Kötü örnek

Hepsonradangelir

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2018
259
101
23
Ben artık gerçekten anlayamıyorum şaka mı gerçek mi ne demeli konum oğlumun dedesinin tadsız konuşmaları ve benim bu konuşmalar karşısında sinir olmam örnek verecek olursam geçenlerde yemek yiyoruz kediler geldi ve babaanne dede ikisi birden kedileri öldür oğlum ben tabi oğlum öle denir mi onların da bizim gibi canı var ardından dede inadına yapar gibi öldür oğlum öldür! Sonra dün akşam balkondayız kendisi sigara içiyo ve 4 yaşındaki çocuğuma diyo ki sigara içcen mi tabi tepkimizi verdik sonra diyo ki kimse benim oğlumu üzemez canı isterse içer benim oğlum o ! Ben de senin torunun bizim oğlumuz yani söz Hakkı bizde deyip tepki verince de kayınvalide şaka yapıyo diyo o kadar üzülüyorum ki bu kadar kötü örnek olduklarının farkında değiller bence ben anlayamıyorum ya bu normal mi anneme bile söyleyince şok oldu kadın Nasıl davranıyım sizce kırmadan ama etkili ?

Bence once esine soyle ya da o gorsun duysun dediklerini sen tepki verirsen(dogru olan bu ama)kotu gelin, oglumuzu dolduran gelin olursun.Esiniz sert tepki versin

Bence once esine soyle ya da o gorsun duysun dediklerini sen tepki verirsen(dogru olan bu ama)kotu gelin, oglumuzu dolduran gelin olursun.Esiniz sert tepki versin
Eşim de çok kızıyo dün de tepki verdi ve gerçekten çok üzülüyo bakalım daha ne saçma önerilerle gelcek yanlış hatırlamıyorsam çünkü geçenlerde annene vur diye bişey de demişti

Olay anlarında uyarmak yerine hayali bir olayla gözlerini bir korkutun derim. En basiti çocuğunuzun gece uykusunda çok ağladığını kedileri sayıkladığını ve çok etkilendiğini söyleyin.Yoksa kurtuluş yok gibi. "Kedileri öldür." nedir ya?

Olay anlarında uyarmak yerine hayali bir olayla gözlerini bir korkutun derim. En basiti çocuğunuzun gece uykusunda çok ağladığını kedileri sayıkladığını ve çok etkilendiğini söyleyin.Yoksa kurtuluş yok gibi. "Kedileri öldür." nedir ya?
Aynen öyle cahillik mi bilmiyorum kötü niyetli insanlar olduklarını da düşünmüyorum yani demek istediğim özünde iyi insanlar anlam veremiyorum

Benim kayinvalide de 3 yaşındaki oğluma garip garip şeyler söylerdi. Pis pis laflar ederdi. O ne zaman ağzını açsa ben de oğlum hadi gel şunu bunu yapalım gibisinden duymamasıni sağladım. Allahtan gitti de kurtuldum.
Onlara göre bu tarz şeyler ya normal ya da bilmeden yapıyolar ama kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyo malesef

Eşiniz nasıl bir insan, yanı çocuk yetiştirme tarzları böyleyse torunlarına bunları söyleyen kendi çocuklarına neler yapmaz eşiniz normal bir insan mı merak ettim

Eşim dünya iyisi onlar da özlerinde iyi insanlar ama bence cahiller yani pek konuşmalarını bilmezler
Kedileri öldür diyen küçücük çocuğu sigaraya özendiren bir kafa cahillikten de öte. Sonra ortada hayvanlara işkence edip video çeken çocuklar türüyor.. çok dikkatli olun hayvan sevgisini aşılayın şimdiden

Back
X