- 4 Haziran 2017
- 88
- 72
- 18
- Konu Sahibi Seslisesli
-
Benimde şekerim çok düşer hipoglsemi var ondanmi korku dolu dehşet rüyalar görüyorum acaba ki?Uykuya dalacağınız zaman güzel şeyler düşünmeye,olumlu şeylere odaklanmaya,dua etmeye çalışın.Kötü rüyaları anlatmak iyi değil.Hayra yorun.Gün içindeki stres,bedensel rahatsızlıklar hatta hazımsızlık bile böyle rüyalar görmenize neden olabilir.Benim şekerim düştüğü zaman gördüğüm rüyalar korku,dehşet türünde film gibi.
Kötüye yormuyorum ve paylaşmıyorum ama sürekli olunca yoruldum akşamları erkenden uykum geliyor belki kan değerlerim düşmüştür.Kötüye yormayın. Ve rüyalarınızı kimseye anlatmayın.
Tabii her rüya yorumlanacak rüya değil. Ben bir rüyadan korkarsam suya anlatırım, gider. Bir ara böyle kötü rüyalar gördüğümde dua okuyarak kurtulmuştum.Kötüye yormuyorum ve paylaşmıyorum ama sürekli olunca yoruldum akşamları erkenden uykum geliyor belki kan değerlerim düşmüştür.
Ben çok yorgun olduğum ve uykusuz kaldığım zamanlarda yarar yatmaz yaşadım o askıda kalma durumunu. Çok yormamaya çalışın kendinizi. Ayrıca günlük hayatta 3 kere güzel rüya görüyorsam 10 kere kabus görürüm. Dua okurum. Namaz kılıp yatarım. Geçmedi hiç. Psikiyatriye gidip anlattığımda bilinç altında çok şey var. Zihnin çok yorgun yatıyorsun demek ki dedi. Zihin yorgun olunca da çok kabus görürsün dediSelam Arkadaşlar, bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum. Uyku ile uyanıklık arasında asılı kalıyor gibi. Var mı böyle durum yaşayan. Kızımdan dolayı çok yoruluyorum belki ondandır diyorum ama genelde ölüm üzerine rüyalarımuyurken hiç dinlenemiyorum bu nedenden uyanınca da çok gerdin oluyorum
Benimde şekerim çok düşer hipoglsemi var ondanmi korku dolu dehşet rüyalar görüyorum acaba ki?
Şeker düşmesin diye ne yiyip içmeliki gece
Çok yorgunsam ve kafam da doluysa benim rüyalarımda çok saçmalar. Gece anlamsız rüyalar görüp sık aralıklarla uyanırım hep.Selam Arkadaşlar, bu aralar çok kötü rüyalar görüyorum. Uyku ile uyanıklık arasında asılı kalıyor gibi. Var mı böyle durum yaşayan. Kızımdan dolayı çok yoruluyorum belki ondandır diyorum ama genelde ölüm üzerine rüyalarımuyurken hiç dinlenemiyorum bu nedenden uyanınca da çok gerdin oluyorum
Bu gece şekerden herhalde diyip 11 gibi kraker yedim süt içtim yattim ve ilk kez kötü rüya görmedim normaldi rüya. Şekeri emmeyip suylamı yutucaz hap gibiBüyük ihtimalle ondan.Ben de de hipoglisemi var.Panik ataklarla uyanıyordum.Başucumda sürekli şeker,su bulunduruyorum ben.Uykudan uyanıp atıyorum ağzıma.
Bu gece şekerden herhalde diyip 11 gibi kraker yedim süt içtim yattim ve ilk kez kötü rüya görmedim normaldi rüya. Şekeri emmeyip suylamı yutucaz hap gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?