kotu olan benmiyim😢

Böyle bir görümce ve eşin anne ve babasının da sütten çıkmış ak kaşık olmayacağı aşikar. Siz günde 4-5 saat bedava sevmediğiniz bir kadının çocuğuna bakıyorsanız sizde de problem var. Herkes bir iki gün idare eder ama her gün bakmak, mümkün değil. Muhasebe vs olsun mutlaka gidin iş bulun kendinize. İş görüşmesinde sizin tecrübesiz olduğunuzu söylerlerse ilk bir ay ücretsiz geleyim, işi öğretin sonra anlaşma imzalayalım deyin. İstekli ve kendinize güvenli görünün. Yalvarmayın, ben çalışmayı istiyorum, meslek öğrenmek istiyorum deyin. Öyle bir ayarlayın ki işten ilk 3 ay bahane ile izin almayın. Kendinize yarım gün bile olsa bir iş bulun. İçinde sigortası olsun mutlaka. Eşinizden gizli kendinize her ay altın alın. Banka kasası kiralayın , atın her ay içine. Gidip bozduramazsınız. Annenizi çağırın, sizinle kalsın. Anneyi de lütfen en azından harcatmayın bu insanlara.

evde bir çocuk daha vardı. ben de kayinbabami eşimle birlikte gonderdim. esim yalnız degildi . oğlumun babaannesini istemesinin sebebi babası banyoda düşerken hertaraf kanlar içindeydi. onlar görmeden yıkayayım dedim o zamana kadar kaynanama çocukların yaninda dur dedim ama sizin evde sıkılıyorum dedi gitti.

annem le aramızda 4 saatlik yol var ayrıca cok hasta bakamaz çocuklara. hem kayinbaban misafir sevmez. 2 sene once 3 4 günlüğüne babam geldi her seferinde ne zaman gideçeksin diye soruyordu şakayla karışık.
o yüzden bizimkiler buraya gelmiyorlar

Ben burda sana kızarım böyle ezik bir adama karılık mı yapıyorsun erkek dediğin güçlü olacak karısını çocuğunu koruyacak onları ezdirmicek ben böyle bir erkeğe slm bile vermezdim bekarken
esim daha dün akşam buraya geldiğim icin pişmanım ama gelmeseydim de ailemin gerçek yüzünü asla bilemezdim dedi. anne babanın kalbini kırmak istemiyor günah diyor

hep sizlerden cesaret ve öngörü alaraktan gecen geldiklerinde çocuğun gelmesine izin vermedim hem de annesinin yaninda.
olduğumuzu acacaz sonra gelirsin dedim. ertesi gun gorumcem yemeğe çağırdı bizi

Görümcen o lafı söyledikten sonra hala kalbi atıyorsa bence sen çok iyi birisin demektir... Her ailede maalesef böyle şeyler oluyor hiç kimse önemli değil de eşinin kriz esnasında sana olan tavrı çok önemli dilerim yanındadır... Çok üzülüyorum iyiliğinden vurulanlara. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin inşallah

Ne biçim aileye düşmüşsün kardeş?
Eşin beş para etmez. Bu ailenin içinde insan delirir valla çözüm sende.

ay cok tsk ederim güzel dilekleriniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…