Aynen öyle hasta olucam ben mi çok kuruyorum normal değil ama parka gitxem annemi de çağır diyo ben yalnız takılcam belki oglumla dedim yalnız kalmiycakmisim ben sevmediğim insanlarla niye sürekli görüşüyorum kihergün aynı konuda yazıyosun canım ya. iş bul ayrıl ilden çocuğa da bakıcı baksın. hasta olacaksın bu gidişle demedi deme
önceki konularını da biliyorum. yok kurmuyosun. kıyamam sana zor durumAynen öyle hasta olucam ben mi çok kuruyorum normal değil ama parka gitxem annemi de çağır diyo ben yalnız takılcam belki oglumla dedim yalnız kalmiycakmisim ben sevmediğim insanlarla niye sürekli görüşüyorum ki
önceki konularını da biliyorum. yok kurmuyosun. kıyamam sana zor durum
Evet aynen öyle yapar huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorumGitmesen nolur mesela?
Döver mi söver mi?
Of Of çok zor maddi olarak da destek oluyolar kocam yüzünden biktim artık çalışıcam istemiyorum onların desteğini söz hakkına sahip oluyolar herrsrydeya taşınacaksın, ya da kavga çıkarıp yüzlerini görmekten kurtulacaksın. başka çaren yok
Yok ilk torun iki tarafta da tabiki sevsin ler de hergün görmek istiyo lar gitmemizi bekliyorlar geliyolr oyleAllah Yardimciniz olsun zor bir durum valla baska torunlari yokmu?
Evet
Evet aynen öyle yapar huzursuzluk çıkmasın diye gidiyorum
Bence bu kv ve eş konu sahibi çalışsa bile kreşe müsaade etmezler gibi geliyo yani insanı bebek yaptıgina pisman etmisler gibiİşte asıl sorun..
İstemeden yaptığın herşey gözüne batıyor..
İstemediğin hiçbirşey yapmak zorunda değilsiniz. .
Çalışın çocuğu kreşe verebilirseniz ..
Bence bu kv ve eş konu sahibi çalışsa bile kreşe müsaade etmezler gibi geliyo yani insanı bebek yaptıgina pisman etmisler gibi
Ama tavsiye sözunüzü aman kirilmasın darılmasn diyede esirgemeyin siz sustukça tepenize binecekler bu herkes icin geçerli ben sustum sustum saygıdan en kötüsü ben oldum
Kesinlikleeeee.Başkaları için yaşamamalıyız. .
Kesinlikleeeee.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?