Kötü Tesadüf:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar geldim. Kredisini filan mı ödüyorsunuz zor bir durum yazcaktım. Zira kredisi ödenen bir evin hemen satılması zor
Yapmayın. Mesajınızı kelimesi kelimesine hatırlıyorum. “Kredisini ödüyoruz taşınamayız ki :KK43:“ yazmıştınız.
Yani üzülen smiley bile koymuştunuz nasıl yanlışlıksa.

Ayrıca madem mesajınızın doğrusu buydu, neden değiştirip böyle yazmadınız? Neden “zor bir durum” yazıp gönderdiniz?

Doğru söylüyor olsaydınız “kredisini filan mı ödüyorsunuz zor bir durum” diye düzenleyip gönderirdiniz.

Bizi aptal yerine koymayın lütfen.

Yapmayın. Mesajınızı kelimesi kelimesine hatırlıyorum. “Kredisini ödüyoruz taşınamayız ki :KK43:“ yazmıştınız.

Ayrıca madem mesajınızın doğrusu buydu, neden değiştirip böyle yazmadınız? Neden “zor bir durum” yazıp gönderdiniz?

Doğru söylüyor olsaydınız “kredisini filan mı ödüyorsunuz zor bir durum” diye düzenleyip gönderirdiniz.

Aynı kişiler ya, üstelik bu kişi muhtemelen takıntılı biri, anlattığı olaylar da kurgu olabilir.
Bir önceki sayfaya bak, geçmiş konularını toparladım getirdim, ayan zaten her şey.

Dedektif gibi kadınsın mübarek

Ayakta alkışlıyorum seni:KK9::KK9::KK9::KK9: :KK9:

Aynı kişiler ya, üstelik bu kişi muhtemelen takıntılı biri, anlattığı olaylar da kurgu olabilir.
Bir önceki sayfaya bak, geçmiş konularını toparladım getirdim, ayan zaten her şey.
Evet gördüm, merakla okuyacağım birazdan yaptığın alıntıları 😀

Ah birde yalan söylüyorsunuz şöyle yazacaktım da böyle oldu.
Gözümüze mi inanalım size mi?

Hayal gücünüz çok kısıtlı yav takılı kalmışsiniz bir konu üzerinde. :KK12:

Ah birde yalan söylüyorsunuz şöyle yazacaktım da böyle oldu.
Gözümüze mi inanalım size mi?

Hayal gücünüz çok kısıtlı yav takılı kalmışsiniz bir konu üzerinde. :KK12:

Evin altında yatır olsa şahsen daha keyifle okurdum. O kadar umdum da. Ne bileyim bi yatır, korkunçlu karı, öcü, karabasan siccin 7 hikayesi filan giderdi. :işsiz:

Evin altında yatır olsa şahsen daha keyifle okurdum. O kadar umdum da. Ne bileyim bi yatır, korkunçlu karı, öcü, karabasan siccin 7 hikayesi filan giderdi. :işsiz:
Konunun devamını sana bıraksaydi keşkem 😄 gitti en klasik türk dizisi tesadüfüne bağladı 🥴

İzinli açmıştır belki konuyu :63:
İzin alinacak derece saklanacak bir konu değil ki bu.
Arkadaş sadece eski konulari üzerinden bir tevafuk daha kk'ya yedirmeyecegini bildiği için yeni üyelik aldı.
Çünkü "yine mi ? diye sorulacakti kendisine

Ben de gördüm, “kredisini ödüyoruz taşınamayız ki” yazmış tam alıntılayacaktım mesajını değiştirdi alıntılayamadım.
@Shewolfasena
Bu profilin eski mesajlarını merak ettim eğer evliliği çocuğu vs örtüşüyorsa diğer mesajlarıyla gerçekten başına gelmiş böyle bir olay😳 Ya da canı trollemek istemiş

Arkadaşlar merhaba buraya konu açmak banada nasip oldu. Şükür mutlu bir evliliğim ve çocuğum var. Eşimde bende memuruz. Bu sene tayinimiz memleketimize çıktı ve geçen hafta yeni evimizide taşındık. Ama taşınmaz olaydık:KK43: eşimin eski nişanlısıyla koskoca şehirde resmen komşu olmuşuz maalesef. Karşı dairemizde oturuyorlarmış. Eşimin haberi yok daha. Kızı tanıyorum memlekete daha önce gelip gittikçe iki üç sefer görmüşlüğüm var. Allah yuvasında mutlu etsin güzelde bir kız. Geçen akşam iş çıkışı eve gelirken farkına vardım. Bir baktım o. Oda beni tanıyor ki yan yan meraklı gözlerle bakarak karşı daireye girdi. Sonra çaktırmadan apartman görevlisine sordum. Komşular kimdir nezamandır burdalar filan diye. Onlarda 3 ay önce taşınmışlar. Ay resmen film gibi ya tesadüf mü tevafuk mu diyeyim bilemedim.o_O Bu evi alalım diye ben ısrar etmiştim yani eşimden yanada kuşkulanacam hiçbirşey yok. Evlendiğim günden beride evine bağlı bir baba hiçbir yanlışını görmedim. Geçmiş takıntım yoktur ama ne bileyim tuhaf oldum. Daha önce öğrendiğim kadarıyla birbirlerini eskiden çok sevmişler. Düğüne bir ay kala yüzükleri atmışlar. Hatta birliktelik bile yaşamışlar. Eşimle binada illaki denk gelecekler:olamaz: Siz olsanız naparsınız? eski sevgiliniz,nişanlınız ya da eşinizle yıllar sonra denk gelseniz nasıl bi duygu yaşarsınız?
Biten bitmiştir ama yakınlık olsun istemezdim

Sen takıntılısın arkadaşım, bu olayın gerçekliği de sorgulamaya açık.
İki senedir tesadüfler sorgular silsilesi, şuna bak:

Gidin tedavi olun.
Eğer kadın üye iseniz: Ben kendime takıntılı derdim ama siz baya bayaaa takıntı haline getirmişsiniz. Yazık gençliğinize.
Ama bence erkeksiniz kafa buluyorsunuz aklınızca gidin de iki iş yapın hobi edinin kafanız dağılır.

9CA92BB5-A781-4F0B-B75D-A258997E4AE5.webp
Arkadaşlar merhaba buraya konu açmak banada nasip oldu. Şükür mutlu bir evliliğim ve çocuğum var. Eşimde bende memuruz. Bu sene tayinimiz memleketimize çıktı ve geçen hafta yeni evimizide taşındık. Ama taşınmaz olaydık:KK43: eşimin eski nişanlısıyla koskoca şehirde resmen komşu olmuşuz maalesef. Karşı dairemizde oturuyorlarmış. Eşimin haberi yok daha. Kızı tanıyorum memlekete daha önce gelip gittikçe iki üç sefer görmüşlüğüm var. Allah yuvasında mutlu etsin güzelde bir kız. Geçen akşam iş çıkışı eve gelirken farkına vardım. Bir baktım o. Oda beni tanıyor ki yan yan meraklı gözlerle bakarak karşı daireye girdi. Sonra çaktırmadan apartman görevlisine sordum. Komşular kimdir nezamandır burdalar filan diye. Onlarda 3 ay önce taşınmışlar. Ay resmen film gibi ya tesadüf mü tevafuk mu diyeyim bilemedim.o_O Bu evi alalım diye ben ısrar etmiştim yani eşimden yanada kuşkulanacam hiçbirşey yok. Evlendiğim günden beride evine bağlı bir baba hiçbir yanlışını görmedim. Geçmiş takıntım yoktur ama ne bileyim tuhaf oldum. Daha önce öğrendiğim kadarıyla birbirlerini eskiden çok sevmişler. Düğüne bir ay kala yüzükleri atmışlar. Hatta birliktelik bile yaşamışlar. Eşimle binada illaki denk gelecekler:olamaz: Siz olsanız naparsınız? eski sevgiliniz,nişanlınız ya da eşinizle yıllar sonra denk gelseniz nasıl bi duygu yaşarsınız?

Tesadüfün de bu kadarı :KK70: Mune Mune @Shewolfasena

Yok artık ya 😅
Yalnız sizi tebrik ediyorum çok başarılı bir çalışma yapmışsınız :KK70::KK70:

Ne çalışması allasen, 100 mesajı var 100ü de nişanlı, eski nişanlı, temiz geçmiş eski sevgili, erkek kardeşim ve ex aşkı yok, ama başka erkeklerin eski nişanlıları var, facede eski nişanlı, fotoğraflarda ex nişanlı, kv görümce dedi ki kocamın eski nişanlı, şimdi hayal edin ki kocanızın eski nişanlısı, şimdi şurada karşılaşsak mesela ce-e kim bilin? Evet eski nişanlı...

Tüm konuları böyle ya, denk gele salla çek iki konu, eski nişanlı yine. :))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X