu unutma insanların ahını alarak asla mutlu olmazsın...o kadının üzerinde ne kadar ahı vardır kimbilir...

başlığa cevap verıyorum KESINLIKLE evet

oh miss o kız şimdi oğlana sarılmış sıcacık yuvasında mutlu mesut yaşıyordur ki haketmiştirde bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…