- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Evet, hep ailemle aram kötü deyip dururdu bana bende senin ailenle aran kotu degil sadece jenarasyon farkindan dolayi anlasmazliklar yasiyosunuz diye destek verirdim. Gecen kontrole giderken annesiyle yemek yemisler bi yerde cok hosuma gitti. Adam olacak yani.Bence de kötü niyetli değil,ölümün kıyısından dönmüş 3 günlük dünyada hiçbirşeyi artık kafama takmıyacağım demiş,demek ki zamanında kız arkadaşlarının yaptığı olayları çok kafasına takmış belkide psikolojisi bozuldu ve bu kaza ile yaptığı davranışın doğru olmadığına karar vermiş.
Aile bağları zayıfa kuvvetlendirmek istemesi güzel birşey aslında 3 günlük dünyada küs olmaya değmez diye düşünmüş.
Bayağı gömdün ya sağol hahahahah:))Gaddar kadın geldi
Tamam geçmiş olsun. Evet büyük travmalar insanı düşüncelere sevk edebilir. Hassaslaşabilir insan. İlişkilerini sorgular, önceliklerini değiştirmeye karar verir, hatalarını telafi etmek ister buna da varım. Amaaa eski defterlerin ölüm döşeğinde bile açılmasına karşıyım. Giderayak kalp kırmaya ne gerek var? Eski aşkların dertleşme yeri yeni aşk olmamalı. Eski kız arkadaş mevzuları açılana kadar verdiğini tepkileri biraz “odunca” bulmuş olsam da (kusura bakma :) geri kalan kısmında sana hak verdim.
Zaten 1 haftadır senle bi seyler konusmam lazim gorusunce dertlesmek istiyorum deyip duruyodu. Buydu demek ki.Kotu bisey yok burda. Sadece dertlesmek istemis ...
Senin kız arkadaşı olduğunu bi an için unutup dertleşmek istiyormuş sanırım o an.
Kötü niyetli gibi gelmedi bana.
Hahahahahah, tam davar ya :)) patavatsiz.Bence kötü niyetli değil Öküz çıkmış malesef
Ay adam da hep icinde yasar bi seyler paylasmaz. Bu kadar açtım onu simdi geri eskisi gibi olcak cok aşırı tepki verdim. Tepkiden ziyade sert. Uzaklastiricam kendimden.Ben abartacak bir şey göremedim ,adam kaza geçirmiş ve ölebilirdi sonuçta,ben de son zamanlarda hayatımı çok sorgular oldum,gereksiz verdiğim tavizleri,değerleri,sabırlarımı sorguluyorum hala,kaldı ki sizi de sorgulayabilir bence :S
Hee her insanın yapısı farklı,ben olsam oturur ,dertleşirim,ama siz sinirlenmişsiniz,bir şey diyemem
Dertleşmek istemiş :)))))Hahahahahah, tam davar ya :)) patavatsiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?