kotu olan benmiyim😢

adadogu

kendin ol oyle davran
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2016
125
49
48
41
malatya
herkese hayirli geceler diliyorum.
ben gorumcemden yana cok dertliyim ama bana kimse hak vermiyor herkes onu tutuyor cinnet geçirecekmiş gibi oluyorum onu ve çocuklarını gorunce
oğluma hamile kaldığını öğrenir öğrenmez umarim kalbi atmıyordur dedi. annesi babası beni karnı burnundayken kendi başının çaresine bak kızımızın (gorumcemin) düğünü var senle ilgilenemeyiz dediler ve baba evinde doğum yaptim
kaynana kayinbabayla altlı üstlü oturuyoruz. bu gorumce de 2 çocuk yapmış haftanın 3 günü babaevine geliyor. oglu 3 yaşında ve gunde 5 6 saat benim evimde kalıyor. kaynanam benim çocuklarıma kapıyı açmıyor ama görümdenim çocuklarının altını siliyor taşıyor öpüyor kokluyor. başları her sıkıştığında benle esim koşarız ama sevgiyi görümcemle çocukları alır.
esim dolandirildi diye onların teras katında yaşamaya mecburuz

Senin için böyle abuk subuk konuşan kadının bebesi niye senin evinde reis ?
ben de bu yüzden görümcenim çocuğundan.nefret ediyorum onu her gördüğümde anasının o lafı aklıma geliyor.
esim de o çocuğu kucağına alip öpüp seviyor onun icin çocuklarıma bile kızıyor. bigun ışıkları kapatmış tam uyuyacağız esim almış o çocuğu bütün isiklari tek tek açıp o çocuğu benim dibime oturtup kendi elleriyle muz yedirdi onu götür uykumuz var dediğimde de sana ne zararı var diye bağırmıştı bana

Tam tartışmalık adam... Siz eşiniz yüzünden eziliyorsunuz. Bence eşinizle ilişkinizi bi gözden geçirin. Daha çok sizi dinlemesini sizinle ilgilenmesini sağlayın

Eşiniz de pek sağlam değilmiş be reis uyuyamaz deyince bağıran bi adam bana mantıklı gelmedi...
Kapıyı çalıp evinize geliyorsa çocuk hadi yavrum evine geç anan merak eder de yolla...
Ha nefret konusuna gelecek olursa küçücük çocuktan nefret duyma
Ha antipatik gelir amenna ama nefret durumuna karsiyimdir.
Bu arada savun kendini anam.

zaten gözümde.pul kadar değeri kalmadı. gecen banyoda düşüp kafasını yardı ben hayatını kurtardım. eşimi kanlar icinde giren 5 yaşındaki oğlum anne babaannemi soyle bizde uyuşun babam gelinceye kadar dedi. kaynanam azıcık oturup gitti. sizin evinizde sıkılıyorum dedi

Tam tartışmalık adam... Siz eşiniz yüzünden eziliyorsunuz. Bence eşinizle ilişkinizi bi gözden geçirin. Daha çok sizi dinlemesini sizinle ilgilenmesini sağlayın
nasil? laftan anlamıyor ki. azıcık saf. altınlarımı bile benden habersiz bi arkadaşına vermişti. 5 burmalı bilezik

o çocukta anası gibi. eve git diyorum sakız. gibi yapışıyor. bigun kapı önüne cikardim bi zaman sonra baktim halen orda. yok gitmiyorüstelik surekli tv ve bulaşık makinanın düğmeleriyle oynuyor. kayinbabama şikâyet ettim. kızım cocuk gelince ona mukayyet ol dior. gunde 5 6 saat bu çocukla geciyor zamanim

Sen çocuğu kendi kendine mi yaptın? Senin çocuğun onun yeğeni değil mi? Bu olaya eşinin ve ailesinin susuyo olması zaten o ailenin her ferdinin o çocuğu istemediğini gösteriyor.
Eşin kendi çocuklarına yedirmediği muzu, yeğenine yediriyorsa büyük arıza çıkartman lazım. Ama hepsine öyle davranıyorsa onda sıkıntı yok. Annesi sana ne derse desin çocuğun bir suçu yok, nefret etmen normal değil. Aklı mantığı yerinde olan kimse çocuktan nefret etmez, can ciğer sevemezsin belki, soğukluk olur ama nefret başka bir şey.
Senin yerinde olsam annenin yanına git diye çocuğu aşağı gönderirdim. Yoksa daha fazla bileneceksin çocuğa.

Reis sana tek onerim herifin ailesine karsi ciddi ciddi bi sınır krizi yasaman..
Zamanında herşeye he demissin kocanın seni ezmesine de musade etmişsin..
Toparlan.

ben göndersem bile anası eline ya simit ya bir meyve verip bize yolluyor. cildiracam

Reis sana tek onerim herifin ailesine karsi ciddi ciddi bi sınır krizi yasaman..
Zamanında herşeye he demissin kocanın seni ezmesine de musade etmişsin..
Toparlan.
çok haklısın. eskiyi dusunuyorum da fazla ekşirmişim kendimi
ama kendimi savunmaya kalktıgımda yanımda kocam olmuyor kendi aranızda halledin deyip kaçıyor.

çok haklısın. eskiyi dusunuyorum da fazla ekşirmişim kendimi
ama kendimi savunmaya kalktıgımda yanımda kocam olmuyor kendi aranızda halledin deyip kaçıyor.
Yahu arkadaş sen doğarken tek doğdun ölürken de tek öleceksin kocanın niye yanında olmasını bekliyorsun illa seni birilerimi savunacak ya da destekleyecek.

Sende başka şey ver eline, temizlik yapıcam ben olmaz de geri gönder.
canım her hafta gelip 3 gün kaliyor baba evinde. o yüzden cocuk zırt pırt bize geliyor.
3 gün boyunca temizlik mi yapayim. ayrıca ben evde kalp krizi de geçirsem yine o çocuğu yolluyorlar evime. yengesini özledi diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…