• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü sözler...

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul
KIZLAR...

Sizler sinirlendiğinizde ailenize arkadaşınıza sevgilinize eşinize kürfü savururmusunuz?sonra piman olurmusun?

Birde söyle birşey daha var..erkek bize ettimi bitirmeli denilior..oda insan biz diyoruzda onun demesi gurur kırıcımı oluyor...

genede kimse kötü söz söylenmesin..kimkimseyi kırmasın...

merak ettiğim öfke size kötü söz söyletirmi?

hic bir zaman ne kadar sinirli olursam olayim küfür etmem hic öyle bir aliskanligim yok
ama cok hiricinim bunu biliyorum karsimdaki insan kim olursa olsun sevgilim, müsterim, arkadasim
bana dokunan bir laf ettiyse mutlaka karsiligini onun canini aciticak bir sekilde veririm

küfür etmem , edenden de hazetmem.çevremde, ailemde kimse küfür etmez. sinirlenince genelde kontrollüyümdür ama damarıma basılırssa vay haline ...

Küfür etme huyum yoktur.. Ama çok kızdığımda içimden odunsun, gerizekalısın gibi sözler söylediğim olur..

küfürde nefret ederim...en tahammül edemediğim şeylerin başında gelir.
çok sinirlenince kırıcı olabilirim ama kötü sözler çıkmaz ağzımdan...sadece ağır
konuşabilrim.

Ben çok siirlenince gözüm hiç birşey görmüyor neler yapıyorum neler:ecrin_bebek:
Smradan pişman oluyorum ama iş işten geçmiş oluyorkaydirigubbakcemile2

Küfür etmem ama öyle bir konuşurum ki çok sinirlenirsem,
'Keşke küfür etseydin' diyeni çok duymuşluğum vardır.
:1:

küfür eden erkeklerden mümkünse 1 km uzak dururum öyle bişeyi hayatta affetmem ve bende yapmam zaten...

Küfür etmem hatta argo kelimeler bile kullanmamaya dikkat ederim, aynı şekilde nişanlım da dikkat eder.
Bir kere off demişti ona bile kızmıştım artık ona bile çok dikkat ediyor.
Her zaman uyarırım onu aramızda argo kelime kullandıkmı bunun devamı gelir, o nedenle asla kullanmamaya dikkat edelim, kırıcı konuştuğumuz zamanlar muhakkak oluyor ama kesinlikle argo kelimelere hayıır...
İnşallah evlendiğimiz zamanda öyle olur.

eskidan yapılan tüm hataları yüzüne vurmak benimde yaptığım çok kötüyüm benmafoldumben

Bir kadına da erkeğe de küfürü yakıştırmıyorum... :umursamaz:
Bir ilişkide kadın da erkek de asla küfür kaba söze başvurmamalı :olmaz:
Aksi takdirde bir daha asla konuşmam :kızgın:
Ayaklarıma kapanması ve pişman olduğunu ciddi şekilde belirtene kadar, o da ben kabul edersem...
:icecream:
Böyle yaptırmışlığım vardır hani :jeyyar:

Back
X