Kötü niyetli mi söyledi yoksa ben mi abartıyorum.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Biriyle görüşüyorum flörtten çıktık sayılır iliskiye dogru ilerliyor.
Erkek arkadasım cok ciddi bi trafik kazası geçirdi fakat kirikla catlakla sıyırdı verilmis sadakasi varmis gercektende.

Dün aksam bu konudan konusuyoduk, hastanede yattığı zaman rüyalar görmüş etkilenmis biraz.
Artık hicbi seyi kafaya takmayacagim, ölüm insana gercekten cok yakınmış. Bazi şeyleri düşünüp cok kafaya takiyorum kendimi uzuyorum diye bahsetti.
Ailesine cok önem vermesi gerektigini anlamış. Aile bagi cok kuvvetli degildir de. Ilk onceligi ailesi olacakmis bla bla bla.
Bende dedim ki bu kadar neyi takiyodun kafaya amma melankolik ciktin.
Ya iste iş yükselme, aile,ESKI KIZ ARKADASLARIM. dedi
Bende hala kuyruk acin mi var ? Niye bunu bana belirtiyosun soyluyosun dedim.
Ben sana yok unutamadim seviyorum mu dedim sadece insanlar iyi niyetimi kullandı ona uzulup kafaya takiyorum dedi.
Yok bide seviyorum unutamadim ! deseydin bide diye cevap verdim.

Ben lafları carpitiyomusum o benle bunlari paylasiyomus benle konusuyomus zaten icine kapanik biriymiste sadece bana anlatiyomus, o bu haldeyken trip atiyomusum benim vicdanima bırakmış mış.
Bende bu durumunu kullanmaktan vazgec artık kötürüm kalmis gibi davraniyosun dedim.
Isin asli bu kizlar o son eski sevgililerim meselesine takildim kaldim daha neler dedim de iste uzattım yeterince zaten. Senin bunu soylemen etik değil, patavatsizligina veriyorum herkesin hazmedemedigi kırıldığı noktalar vardir kolay kolay sindiremez ama bazi şeyler her zaman söylenmez diye kestirip attim.

Benden once bir kiz varmis bunu bayagi bi hırpalamis tabi bu detayida bildiğim icin irrete oldum.

Söyledigi sey sizce kötü niyetli miydi ? Buda mi öküz çıktı ya.
 
Eskilere donus yapabilirim diye hazirliyo beni diye anlarim bende. Yani yakalarsan falsosunu yol yapiyo onceden
Ne gerek var o konusmalara bos konusmus
 
Yaşadığı olaydan sonra hayatını sorguluyor olabilir. Geçmişte yaptığı hataları, gereksiz yere değer verdiği insanları, hatta sizinle olan ilişkisini bile... Size bahsetmesi hatalı olabilir ama belki de olayın şokundan çıkamamıştır daha. Bence kafasını toplaması için zaman verin biraz... Kendi haline bırakın..
 
Trafik kazalari (heleki agir gecenler) geciren bir cok insan hayatlarini böyle sorgular. Psikolojik olarak normal bir durum. Erkek arkadasiniz da bu travmayi atlatmaya calisiyor belli ki. Bence fazla üstüne gitmeyin derim. Bu aralar hayatini sorgulamasi normal.
 
Bana kötü niyetli gelmedi malum kaza da geçirmiş hassaslaşmış. Dertleşmek istemiş ama yanlış kelimeleri kullanmış gibi geldi bana sonuçta onun da bir geçmişi var, yok sayamazsın. Zannetmiyorum eskilere dönüş yapma isteği olduğunu.
 
Eski kız arkadaşlarını düşünüyorsan benimle hemen iletişimini kes deseniz yetermiş. O saçmalamış, siz uzatmışsınız. Bir de fazla melankolik biri, Allah kimsenin başına vermesin ama kazadır hepimizin başına gelebilir. Bu kadar melankoliğe bağlamanın derinlere inerek düşünmenin anlamı yok.
 
Adam ölümden dönmüş, dertleşesi gelmiş.
İki sevgili gibi değil, ruhuna yakın bir arkadaş olarak görmüş sizi ve yıprandığı anları paylaşmak istemiş demek.

Bende hala kuyruk acin mi var ? Niye bunu bana belirtiyosun soyluyosun dedim.
Bende dedim ki bu kadar neyi takiyodun kafaya amma melankolik ciktin
Şu trip, çok bencil geldi böylesi bir zaman için, kusura bakmayın. Baya ruhsuzca.
İki duygusal laf edip, belki tatlı tatlı uyarıp konuyu kapatmak yerine, duygularını basitleştirip ezmişsiniz adamı.
 
Cok sey dedim de kalem kalem tutmak istemedim. Var ise kuyruk acin benle olan muhattabini kes ben kimsenin yarabandi olamam. Kimsenin hayatini iyilestiremem. Vay efendim ben soyleymisim boyleymisim de olay bana döndü
 
Ben biraz duygularimi belli edemiyorum, bu konuda eksigim. Orda iki tatli bir sey diyemezdim yani. Bilmiyorum haklilik payim olabilir evet ama bir tik fazla agir konustum gibi.
 
+1
 
Cok sey dedim de kalem kalem tutmak istemedim. Var ise kuyruk acin benle olan muhattabini kes ben kimsenin yarabandi olamam. Kimsenin hayatini iyilestiremem. Vay efendim ben soyleymisim boyleymisim de olay bana döndü
Aslında bu erkek milletine kalem kalem laf anlatmaya gerek yok. Çünkü işlerine gelmeyince anlamayıveriyolar. Eski kız arkadaşların mı? Hım tamam hadi eyvallah deseniz yeterli. Böylesi canlarını daha da yakar, müstehak
 
Şöyle düşün.

Sen olsan aynı durumda.
Konuşurken aynı cümleyi kurar mıydın ?
Karşı tarafın yanlış anlayacağından korkup kurmazdın di mi ?

Hah. O yüzden düşüncende sonuna kadar haklısın.
 
Aslında kötü niyetli değil ama adam resmen benden adam olmaz bırak beni demiş eski sevgilimde aynı şeyi yaptı bana ilişkinin başlarında yok eski sevgililerim beni çok üzdü falan filan bende dedim ben bunları kaldıracak genişlikte değilim anlatma.
 
Ben biraz duygularimi belli edemiyorum, bu konuda eksigim. Orda iki tatli bir sey diyemezdim yani. Bilmiyorum haklilik payim olabilir evet ama bir tik fazla agir konustum gibi.
Başka konularda yine dertleşsin tamam ama flörtüne eski kız arkadaşlarından bahsetmek de neyin nesi? Karşısındaki insan ve duyguları var.Keşke uzatmasaymışsınız tek hatanız orada
 
Şey olabilir mi?
Nasıl ifade edeceğimi de bilmiyorum da. Hani herşeyi kafama takıyordum falan demiş ya. Sende neyi demişsin. Sevgililerimi dese, ofsayt olur. Sevgilimi dese,e o sensin söylenmez. Sevgiliyi dese o da olmaz. Eski kız arkadaşlarımı demiş. Yani eskiden sevgililerimi takıyordum, artık sevgilimi takmayacağım manasında söylemiş olabilir mi?

Pek anlatamadım ama elbet beni anlayan biri çıkacaktır. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…