- Konu Sahibi zalimsin32
-
sandığın kadar da değilim,,
neye göre fake diyorsun anlamadım.kimsenin gerçek adını göremiyorm ben zatenkonu bariz belli fake ya hu çenemize yazık
1)sevdiğm için mücadele etmek istedim onunda sevdiğine inanarak ,yaptıklarımda, ani duyduklarım karşısında istemsiz gelişen şeylerdi ki evlendiği günden sonra bi kez bile rahatsız etmedim belkide sandğn gibi değilimdirSize kötü+bencil diyebiliriz...
Bir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
o kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUMO seni terketmiş olsaydı anlardım ana bunları senin ona değil onun sana yapması gerekirdi bence,adamı geçtim öteki kadına acıyın en azından
Ona diyecek bişeyim yok ozaman o da inatlaşmış anlaşılan neyse Allah yardımcın olsun ne diyebilirimki ilerde kendini bu kadar yıprattığına üzülürsüno kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUM
o kadına neden acıyayım ki durumu benden daha mı kötü,,,İKİMİZİNDE HALİNİ BİLE BİLE EVLENDİ..ASLINDA ONA ACIYORUM
Banane ki sandığım gibi olsanız ne olmasanız ne...1)sevdiğm için mücadele etmek istedim onunda sevdiğine inanarak ,yaptıklarımda, ani duyduklarım karşısında istemsiz gelişen şeylerdi ki evlendiği günden sonra bi kez bile rahatsız etmedim belkide sandğn gibi değilimdir
sandığın kadar da değilim,,
Yine yeni bir üyelik ve yine sansasyonel bir konu..Umarım fake çıkmaz...
bir de soruyor musun? kesinlikle kötüsün..artık evlenmiş hayatını başka bir insanla birleştirmiş birisine hayatı zindan ettiğini zaten sen söylüyorsun..işte bir kadın bir başka kadını kıskanıyor yine ..her zaman söylerim adamlara kızılıyor ama ne yazık ki kadın kadının düşmanı maalesef...bunu bir kere daha görmüş olduk seninle..şunu unutma insanların ahını alarak asla mutlu olmazsın...o kadının üzerinde ne kadar ahı vardır kimbilir...Bir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
yazık çok yazık sizin gibi ansanlara acıyoru
bir de soruyor musun? kesinlikle kötüsün..artık evlenmiş hayatını başka bir insanla birleştirmiş birisine hayatı zindan ettiğini zaten sen söylüyorsun..işte bir kadın bir başka kadını kıskanıyor yine ..her zaman söylerim adamlara kızılıyor ama ne yazık ki kadın kadının düşmanı maalesef...bunu bir kere daha görmüş olduk seninle..şunu unutma insanların ahını alarak asla mutlu olmazsın...o kadının üzerinde ne kadar ahı vardır kimbilir...
başlığa cevap verıyorum KESINLIKLE evetBir sevdiğim vardı benim.bazı önemli nedenlerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım.ve bir süre sonra evlenecgni söyledi bana sanki dünya başıma ykıldı. Gunlerce dua ettim ayrılmaları için.aylarca ağlamaktan kendimi alamadım.onun evlenmesini hazmedemedim ve aralarını bozmak için her şeyi yaptım ,ikimize de hayatı zehir ettim denilebilir. Hayatımda ilk kez bir insanın ölmesini istedim.çünkü sevdiğim adamn yanında ,yatagnda başka bir kadın düşünemedm.çıkardığım huzursuzluklar yüzünden bana olan sevgisi de bitti.hala aklımı mesgl eden mutlu mu? benden çok mu seviyor onu?onu bıraktığım için o kadar pismanm ki .evli bir adamı seviyorum yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?