Kötü Tesadüf:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Memleketlerine taşınmışlar; bütün akraba habersiz, iş güç arasında gelip, yiyip içip, çekip gidiyorlardır..

Benim tahminim: Uzaktayken eşinin ne kadar "anneci" olduğunu anlamamıştı. Şimdi taşınınca anladı.

Ovv kötü...
Peki evi satın mı aldınız?
Gerçi neyse ne, ben olsam taşınırdım.Tuhaf olur. Gerek yok yani.

Ben eski şeysimle defalarca karşılaştım. Aynı evde bulunmak zorunda kaldım. Eşim bile tanıştı. Hatta çocuklarımın doğum gününde filan bulundu böyle abes bir durum yaşamışlığım var ama benimkisi de herkesin başına gelmez zaten.
Bu benim eşimle olan ilişkimde sorun olmadı, azcık mide bulandırdı tabii ama dallandırıp budaklandırmadık kapattık geçtik.

Eşiniz de öğrenecek nasılsa, bence taşının. Her gün dipdibe tuhaf olur. Nişanlılarmış yani az buz bişey mi

Son düzenleme:
Yabanelma Yabanelma ve safi.naz safi.naz arkadaşları gerçekten tebrik ediyorum tahmin ettikleri için.

Yani medeni medeni yaşayıp gideceksiniz işte. Kocanıza güveniyorsanız endişe edecek bir durum yok. Hoş bir durum değil tabii.

Ayy cidden kötü bir durum.
Bilemedim ne tavsiye versem, kıskanç biri değilim ama ben orada oturdukça kötü hissederdim sanırım. Sonuçta her seferinde eski yaşanmışlıkları akla gelecek illa ki ikisinin de.
Yani gelebilir tabi ama.
Bilemedim. Kötü. Kıskanç biri olmayan ben şu durumda kıskanırdım.
Çok acele etmeyin ama taşının bence de.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X