Kötü niyetli miyim

defalarca dokunmuş sen niye sabitce durdunki.rahatsız olduğunu belli etseydin keşke.gitme bence bidaha oraya

Arkadaşlar merhaba ben bir olay yaşadım ama ne oldu bir türlü emin olamıyorum sizlere danışmak istedim. Ben diş ameliyatı oldum bugün. Doktor oldukça iyiydi ameliyat gerginliği hissettirmedi yalnız ameliyatın sonuna doğru kolumda cinsel organının temasını hissettim neye uğradığımı şaşırdım tabi bu sırada ağzım açık ameliyat devam ediyor. Ama adam sürekli değmeye devam etti hiç çekmedi arada bir malzeme için kalktı ama yine aynı şeyi yaptı tekrar. Ben işine konsantre oldu farkında değildir diye düşünmeye çalışıyorum ama içimde de şüphe oldu taciz mi bu adlandıramıyorum çıkarken özellikle yüzüne baktım nasıl ifade var diye ama hiç yüzüme bakmadı. İki hafta sonra tekrar ameliyatım var gitmeli miyim yoksa kötü niyetli mi düşünüyorum fikirlerinize ihtiyacım var.
Hoşlandığınız biri ya da karşı cinsten biri eğer “kazara” dizini sizinkilere değdiriyorsa, emin olun bunun farkındalardır. Bu bilgi hem pozitif, hem de negatif yorumlanabilir, yani kişisine göre dikkat edin!
Böyle bir şey okudum ne kadar doğru bilemem.

kesinlikle farkında olmadan yapmıştır çunku oluyor oyle.

Yahu hiç mi dişçi koltuğuna oturmadınız daha önce kızlar. O koltukta hele ki ince bir iş yapılıyorsa doktorla bütünleşirsiniz. Adam yapacağı ameliyatı mı düşünecek sizin kolunuzdan alacağı hazzı mı? Saçmalık.. Nasıl bir zan altında bırakıyorsunuz, günahını alıyorsunuz insanların.

Ben de iyi niyetli düşünen bir ben miyim diye düşünüyordum.
Ben de kasıtlı olduğuna inanmıyorum.

Bazen doktorlar ameliyat yaparken kendilerini masaya yaslayabiliyolar helede agiz içi ameliyatlarda olabilir bence. Ama art niyet sezdiyseniz gitmeyin.

Back
X