- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Bende hala kuyruk acin mi var ? Niye bunu bana belirtiyosun soyluyosun dedim.
Şu trip, çok bencil geldi böylesi bir zaman için, kusura bakmayın. Baya ruhsuzca.Bende dedim ki bu kadar neyi takiyodun kafaya amma melankolik ciktin
Cok sey dedim de kalem kalem tutmak istemedim. Var ise kuyruk acin benle olan muhattabini kes ben kimsenin yarabandi olamam. Kimsenin hayatini iyilestiremem. Vay efendim ben soyleymisim boyleymisim de olay bana döndüEski kız arkadaşlarını düşünüyorsan benimle hemen iletişimini kes deseniz yetermiş. O saçmalamış, siz uzatmışsınız. Bir de fazla melankolik biri, Allah kimsenin başına vermesin ama kazadır hepimizin başına gelebilir. Bu kadar melankoliğe bağlamanın derinlere inerek düşünmenin anlamı yok.
Ben biraz duygularimi belli edemiyorum, bu konuda eksigim. Orda iki tatli bir sey diyemezdim yani. Bilmiyorum haklilik payim olabilir evet ama bir tik fazla agir konustum gibi.Adam ölümden dönmüş, dertleşesi gelmiş.
İki sevgili gibi değil, ruhuna yakın bir arkadaş olarak görmüş sizi ve yıprandığı anları paylaşmak istemiş demek.
Şu trip, çok bencil geldi böylesi bir zaman için, kusura bakmayın. Baya ruhsuzca.
İki duygusal laf edip, belki tatlı tatlı uyarıp konuyu kapatmak yerine, duygularını basitleştirip ezmişsiniz adamı.
+1Adam ölümden dönmüş, dertleşesi gelmiş.
İki sevgili gibi değil, ruhuna yakın bir arkadaş olarak görmüş sizi ve yıprandığı anları paylaşmak istemiş demek.
Şu trip, çok bencil geldi böylesi bir zaman için, kusura bakmayın. Baya ruhsuzca.
İki duygusal laf edip, belki tatlı tatlı uyarıp konuyu kapatmak yerine, duygularını basitleştirip ezmişsiniz adamı.
Aslında bu erkek milletine kalem kalem laf anlatmaya gerek yok. Çünkü işlerine gelmeyince anlamayıveriyolar. Eski kız arkadaşların mı? Hım tamam hadi eyvallah deseniz yeterli. Böylesi canlarını daha da yakar, müstehakCok sey dedim de kalem kalem tutmak istemedim. Var ise kuyruk acin benle olan muhattabini kes ben kimsenin yarabandi olamam. Kimsenin hayatini iyilestiremem. Vay efendim ben soyleymisim boyleymisim de olay bana döndü
Başka konularda yine dertleşsin tamam ama flörtüne eski kız arkadaşlarından bahsetmek de neyin nesi? Karşısındaki insan ve duyguları var.Keşke uzatmasaymışsınız tek hatanız oradaBen biraz duygularimi belli edemiyorum, bu konuda eksigim. Orda iki tatli bir sey diyemezdim yani. Bilmiyorum haklilik payim olabilir evet ama bir tik fazla agir konustum gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?