Kötü olaylar üst üste geliyor

ceren16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
821
87
68
Bursa
Arkadaşlar yine ben daha önceki konularımdan biliyorsunuzdur...Ama bu biraz farklı aslında benim hayatımda biri var oda benim gibi hasta biz ciddi düşünüyorduk aileme konuyu açtım babam sana benden daha iyi kimse bakamaz hayat o kadar kolay değil ben evliliği yapamazsın kaldıramazsın hastalığın tekrar eder ortada mezhep olayıda var belki onun ailesi seni kabul etmez felan dedi...Bende bunu konuştuğum çocuğa söyledim oda ben aileni gözümden sildim senlede konuşmak istemiyorum beni arama sorma dedi oysa ben ona bebek gibi ilgi gösterirdim beni bırakma dedim yanımda ol sende mi beni bırakacaksın diye ağladım sus zırlama dedi salak aptal gibi laflar etti ve telefonu kapattı bir daha da aramadı...çok üzgünüm ondan sonra yurt dışında kalp akciğer nakli olan bir arkadaşım vardı Viyana'da ondan haber geldi organ reddetmiş hastanede makinelere bağlı şimdi tekrar yurtdışına gönderilecek onada çok üzüldüm anlıyacağınız bir umudum vardı oda kayboldu bu makine sadece ömür uzatmak için tedaviside yok kendimi herkes beni bırakmış gibi hissediyorum herşeyden soğudum ...

Önceki konularını bilmiyorum. Hastalığın ne tam olarak. Çok geçmiş olsun.
Evlenmen bir noktada hayata seni pozitif bağlar ancak bu doğru insan değil. Kesinlikle değil. Son olan bile bunu anlamaya yetiyor, sen de biliyorsun ama işte..
Bence önce sağlığına odaklan, bu insanı şu an için düşünme.

eismenger sendromu makine dan ilaç veriliyor bana haklısın çünkü ben herşeye rağmen senin yanındayım derken bile ki ağladım o kadar en azından arayıp sorardı demi?

üzülme baban haklıymış galiba
bu adama sen sorununu çekincelerini anlatıyorsun oda sana aptal salak mı diyor
ayrıldığına sevin bence

eismenger sendromu makine dan ilaç veriliyor bana haklısın çünkü ben herşeye rağmen senin yanındayım derken bile ki ağladım o kadar en azından arayıp sorardı demi?
Bir de aynı hastalığı yaşıyorsanız duygulara ve hayata karşı daha duyarlı olması lazımdı.
Bu insan son derece bencil biri emin ol bundan.

önceki konunu bılıyorumda
bahsettıgın kısı yenı bırımı?
onun hastalıgıyla senın kı aynı mı?
evlenebılırmısınız, size birilerinin bakması gerek miyor mu?

Bir de aynı hastalığı yaşıyorsanız duygulara ve hayata karşı daha duyarlı olması lazımdı.
Bu insan son derece bencil biri emin ol bundan.
ben onun bütün ilaç saatlerini takip ederdim şunu şunu yapmalısın gece bile onun ilaç saatinde uyanır telefon ederdim uyansın aksatmasın diye ve tam 1 sene bunu hiç aksatmadan yaptım makineye bağlandığımda bile üzülmemek elde değil ki hiç mi değerim yokmuş

kötü olaylarmı böyle bi insanın şimdiden yüzünü göstermesi çok güzel hatta süper bi olay,
arkadaşına gelince üzüldüm canım ama sen Allaha inanmaktan dua etmekten vazgeçme sanada arkadaşınada acil şifalar versin inşallah herşey çok güzel olacak üzülme biraz kafanı dağıtacak bişeyler yap sana ne ii geliosa onu yap bu aralar

önceki konunu bılıyorumda
bahsettıgın kısı yenı bırımı?
onun hastalıgıyla senın kı aynı mı?
evlenebılırmısınız, size birilerinin bakması gerek miyor mu?
hastanede tanıştık yeni biri hemen hemen aynı ama o sağlığına kavuştu hiç kimseye ihtiyacı yok bende kendime yalnız bakabiliyorum

teşekkür ederim arkadaşım makineye bağlandı solunum makinesi yurtdışına gönderilecek yeniden nakil olması gerekiyor akciğer reddetmiş

hastanede tanıştık yeni biri hemen hemen aynı ama o sağlığına kavuştu hiç kimseye ihtiyacı yok bende kendime yalnız bakabiliyorum
nakıl oldumu o?
aılenle tanıstırsan ya hemencın evlenme lafı aılen senı kolay kolay baska bırıne emanet edemez

Kesinlikle yanlış insanmış ve babacığın haklıymış. Onu bir daha arama.
ben dedim ben her zorluğa varım ailemi ikna etmek için elimden geleni yaparım ama o aileni görmek istemem dedi bir süre konuşmayalım bana zaman ver ben ağlayınca beni hiç sevmedin mi diye oda zırlama dedi zaman ver bana

HAstalığından dolayı biraz daha duygusal bakıyorsun olaya tabi.
Herkesin bir sınavı var hayatta öncelikle. İnşallah Allah şifanı verir. En önemli bu. Geriye bir erkek kalıyor. Ondan da çok dışarıda. Senin değerini bilecek biri umarım karşına çıkar.

herseyı bı kenara bırakın önce sağlığınız.. Evlilik mevzusuna gelince yaşadığı sağlık sorunu sebebiyle morali altüst olmuş olabilir..Birde aileden rest aldığını duyunca allak bullak kafada olabilir. İlişkiniz için zaman verin birbirinize.. Kendinizi de demorileze etmekten vazgeçin.. Arkadaşınızın sağlık durumuna da çok üzüldüm ama sizin içinde aynı şeyler yaşanacak demek değil.. Kötü bulutları kafanızdan kovun lütfen..

bakın ben daha üniversitede biri ben herşeyimle yanındayım dedi peşimden koştu etti ben de gerçekten seviyor mu dedim acaba sonra konuşalım dedi ve benim yüzüme sen hastasın ölüceksin ben seninle uğraşamam dedi ve ben dedim ki benim derdimle hemen hemen aynı olsun beni anlasın biri karşıma dünyalar iyisi adamı çıkardı bu olayıda anlattım o ise dedi ki bütün zorluklara rağmen yanındayım bırakmam seni asla uzun bir müddet görüştük ailene söyle felan dedi ailem bunları söylüyince senin ailenin yüzünü görmek istemiyorum dedi yani ben ağladım ikna ederim bırakma beni ve ben gerçekten ona aşığım şuan bile kızamıyorum herneyse zırlama dedi bana aptal vs kelimeler etti ben aramayıncaya kadar arama sorma beni dedi ve telefonu kapattı ikinci defa hüsran halbuki ben onun bir dediğini iki etmezdim bütün onun doğum günü için hazırlık yapıyorum şimdi bile ameliyat olduğu gün için sağlığına kavuştuğu gün için ne güzel bir süpriz yapmıştım biliyor musun ?o beni istemesede ben hala hazırlıyorum çok acı

Senin bu olayı uzatıp onu ikna etmeye çalışmaman adına zaman kazanmaya çalışmış bir süre görüşmeyelim diyerek. Ailen ne hakarette bulunmuş ne kötü bir davranışta. Bunca cephe almasını gerektirecek bir durum yok. Evlenecek insan çekincelerini anlıyorum ama beni tanıdıkça güvenecekler herşey güzel olacak derdi. Ayrıca "zırlama" da çok kötü bir tabir.

sürekli böyleydi aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…