- 14 Aralık 2015
- 3.043
- 1.965
- 133
- 33
Canım ben seni çok iyi anlıyorum. Çocuk sevilir sevilmez değil ama bazı babanne ve dedeler bu durumu o kadar abartıyorlar ki sanki annesi sen değil çocuğun annesi babannesiymiş çocuğu o doğurmuş gibi oluyor, seni süt anne yerine koyuyorlar çocuk devamlı bizim evde dursun bizimle büyüsün ve devamlı bizim kucakta dursun gelin de önümüzde hizmet etsin ama çocuk hep bizde olsun istiyorlar. Sırf bu sebepten bir sürü gelin ben de dahil ikinci çocuk yapmaya korkuyoruzEşimin ailesinden biktim artık hergün hergün görmek zorunda değilim ya illallah yani çocuğu almaya gelmiş babasi evlerine goturceklermiş çocuk uyuycak dedim babannesi istiyomus uyutsun diyo bende uyumaz hemen akşam olmazsa geliriz dedim ayaklarına bekliyorlar hep benim abim onlar yüzünden çocuğu göremiyo kendilerinin keyfi yerinde bide çalışmayı düşünuyorum çocuğu onlara bırakicam istemiyorum hergün görmek biktim valla yaa eşim anlamıyo ya sabırr
Bilmiyorum ikinci çocukta nolur artık haklısın oyleler önceki konumda yazmıştım kayinbabam diyo ki çocuğun kimyası degisiyo buraya gelince evde çok abur cubur veriyomusuz büyük tuvaletini yapamıyodua orda yapınca öyle diyo yemek yiyomus çocuk orda ben herseyi yediriyorum oğluma dedim çok abur cubur yedirmiyorum dedim dengesiz ce konuşmalar işte çocuğun ateşi çıkar gidip orda kalırız onlar iyi etmiş olur sabir sabır nereye kadarCanım ben seni çok iyi anlıyorum. Çocuk sevilir sevilmez değil ama bazı babanne ve dedeler bu durumu o kadar abartıyorlar ki sanki annesi sen değil çocuğun annesi babannesiymiş çocuğu o doğurmuş gibi oluyor, seni süt anne yerine koyuyorlar çocuk devamlı bizim evde dursun bizimle büyüsün ve devamlı bizim kucakta dursun gelin de önümüzde hizmet etsin ama çocuk hep bizde olsun istiyorlar. Sırf bu sebepten bir sürü gelin ben de dahil ikinci çocuk yapmaya korkuyoruz
Yaşamayan bilemez bu durumu iftira attılar hata yaptık diye siyrildilar ben unutamiyorum unutmam da ama saygı da hala kusur etmiyorum şimdi ćok iyiler ama yine karışıyolar eşimin borcu var babası onu ödüyolar evin masraflari na yardimci oluyolar eşim de düşünüyo onlar benim yanımda destek bana diye tamam hr zaman bizi çocuk gibi görüyorlar buda eşim yüzünden is arıyorum kendi kendimize yetmek istiyorum eşim evi gecindiremiyo ailesine tama Ediyoz maleseffEski konularına baktım, neden böyle kırgınsın, isteksizsin diye...
İftira attılar demişsin. O suçlamalar yenilir yutulur cinsten değil, bir de hala verici olmanı, yaklaşmanı bekliyorlar...
Arkadaşım, bilmiyorum eşin nasıldır sana karşı, ne derece korur kollar ama böyle hiçbir şey yapmamışlar gibi yüz aramalarına karşı ses çıkarmıyor galiba.
İçine atma... Lafını sokuver arada.
Bilmiyorum, ortamın, insanlar buna ne kadar müsait tabi.
Keşke ama izin verilmiyornasıl mutluysan öyle ol. .
Evet kreşe izin vermezler asla Biz böyle devam ederiz aşiret halinde mtlu aile tablosu:sBence bu kv ve eş konu sahibi çalışsa bile kreşe müsaade etmezler gibi geliyo yani insanı bebek yaptıgina pisman etmisler gibi
Ama tavsiye sözunüzü aman kirilmasın darılmasn diyede esirgemeyin siz sustukça tepenize binecekler bu herkes icin geçerli ben sustum sustum saygıdan en kötüsü ben oldum
İstemeden yapılınca olmuyo zaten bunalıyorum hep diken üstünde yasiyorumİşte asıl sorun..
İstemeden yaptığın herşey gözüne batıyor..
İstemediğin hiçbirşey yapmak zorunda değilsiniz. .
Çalışın çocuğu kreşe verebilirseniz ..
Çok sık gelip gitmek istemiyorum da olmuyo iste altli ustluyduk gittiler sorunlardan dolayi iki mahalle öteye uzağa da gitmediler yine hergün görüşüyozEşinizin ailesiyle daha önceden yaşadığınız herhangi bir problem mi var ? Yani tabii insan her gün gitmek istemez eşinizle bunu sakince konuştunuz mu ? Gittiğinizde annecim sizide bana beklerim deseniz alttan minik bir mesaj olur belki
Yeni mi evlisin yakın mi oturuyonuzBende sen gibi olucam diye çok korkuyorum.. Eşimle bu yüzden huzursuzluk kavga çıkartmak istemiyorum ama daha şimdiden kaynanam yağlayıp ballamaya çalışıyor beni.
Buzluğa çok yemek koymusum mesele yazdan onu diyorum seneyede kalır bozulmazsa bu sene yapmam diye hemen başlıyor biz onu senin 40''ın çıkana kadar bitiririz hep ordayız falan yer yapıyor. Ama bilmiyorum bende hic bisi demiyorum ezik gibi hissediyorum.. Sende resmen geleceğimi görüyorum.
Insanlar yaşlandikca farkediyolar işte bunu ama kendinden çok sey de gitmis oluyo bi kere geldik dunyaya o üzülmesin susayim bu danasıl mutluysan öyle ol. .
Zor yaa ama eşinizle konuşn sakince yoksa olan size olacakEvet kreşe izin vermezler asla Biz böyle devam ederiz aşiret halinde mtlu aile tablosu:s
AnlamiyO beni aile demek birlik Dirlik demekmış ailesine çok düşkün olduğu için sürekli görüşmek istiyo tabi ailecek bensiz görüşmek de istemiyoInsanlar yaşlandikca farkediyolar işte bunu ama kendinden çok sey de gitmis oluyo bi kere geldik dunyaya o üzülmesin susayim bu da
Zor yaa ama eşinizle konuşn sakince yoksa olan size olacak
Çok kişiyle konuştum ailesine düşkün olan erkekler ailesini kaybedince eşine sarilıyor bunu nu bekliycez yani olsunler diye dua edemem anası babası kardeşleri tamam ama anca o zaman anliycak heralde kiymetimiBurada açılan her kv konusundan sonra anlıyorum ki sorun eşin tutumu. Aman anneleri kırılmasın üzülmesin. Çünkü üzülmek annelerine has bir durum evdeki eş hiç üzülmüyor. Maddi açıdan yardımları varsa karışma hakkını kendinde görüyor çoğu ebeveyn. Bu durumu aşmak için çalışmanız lazım. Çocuğu onlara bırakmak zorunda kalacaksınız bu durumda. Gerçekten zor bir durum. Eşinizin tutumu değişmediği sürece bu düzen değişmez maalesef.
Yok eşim gece de çalışıyo gündüzde evde bile olsa eşim bakmaz düşkün rahatınaniye kreşe vericeksin anlamadım yada kaynanan niye baksın eşin gececi değil mi gündüz eşin baksın gece sende
Yok en büyükleri benim eşim diğerleri küçük daha dört kardeşler iki görümcem bi kaynim var onlar evlenince bakalım nolcak ben saygısızlık etmiyim diye susuyorum ama hareket lerinden mimiklrimden hersey belli oluyo:)Tatlim senin kaynin, eltin var mi bilmiyorum ama? Bi eltin olunca anlicaksin. Dan dan konusur bi de tatli olur. Senin kaynanana bu lazim. O zaman dersin ki niye bu kadar sessiz kaldim.
Ben puding Seviyo diye hazır puding veriyoruz bi bide ilk torun olduğu için herkes bişeyler getiriyor çikolata şeker vs çok yemesi iyi değil çok da vermiyorum corba iciyo meyve yiyo yoğurt yiyo doğal beslenmesine dikkat ediyorum sanki ben çocuğa yemek vermiyo musum gibi konuşuyo çocuk da gayet toplu maşallah yiyo ki kilo alıyo öyle herseye müdahele etmelerine sinir oluyorum çok da ilgileniyorum oglumla herkes de öyle diyo ama onlar daha çok biliyo ya o yüzden böyle maddiyat konusunda da eşinden hiçbişey istemiyorum bi yere bile gitmiyotuz sanki borcu benim yüzümden olmuş gibi konuşuyorlar eşim harcamasıni bilmiyo bi oturup hesap kitap da yapmıyo harcıyor öyle sonra da borç oluyo bende biktim artık borc tan elle tutulur bişey de yok ne ev ne araba maddi olarak da destek olcam toparlamak adinaAnlattıklarınıza baktım da, bence kv, kp sizi anne baba olarak yeterli görmüyor. Çocuğun buraya gelince kimyası değişiyor demeleri, ateşi çıkınca orada kalmanız, size anne baba olarak güvenmediklerini gösteriyor. Haklılar mı bilemiyorum ama, eşiniz kendi borcunu onlara ödeterek bir aile babası olamadığını göstermiş. Sizde de eksik gördükleri bir şeyler var demek ki. Çocuğunuza yeten bir anne olduğunuzu göstermeniz lazım. Ve lütfen çocuğa abur cubur kesinlikle vermeyin. Sindirim sistemini gerçekten etkiliyor. Artı çok zararlı. O konuda haklılar bence.
Bilmiyorum artık en azından kafan biraz rahat olur insallahçalışacaksanız daha zor olacak birde kaprislerini çekeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?