Kötü rüyalar

Seslisesli

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
88
72
18
Selam Arkadaşlar, bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum. Uyku ile uyanıklık arasında asılı kalıyor gibi. Var mı böyle durum yaşayan. Kızımdan dolayı çok yoruluyorum belki ondandır diyorum ama genelde ölüm üzerine rüyalarım uyurken hiç dinlenemiyorum bu nedenden uyanınca da çok gerdin oluyorum

Uykuya dalacağınız zaman güzel şeyler düşünmeye,olumlu şeylere odaklanmaya,dua etmeye çalışın.Kötü rüyaları anlatmak iyi değil.Hayra yorun.Gün içindeki stres,bedensel rahatsızlıklar hatta hazımsızlık bile böyle rüyalar görmenize neden olabilir.Benim şekerim düştüğü zaman gördüğüm rüyalar korku,dehşet türünde film gibi.

Bende hergece dua edip yatarim kötü şeyler düşünmem ama bende 2 aydir falan her gece kabuslar görüyorum hep sıkıntılı rüyalar görüyorum
Bende çözemedim

Benimde şekerim çok düşer hipoglsemi var ondanmi korku dolu dehşet rüyalar görüyorum acaba ki?
Şeker düşmesin diye ne yiyip içmeliki gece

Ben de yorgun olunca ya da stresliyken karışık rüyalar görürüm. Gördüğünüz kötü rüyalara anlam yükleyip moralinizi bozmayın.

Geceleri çok sık kalkıyorum emzirmek için büyük kızım uyanıyor bu ara çok sık. Öyle ki uyuyor muyum uyanık mıyım idrak edemiyorum. Özellikle kızımı emzirirken hep uyuya kalmışım bebeğimin üzerine yatmışım gibi görüyorum kan ter içinde uyanıyorum bebeğimi arıyorum yatağının içinde görüyorum rahatlıyorum. Ne ara koydum onu yatağına diye düşünürken sabah oluyor

Böyle uyku ile uyanıklık arasında bi durum uyanmaya çalışıyorum uyanamıyorum uykuya da dalamıyorumSabah bi kalkıyorum günlerce uyumamış gibiyim kan değerlerime bi baktırayım. Belki bi eksiklik vardır

Kötüye yormuyorum ve paylaşmıyorum ama sürekli olunca yoruldum akşamları erkenden uykum geliyor belki kan değerlerim düşmüştür.
Tabii her rüya yorumlanacak rüya değil. Ben bir rüyadan korkarsam suya anlatırım, gider. Bir ara böyle kötü rüyalar gördüğümde dua okuyarak kurtulmuştum.

Ben çok yorgun olduğum ve uykusuz kaldığım zamanlarda yarar yatmaz yaşadım o askıda kalma durumunu. Çok yormamaya çalışın kendinizi. Ayrıca günlük hayatta 3 kere güzel rüya görüyorsam 10 kere kabus görürüm. Dua okurum. Namaz kılıp yatarım. Geçmedi hiç. Psikiyatriye gidip anlattığımda bilinç altında çok şey var. Zihnin çok yorgun yatıyorsun demek ki dedi. Zihin yorgun olunca da çok kabus görürsün dedi

Benimde şekerim çok düşer hipoglsemi var ondanmi korku dolu dehşet rüyalar görüyorum acaba ki?
Şeker düşmesin diye ne yiyip içmeliki gece

Büyük ihtimalle ondan.Ben de de hipoglisemi var.Panik ataklarla uyanıyordum.Başucumda sürekli şeker,su bulunduruyorum ben.Uykudan uyanıp atıyorum ağzıma.

Yorgunluk, stres, endişe hepsi rüyaları etkileyebilir. Bunun yanında gün ışığının en az yaşandığı zamandayız. Eski rüya tabircileri mevsimin itidalli olduğu bahar dönemindeki rüyaları daha çok dikkate alırmış çünkü vücutta o şekilde rahat olduğu için. Uzun kış gecelerinde, güneşten mahrumiyet rüyalarımızın kalitesini de etkileyebilir bence de. Bu aralar bende karman çorman şeyler görüyorum unutuyorum neyseki kalktığımda ama psikilojisi kalıyor.

Çok yorgunsam ve kafam da doluysa benim rüyalarımda çok saçmalar. Gece anlamsız rüyalar görüp sık aralıklarla uyanırım hep.

Büyük ihtimalle ondan.Ben de de hipoglisemi var.Panik ataklarla uyanıyordum.Başucumda sürekli şeker,su bulunduruyorum ben.Uykudan uyanıp atıyorum ağzıma.
Bu gece şekerden herhalde diyip 11 gibi kraker yedim süt içtim yattim ve ilk kez kötü rüya görmedim normaldi rüya. Şekeri emmeyip suylamı yutucaz hap gibi

Bu gece şekerden herhalde diyip 11 gibi kraker yedim süt içtim yattim ve ilk kez kötü rüya görmedim normaldi rüya. Şekeri emmeyip suylamı yutucaz hap gibi

Hayır.Emerek uyurum ben genelde.Ya da yulaflı bisküvi gibi şeyler atarım ağzıma.Kesinlikle fark ediyor.Bunu yapmadığım geceler sıçrayarak uyanıyorum hep.Su içince de şekerime iyi geliyor benim.O yüzden dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…