kotu niyetli cazgir kisilerle nasil basedebilirim

Omrum okumakla gecti zaten...millet kotu kocayla yasayinca filozof olur bende komsular sayesinde olacam
Boşwer bacım ya dış kapının mandalı olan insanlar için üzülmeye hiç değmez. Ver cwbını deyim yerindeyse lafı gediğine oturt muhattap olma

Bir kadın kadınla uğraşıyorsa kıskançlıktandır ya üni mezunudur,ya yabancı dili vardır, yada daha alımlı güzeldir,yada parasal olarak daha rahattır ne kadar az konuşursan muhatap almazsan o kadar kudururlar ama yinede uğraşırlar iş hayatında huzur hayaldir ,çelik gibi sağlam sinirlerin olacak onlarla baş etmek için çok duygusal ve kırılgan
olmak kayıp ettirir bir bakmışsın patron onları tutmuş çünkü bu tipler yalanda konuşur çoğu kazananda böyle kötü niyetli kişiler , dikkatli olmakta fayda var aslada iş arkadaşlarına güvenme ,
Cogu okuma yazma bilmez ben uni mezunu oldugum icin birde benim hayatima kariscak kimse yok daha rahatim onlara gore buyuzden gicik oluyorlar

Bir kadın kadınla uğraşıyorsa kıskançlıktandır ya üni mezunudur,ya yabancı dili vardır, yada daha alımlı güzeldir,yada parasal olarak daha rahattır ne kadar az konuşursan muhatap almazsan o kadar kudururlar ama yinede uğraşırlar iş hayatında huzur hayaldir ,çelik gibi sağlam sinirlerin olacak onlarla baş etmek için çok duygusal ve kırılgan
olmak kayıp ettirir bir bakmışsın patron onları tutmuş çünkü bu tipler yalanda

konuşur çoğu kazananda böyle kötü niyetli kişiler , dikkatli olmakta fayda var aslada iş arkadaşlarına güvenme ,
Calismiyorum ama bu insanlarla bes yildir ayni sokakta oturunca insanlara hicccc guvenim kalmadi..

nerde yasiyorsunuz ?Nasil bir komsuluk o oyle?Mahalle ortami mi yoksa site filan mi?

Basliga yorum yapiyorum, onlarla muhatap olmayarak. Cazgirligin haddi hududu yoktur cunku.

Masumluktan vazgec.
Bu dunyada hakedene yeri geldiginde bi guzel dayakta atarim ben.
Siddete karsi felanda degilim.
Masumluk sana ne kzandirdi su yasa kadar?
Bu hayatta sokup alicaksin herseyi.
Herkes hizaya gelicek! Samar oglani degilsin sen! Pisirik degilsin!
" ehh yetti be, bundan snra bambaska bi zanaa var karsinizda, aklinizi basiniza alin" diyceksin.

Masumluktan vazgec.
Bu dunyada hakedene yeri geldiginde bi guzel dayakta atarim ben.
Siddete karsi felanda degilim.
Masumluk sana ne kzandirdi su yasa kadar?
Bu hayatta sokup alicaksin herseyi.
Herkes hizaya gelicek! Samar oglani degilsin sen! Pisirik degilsin!
" ehh yetti be, bundan snra bambaska bi zanaa var karsinizda, aklinizi basiniza alin" diyceksin.

Hakettikleri boylesi aslinda...ama bizim genlerde
mevcut degil

Sizin genler neymis? Farki ben yaratirim! Alisigin disina cikarim!
Ne yani " genlerde var " dyip hep ezilmekmi dogru olan?
Sizin genler neymis? Farki ben yaratirim! Alisigin disina cikarim!
Ne yani " genlerde var " dyip hep ezilmekmi dogru olan?

Kendimi ezdirmemeyi gecde olsa ogrendim..ama benim esimde ailemde ezil ama sesiz kal derler

Arkadaslar fikirlerinizi tecrubelerinizi bekliyorum..masumiyet bayragini hala en onde cekenlerden biri olarak cok yipraniyorum..kendimi savunmayi ogrenmem gerek

Ne yapıyorlar mesela ?benim çevremde de var da baya mübarek ele ele bilmiyorlar ..ama ben halt etmesini öğrendim ..selam vermeye korkuyorlar

Onlar acımasızsa sende olcaksın. 1 lafa karsılık tek kelime kavgaya gerek yok. Korkmadigini belli et.
Incinir susim dedigim herkes beni incitti. Simdi oyle degil ama lafimi esirgemiyorum..
Gerildigini hissettikce daha cok ustune geliyorlar yapma.
Ve yanindakileri iyi seç.

Ben böyle insanlara karşı ılımlı davranma taraftarıyım.bu tür insanların düşmanlığını kazanmak akıllıca değil.eğer uzak durmak mümkün değilse mesafeyi koruyarak tersleşmeden kendi çizginde hayatını sürdürmeye çalışmak lazım.

Koop
Onlar acımasızsa sende olcaksın. 1 lafa karsılık tek kelime kavgaya gerek yok. Korkmadigini belli et.
Incinir susim dedigim herkes beni incitti. Simdi oyle degil ama lafimi esirgemiyorum..
Gerildigini hissettikce daha cok ustune geliyorlar yapma.
Ve yanindakileri iyi seç.
Kimseyle bi diyalogum yok zaten..buna ragmrn saygisizlar zarar verecek birsey buluyorlar o zaman istesemde muhatap,oluyorum

Ben böyle insanlara karşı ılımlı davranma taraftarıyım.bu tür insanların düşmanlığını kazanmak akıllıca değil.eğer uzak durmak mümkün değilse mesafeyi koruyarak tersleşmeden kendi çizginde hayatını sürdürmeye çalışmak lazım.
Canim ben yillarca aynen senin dedigin gibi davrandim bu sefer beni zayif gorerek her turlu kotulugu yapmayi kendilerine hak bildiler

Kulaklarınızı tıkayın duymayın konustuklarını.. Onların cızgısıne dusersenız onlar gıbı olursunuz..

İs ortamında ki insanlar öyle benim. Bazen cevap veriyorum bazen de of iyi tamam deyip gidiyorum. Genelde duymuyorum görmüyorum. Umursamamaya çalışıyorum. Çünkü öyle tipler her zaman kendilerini haklı çıkarıyor haksız olduklarını bile bile. Boşa çene yormaya gerek yok

Fayda gorduklerini gormedim..hatta onlarin pasif,olmasi benim gibi arkada duranlari oklarin hedefi yapiyor

O zmn kabugunu kir ve disari cik derim.
Eskiden bende cok sessizdim.
Saygiyliydim.
Simdi yeri gelince amcama bile laf yetistiriyorum.
Amcamdan bahsetmek gerekirse; her seyi o dgru bilen. Kardesime sinavlari alip almadigini soran( bunu sorma sebebi kendi kizida ayni meslege dgru gidiyor, hangisi daha cok sinav almis onu ölcucek).
Annem kardesimin 2 senesi kaldi dediginde, amcam " olmaaazz, bzim kizij daha 3 senesi var, nasil oluyomusta sizin kizin 2 senesi kalmis" diyip, sonrada " haa bzim kiz daha yuksek okuyorya' diyen birisi. Halbuki kizi bi sene okulda kaldi.

Her neyse. Boyle insanlara agzinin payini vermek mustahak degilmidir?
Hakedeni ben dedgim gibi doverimde.
Siddte karsi degilim eger ortada bi gercek hakeden varsa.

Back
X