• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü olaylar üst üste geliyor

Konu başında babanıza kızdım, ama adamın gerçek yüzünü de çıkarmış ortaya.

O sayfayı kapatın, evlilik konusunda da babanızın fikirlerini değiştirmeye çalışın.

Bir arkadaşımın babası kızın psikolojik sorunları olduğu için evlenmesine izin vermiyor, evliliği kaldıramazmış da adam yüzüne vururmuş da.
Halbuki eminim o kız kendi düzenini kuramadığı için boğuşuyor psikolojik sorunlarla, babası görmüyor bunu hatta kendi bile görmüyor kabullenmiş.

Sizin durum böyle değil tabii, ama doğru kişiyle yaptığınız evlilik artı moral olarak dönecek size.
Tutup da böyle bir adamla evlenirseniz de anca dertlerinize dert eklersiniz.
babamın suçu var mı bilemem ama benim hastalığım ciddi belki oda haklı bilmiyorum çok üzgünüm

Tam tersi babana hak vermis. Senin hayatina devam etmen icin kendinden bu sekilde uzaklastirmak istemis. Sirf sen uzulme diye. Cunku hastaliginin ciddiyetini oda biliyor ve seni uzmek istemiyor. Belkide gunun birinde onsuz kalacagini dusunuyor. Kendi basinin caresine bakmak istiyor.
kim kendi başının çaresine bakmak istiyor benim üzüleceğimiz düşünen biri böyle pat diye gitmemeli ve üstelik ben tüm sorunlara karşı gelmişken haksız mıyım ?

Ben de teşekkür ederim , çünkü sen değerlisin ve bence seni aradığında sana sinirli olduğu için öyle söylediğini birden kendini kaybettiğini söyleyecek. Ailenin onu ne kadar üzdüğü konusunda şikayette bulunacak. Bütün bunlar olduğunda senden rica ediyorum çok sevsen de bak pişman bak bahanesi varmış gibi fikirlerle kendini ikna etmeye çalışma. Affedeceksen de bırak o seni ikna etsin ama reddettiğin an bu karaktere sahip bir adamın "bak ben herşeye rağmen geri döndüm ama değmezmiş " diyip özrünü kabul ettirmek için çabalamak yerine ortadan kaybolacağını düşünüyorum. İnan doğru adamı bulduğun zaman bu kişiye ayırdığın ve bu kişi için üzüldüğün her saniyeyi "saçma" bulacaksın.
bilmiyorum kafam allak bullak umarım inşallah o hiç üzülmez hep eğlenir güler mutlu olur ben üzülsemde önemli değil

Arkadaşlar yine ben daha önceki konularımdan biliyorsunuzdur...Ama bu biraz farklı aslında benim hayatımda biri var oda benim gibi hasta biz ciddi düşünüyorduk aileme konuyu açtım babam sana benden daha iyi kimse bakamaz hayat o kadar kolay değil ben evliliği yapamazsın kaldıramazsın hastalığın tekrar eder ortada mezhep olayıda var belki onun ailesi seni kabul etmez felan dedi...Bende bunu konuştuğum çocuğa söyledim oda ben aileni gözümden sildim senlede konuşmak istemiyorum beni arama sorma dedi oysa ben ona bebek gibi ilgi gösterirdim beni bırakma dedim yanımda ol sende mi beni bırakacaksın diye ağladım sus zırlama dedi salak aptal gibi laflar etti ve telefonu kapattı bir daha da aramadı...çok üzgünüm ondan sonra yurt dışında kalp akciğer nakli olan bir arkadaşım vardı Viyana'da ondan haber geldi organ reddetmiş hastanede makinelere bağlı şimdi tekrar yurtdışına gönderilecek onada çok üzüldüm anlıyacağınız bir umudum vardı oda kayboldu bu makine sadece ömür uzatmak için tedaviside yok kendimi herkes beni bırakmış gibi hissediyorum herşeyden soğudum ...
Allah öncelikle size ve arkadaşınıza şifa versin...
Sizde kesinlikle yanlış insanla hayatınızı birleştirmekten dönmüşsünüz.Daha karşınıza çıkan ilk zorlukta hemen tüymüş,üstelik hakaretler etmiş..Seven insan kolay kolay elinizi bırakmaz.
Karamsar ol mayın,inanın bu dünyada olan biten her şeyin bir sebebi var.
Babanız böyle davranmasa belki o şahsın nasıl biri olduğunu anlamayacaktınız bile...

Seven adama hastalık vs bahane.

Burda kanserli bir hatun konu açmıştı düğün yapmaktan vazgeçtim diye. Seven adam kanser de olsa tümör de olsa umursamıyor, efendi gibi destek oluyor.

Sevmiyor üstüne bir de hakaret ediyor ayıya bak.

Arayıp sormayın her yerden engelleyin drim.

E siz böyle dertler benim olsun, hayat senin olsun kafasında devam ederseniz mutlu olamazsınız ki.

Adam karaktersizlik örneği sergilemiş, siz hâla çok iyi biri, o hep mutlu olsun, hediye hazırlıyorum...

Babanizin tavri coooook coook normal, kimse cocugunun uzulmesini istemez, hele ki sizin durumunuz da ozel. Erkek arkadasiniz eger ki size deger veriyo olsaydi ve akilli, vicdanli biri olsaydi zaten babanizin soylediklerine hak verirdi. Ona bu konuda dusen eger gercekten sizi seviyoduysa gider ailenizi tatli dille ikna ederdi, zaten eminim ki babanda karsindakinden yetiskince bi tavir gorseydi karsi cikmazdi. Size hakaret etmesi de ayrica cok sinir bozucu, ne hakla :KK12: . Bence bu tarz karaktersizlere uzulmekten vazgecin. :KK34:

Allah öncelikle size ve arkadaşınıza şifa versin...
Sizde kesinlikle yanlış insanla hayatınızı birleştirmekten dönmüşsünüz.Daha karşınıza çıkan ilk zorlukta hemen tüymüş,üstelik hakaretler etmiş..Seven insan kolay kolay elinizi bırakmaz.
Karamsar ol mayın,inanın bu dünyada olan biten her şeyin bir sebebi var.
Babanız böyle davranmasa belki o şahsın nasıl biri olduğunu anlamayacaktınız bile...
haklısınız galiba üzülmemek elde değil ...

Babanizin tavri coooook coook normal, kimse cocugunun uzulmesini istemez, hele ki sizin durumunuz da ozel. Erkek arkadasiniz eger ki size deger veriyo olsaydi ve akilli, vicdanli biri olsaydi zaten babanizin soylediklerine hak verirdi. Ona bu konuda dusen eger gercekten sizi seviyoduysa gider ailenizi tatli dille ikna ederdi, zaten eminim ki babanda karsindakinden yetiskince bi tavir gorseydi karsi cikmazdi. Size hakaret etmesi de ayrica cok sinir bozucu, ne hakla :KK12: . Bence bu tarz karaktersizlere uzulmekten vazgecin. :KK34:
haklısınız ama üzülmekten kahroluyorum ve haketmeden bir insanı sevmemek mi lazım illa değer vermemek mi lazım tek suçum onu çok mu sevmek ona değer mi vermek anlamıyorum insanlara karşı nasıl davranmalıyım bilmiyorum çaresizim

ben dedim ben her zorluğa varım ailemi ikna etmek için elimden geleni yaparım ama o aileni görmek istemem dedi bir süre konuşmayalım bana zaman ver ben ağlayınca beni hiç sevmedin mi diye oda zırlama dedi zaman ver bana

pisliğin tekiymiş. seni hastalığında da sahiplenicek birisi karşına çıkıcak. şuan onu düşünüpte üzme kendini. sağlığın inan ki herşeyden önemli. öyle bir adama asla ezdirme kendini

offf hiçbirşey bilmiyorum bu kadar kolay vazgeçilecek birimiyim illa değer vermemek üzmek mi gerekiyor insanları

haklısınız ama üzülmekten kahroluyorum ve haketmeden bir insanı sevmemek mi lazım illa değer vermemek mi lazım tek suçum onu çok mu sevmek ona değer mi vermek anlamıyorum insanlara karşı nasıl davranmalıyım bilmiyorum çaresizim

Guzelim , benim bakis acim aldigim kadar vermek... Inanki degmeyecek biri icin uzulmene bile kiziyorum suan, herkesi kendin gibi sanma... Karsina cikan dogru kisi degilmis, zaten hakaret falan da var.. :KK12: ergenler gibi, ne bu ya. Takinmasi gereken tavir cok farkli olmaliydi !!!

Kıyamam sana yaa. Evet hastalığın çok zor, insanlara güvenmek de çok zor ama böyle yalnız kalmak kaderin olamaz, olmamalı. İkinizin de rahatsızlık sahibi olmanız birbirinizi anlamak için çok önemli. Yani acil durumlar için aileye yakın otururdunuz ne bileyim. Bence onu en çok üzen mezhep konusunun açılması olmuş. Bu zor şartlarda iki insan birbirini seviyor, bir taraf hala mezhep diyor.

Onların ailesi seni kabul etmez demek biz onu kabul etmeyiz demenin bir başka yolu. Zaten şu mezhep olayından dolayı insan ayırmak kadar saçma sapan bir şey yok, hele ki sizin durumunuzda insanlar bir sussa keşke ya. Keşke seslerini kesseler ve bir kere olsun bencillikten uzak mutluluk dileseler.

Tüm yorumları okumadım detay verdin mi bilmiyorum ama şunu söyleyeyim ; eğer sevgilin çok nazlı, tripli, çekmesi zor bir adamsa da sen üzerine titriyorsan zaten bırak gitsin. Sen de hasta olduğun için değil, bu tipler kim olursa olsun insanın kanını emdiği için.

mezhepten öncede çok tripli hep kızar ben aramadan aramaz sormaz daha öncede bir olay yüzünden ağlamıştım ve beni sormadı aramadı ayrıca evde yalnız olduğum bir zamandı ailem yoktu ve benim hastalığımda üzüntü yüzünden bir çok kişinin kötü durumlara düştüğünü biliyor beni anlaması gereken en yakın kişi oyken bilmiyorum oda bana sırtını döndü

Sewinmen lazm baban haklıymış. O adam sna ewliliğin ilk haftasnda tekmeyi bascaktı demekki. Laflarına bakılırsa çokta basit sıradan karaktersiz bi adammış. Ayrılmanında bi adabı var.

Back
X