Kötü niyetli mi söyledi yoksa ben mi abartıyorum.

Evet, hep ailemle aram kötü deyip dururdu bana bende senin ailenle aran kotu degil sadece jenarasyon farkindan dolayi anlasmazliklar yasiyosunuz diye destek verirdim. Gecen kontrole giderken annesiyle yemek yemisler bi yerde cok hosuma gitti. Adam olacak yani.

Fazla mı acımasız olmuş yorumlarınız, trafik kazası gecirmis sevgili için ? Hele kuyruk acısı fln hiç olmamış .

Adam bunları durup dururken söylememiş ki vahim bi kaza sonucu söylemiş.
Hayatini ailesini ilişkilerini sorgulaması çok normal geldi bana hatta bu naif biri olduğunu gösterir bence.
Ama kız arkadaş mevzusunu biraz abartmış bence uyardiginiz iyi olmuş nerde durması gerektiğini bilir.
O an belki içini dökmek istedi eğer 2.kez anlatırsa bu tarz şeyler o zaman sorgulayın derim ben.

Gaddar kadın geldi

Tamam geçmiş olsun. Evet büyük travmalar insanı düşüncelere sevk edebilir. Hassaslaşabilir insan. İlişkilerini sorgular, önceliklerini değiştirmeye karar verir, hatalarını telafi etmek ister buna da varım. Amaaa eski defterlerin ölüm döşeğinde bile açılmasına karşıyım. Giderayak kalp kırmaya ne gerek var? Eski aşkların dertleşme yeri yeni aşk olmamalı. Eski kız arkadaş mevzuları açılana kadar verdiğini tepkileri biraz “odunca” bulmuş olsam da (kusura bakma :) geri kalan kısmında sana hak verdim.

Bayağı gömdün ya sağol hahahahah:))
Ya ben uyardım, soyledim de soyledim. Gözlerimide devirdim konusurken haahhahaha ama eve gidenee kadar uzatmadim 1 2 saat trip attim. sonra bunun acisini bin kat cikaririm ben ama:) şaka bi yanada bakalim gozlemleyecegim. Bende cok abartmis olabilirim hakliyken haksiz konumuna düşmüş olabilirim.

HAYATI GÖZLERİNİN ÖNÜNDEN FİLM ŞERİDİ GİBİ GEÇTİ ELLAAMMM:d
ESKİYİ SORGULAYACAĞINA GELECEKTEKİ ADIMLARINDAN PİŞMAN OLMAMAK İÇİN DOĞRU ADIM ATSIN.
GEREKSİZ Bİ KONUŞMA YAPMIŞ BOZUK RUH HALİNE VER..

eski kız arkadaşlarından ailesinin sevdiği kıza mı dönmek isticek acaba. ya da gerçekten yaşadığı olaydan etkilendi. biran boş bulundu dotuna anlatır gibi sevgilisine anlattı. ama üstüne gitme. çünkü yaşadığı şey kolay değil

İnsan kırk yılda bir kalbinin kapısını açıp duygularını döker, onda da böyle tepkiyle karşılaşırsa daha sağlam duvarlar örer bence. Ben eski sevgilisini unutmadığını ya da hala oturup üzüldüğünü düşünmedim. Ama nasıl ayrıldıklarını, ne kadar zaman olduğunu ya da neler yaşandığını siz daha iyi bilirsiniz. Güven duymuyorsanız bu konuda eğer çok ilerlemeyin bu ilişkide derim, zaten çok yeni anladığım kadarıyla. Ama hassas bir dönem. Herkes aynı şekilde karşılayamaz. Duygusal olmak zayıf karakterlilik değil bana kalırsa ama size uymuyor olabilir bu yapıda bir insan, onu bilemem.

Ben abartacak bir şey göremedim ,adam kaza geçirmiş ve ölebilirdi sonuçta,ben de son zamanlarda hayatımı çok sorgular oldum,gereksiz verdiğim tavizleri,değerleri,sabırlarımı sorguluyorum hala,kaldı ki sizi de sorgulayabilir bence :S
Hee her insanın yapısı farklı,ben olsam oturur ,dertleşirim,ama siz sinirlenmişsiniz,bir şey diyemem

Ay adam da hep icinde yasar bi seyler paylasmaz. Bu kadar açtım onu simdi geri eskisi gibi olcak cok aşırı tepki verdim. Tepkiden ziyade sert. Uzaklastiricam kendimden.

Aynısını sen yapsan kaldıramaz. Erkeklerin kendileri geçmişinden istediği gibi bahsedip kız arkadaşlarının bahsetmesini kaldıramamasına uyuz oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…