KOTU RUYALAR

gezginbursa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2015
24
14
88
36
Merhabalar,
Son günlerde her gün kötü rüyalar görüyorum, sanki etrafta konusulanlardan etkileniyormusum gibi geliyor.
Mesela bir gün önce rüyamda kan içindeyim düşük yapıyorum, rüyamda hüngür hüngür agladım. Bu gecede ikiz bebek doguruyorum ama ıkıncı bebegımı vakumla almışlar, guya kafası yamuk olmus ruyamda cok agladım. sabahtan beri etkisindeyim. Daha kontrolume 1 ay var. Doktora gidip kontrol ettiresim var.
Ama biliyorum ki etrafımdakilerin konusmalarından etkileniyorum. Kimisi düşüğünü anlatıyor, kimi başka olayları.

Rabbim hepimize yavurlarını kucagına sag salım almayı nasıp etsın ınsallah.
Sizlerdebenim gibi rüyalar görüyormusunuz?

Bu tür saçma sapan değişik rüyaları sadece ben görüyorum sanıyordum fakat arastirdimki gebelerin hemen hepsinde oluyormuş, bu kadar kafana takma bence, bebeğini merak ediyorsan dr randevunu al git gör ama herkes yasiyor bilgin olsun

Ben de sürekli bebeğimin doğduğunu ama sütümün gelmediğini görüyorum. Çocuğum aç kalacak, nasıl olacak diye kendi kendimi yiyorum, yavrum memenin üstünden aç aç bakınıyor filan, iyice içim dağlanıyor. Halbuki bu konunun üstünde çok düşünüp, evham da yapmamıştım daha. =) Hamilelikte böyle huzursuz rüyalar, kabuslar normalmiş. Hormonlarımız sapıtmış durumda nitekim. Ama çevremdeki olumsuz insanlardan etkileniyorum diyorsanız, böyle muhabbetler yapmamalarını söyleyin ya da uzaklaşın o ortamdan. Ben öyle yapıyorum.

Bende çok görüyorum kabus ama bende arastirdim baktim gebelerde oluyormuş bu insallah geçer artık gebelikten çok ruyalarim yormaya başladı.hem kaybetme korkusu hem etrafta duyulanlar hem internette ister istemez okunan olumlu olumsuz gebelik hikayeleri hepsinin etkisi var.Allah yardımcımız olsun hayirlisiyla kucagimiza alalim yavrularimizi inşallah.

bende de ara ara oluyor.. hamilelikle ilgili değil ama korkutucu rüylar görüyorum..baya etkiliyor psikolojimi.. ayetel kürsi okuyup yatınca görmüyorum.. dua okumadan uyumayın faydasını görürsünüz mutlaka...

ya bende dun aksam ruyamda bebegimin gozlerinin sasi oldugunu gordum. daha dogrusu bi gozu normal digeri sehla gibiydi. esime nasi kiziorm ruyamda bi arkadasim var is yerimde gozleri aynen bu tarif ettiim gibi. bi kez `ayy bu cocugun gozleri sehla yazik` gibi bi laf etmisti bende ruyamda bak cocuga acir gibi laf ettinn bizim cocugumuzda da cikti die bagirip agliorm falan. zaten dun aksam acaip nefes darligi cektim. simdide kasiklarimda ara ara agrilar oluyo psikolojim bozuldu

bende aynı durumdayım... hamile olduğumu bilmeden başlamıştı... ne olduğunu anlamak için araştırdım .. hamilelikte hormonlar nedeniyle oluyormuş . Doktorum da aynısını söyledi. Hatta iyi olduğunu hormonların güzel çalıştığını gösterir dedi. Çok can sıkıcı ... bağırarak uyanıyorum resmen...

Canım bebekle alakalı değil ama son zamanlarda her gece kötü rüya görüyorum.
Bir de karabasan oluyor...

bu ruyaları bıtek ben goruyorum sanıyordum
normalmıs demek kı ...

buna benzer rüyaları bende çok gördüm. bence bu rüyalar tedirginlikten oluyor. kendinizi rahatlatın ve kötü şeyler düşünmeyin lütfen. gebeliğin keyfini çıkarın.

Doktoruma bu konuyu danıstım, gülerek dediki ben de hep yarık dudaklı olarak goruyordum bebeğimi rüyamda. pazar hariç hergün ultrasondan bakıyordum dudağında bir sey varmı yokmu diye dedi. Bu rüyalar normalmiş. Çok takamamak lazım .Ama hamile olmadan önce görmediğim kadar rüya görüyorum malesef ve hepside kötü

ayy bende dün rüyamda düşük yaptım kocaman bi bebek ama bebek bi kordonla kalbe bağlı hep kalp atıyo hem bebekte kalp atıyo ama sonra durdu düşük yaptım diye ağlıyorum çok korktum ben daha önce düşük yapmıştım akşam eşimle kalp atışlarını ne zaman duyacağımızı konuşmuştuk demekki sorunlu ben değilmişim hepimizde varmışşşş

bunların hepsi bilinçaltı rüyalar arkadaşlar. kendinizi sıkmayın, stres yapmayın. rahat olsanız görmezsiniz bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…