- 8 Şubat 2009
- 1.315
- 1.865
- 333
- 50
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ben de fark ettim. Kredisini ödüyoruz taşınamayız yazıp sonra değiştirdi mesajını.Bi dakka ya siz konu sahibi değilsiniz ki @Shewolfasena
İkinci hesabınızla mı açtınız konuyu?
Ben de gördüm, “kredisini ödüyoruz taşınamayız ki” yazmış tam alıntılayacaktım mesajını değiştirdi alıntılayamadım.Konu sahibi, diğer üyeliğinizle yorum yaptınız gördüm sizi![]()
Bi dakka ya siz konu sahibi değilsiniz ki @Shewolfasena
İkinci hesabınızla mı açtınız konuyu?
Aynı mesajı yazmışım hemen sizden sonraEvet ben de fark ettim. Kredisini ödüyoruz taşınamayız yazıp sonra değiştirdi mesajını.
Ay evet, ispiyoncu ilkokul çocukları gibi oldumCaktirmayin canim sizde hemen yakalamissiniz
İkinci üyelik yönetimin haberiyle alınıyorda, ilk üyelikle, ikinci üyelikle açılan konuya yorum yazmak yasakti sanırım. Hesapları karıştı muhtemelen ama biz görmüş olduk bir kereAynı mesajı yazmışım hemen sizden sonra
Yöneticiler görüp gereğini yapar artık raporlayalım da. İkinci üyelik yasak sanırım değil mi?
Evet ikinci üyelik yasakAynı mesajı yazmışım hemen sizden sonra
Yöneticiler görüp gereğini yapar artık raporlayalım da. İkinci üyelik yasak sanırım değil mi?
Konuda hayal ürünü muhtemelen...Evet ikinci üyelik yasak![]()
İzinle alınıyor mu? Onu bilmiyordumİkinci üyelik yönetimin haberiyle alınıyorda, ilk üyelikle, ikinci üyelikle açılan konuya yorum yazmak yasakti sanırım. Hesapları karıştı muhtemelen ama biz görmüş olduk bir kere![]()
Arkadaşlar geldim. Kredisini filan mı ödüyorsunuz zor bir durum yazcaktım. Zira kredisi ödenen bir evin hemen satılması zor
Arkadaşlar belki yaşayanlarınız vardır. Tıpkı filmlerdeki gibi ummadığınız anda ummadığınız yerde eski sevgiliniz, nişanlınız, eşiniz ya da platonik aşkınızla aylar yıllar sonra aniden karşılaşırsanız ne gibi hisleriniz olur? Belki siz evlisiniz belki de karşı taraf evlenmiş çocukları olmuş, bir zamanlar o çok sevdiğiniz kişinin elinden tutan bir başka kadın var. Doğruları konuşmak gerekirse; İçiniz cız eder mi ya da Allah mutluluk versin deyip hiç birşey hissetmeden yolunuza devam mı edersiniz?
Merhaba kızlar. Benim 23 yaşında erkek kardeşim var. Yaklaşık bir senelik ilişkilerinin ardından kız arkadaşıyla geçen ay nişanlandılar. Erkek kardeşim çok efendi ahlaklı kimsenin kalbini kırmayan çevresinde değer gören ancak içine kapanık aşırı çekingen birisi. Karşısına nişanlısı çıkana kadarda yani 22 yaşına kadar sevgilisi olmadı. Dün nişanlısı akşam yemek yedikten sonra bana çay içerken pat diye "Abla oğuzla iyi anlaşıyoruz ama kafama bir şey takıldı oğuzun şimdiye kadar hiç çıktığı bile olmamış ben hiçbir erkeğin evlenmeden önce bırak sevgilisinin olmamasını ilişkiye girmemiş olmasına bile ihtimal vermem acaba bana yalan mı söylüyor" dedi. Tabi ben bi yandan hayretle bi yandan da sinirle cevap verdim. " Canım benim hayır tanımadığım biri olsa boş yere savunmam ama nihayetinde yarı annelik yaptığım kardeşimi benden iyi kimse bilemez bak işte ne mutlu sana evleneceğin erkeğin ilki sen olcaksın" dedim. Ama bana da inanmadı. " Amaan abla boş konuşuyosun erkek milleti değil mi bunlar" dedi. Şimdi sizlere sormak istediğim şu. Biz kadınlar aslında kendi hemcinslerimizin kalıplaşmış düşüncelerinden de çok çekiyoruz. Resmen erkeklerin eline koz veriyoruz. Ne demek erkektir yapar normaldir. Erkekler evlenmeden önce her haltı yiyebilir çünkü onlar erkektir. Ama bir kız bir hata yapsın adı çıkar dokuza inmez olur sekize. Anlam veremiyorum ya bu iş bu kadar basit mi? Genel olarak kadınlar kendini nasıl evlenmeye saklıyorsa erkeklerde saklamalı diye düşünüyorum. Geçmiş geçmişte kalmıştır sözüne tamamıyla katılmıyorum. Çünkü geçmiş var, geçmiş var. Afedersiniz genelevlerden eskortlardan pavyonlardan çıkmayıp rezil rüsva hayat yaşayan erkeğinki de geçmiş. Seviyeli ilişkileri olmuş kimsenin ahını almamış erkeklerinki de geçmiş. Lafa gelince erkektir yapar deriz. Sonrada gelip buralarda konu açıp "Yok eşimin/nişanlımın geçmişinde ilişkiye girdiği kızı gördüm, yok en yakınıyla şunu yapmış bunu etmiş moralim bozuldu " diye dert yanarız. Siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşlar öncelikle hayırlı ramazanlar merhabalar. Eşimin geçmiş hayatının biraz kabarık olduğunu biliyordum ama gecen aksam iftardan sonra balkonda çay içerken geçmişiyle ilgili yeni bişeyler öğrendim ve sinir oldum kaç gündür de sinirim geçmedi. Konumuz şu ki Teyzemin kızı aldatıldı ve boşandı. Bizde eşimle bu aldatma meselesinden konuşuyorduk. Bir ara dedim ki “erkekler neden aldatmaya meyilli” eşimde gülerek ne dese beğenirsiniz “Bence bekarlığını doyasıya yaşayamayan erkekler aldatır. Bak bana mesela bekarlığımı yaşayabildiğim kadar yaşadım. İçimde hiç ukte kalmadı. Benim gibiler aldatmaz kesinlikle” dedi. Tabi ben bu hal ve tavırlarına fitil oldum. Kalktım gittim uyudum. Sahurda gönlümü almaya çalıştı. Kaç gündür kafama takıyorum ya acaba eski yaşadığı ilişkileri aklına getiriyor mudur? Birde benden önce çok sevdiği bir nişanlısı varmış. Onu filan düşünüyor mudur? Benden çok sevmiş midir? Siz de eşinizin veya nişanlınızın geçmişini kafanıza takıyo musunuz benim gibi.
Arkadaslar merhabalar. İstemediğin ot burnunun dibinde biter derler ya aynen öyle bir durum yaşadım. Moralim çok bozuk. Eşimle 2 yıl önce severek evlendik. Eşim benden önce nişanlanıp ayrılmış. Ben eski nişanlısıyla ilişkilerini hep merak etmişimdir. Ama eşimin aklına getirmeyeyim diye kesinlikle ona sormazdım. Kv ve görümcelerimin anlattığı kadarıyla biliyorum. Bu arada eski nişanlısı çok güzel kız, ortak arkadaşının facesinden görmüştüm. Neyse durum şu ki gecen haftasonu eşimin dedesinin evine gitmiştik. Babaannem eski eşyaların arasından eşimin eski el çantasını bulmuş. “ al kızım bunu gecen ay eskilerin arasında buldum belki lazım olacak bişey vardır diye atmadım” dedi. Bende çantanın içini açtım baktım. Çakı, sigara tablası vs. vardı. Ama herşey tozluydu çantanın yıllardır açılmadığı belliydi. Neyse bir tanede flash disk buldum. Hemen pcye taktım. Takmaz olaydım. Eski nişanlısıyla yüzlerce fotosunu gördümBöyle öpüşmeler, sarılmalar, beraber tatile gitmeler. Kadınlık hormonlarım tavan yaptı. Kaç gündür kıskançlık, asabilik hali var üstümde. Geçmişe takıntılı bir insan değilimdir ama ne bileyim böyle oldum işte. Fotoğraflar ve videolardan belli oluyor ki görümcemin anlattığı gibi birbirlerini çok sevmişler ve anı biriktirmişler. Hatta bir videosunda kızın ayağına kapanıp ona buket veriyor sürpriz yapıyor. Her bir pozda resmen gözlerinin içi gülüyor. Sizce ne yapıyım bu flashı? Birde asker arkadaslarıyla filanda fotoları var. Flashı attığımı babaannemden sonradan duyarsa yeni bir kavga konusu olur
![]()
Düğüne bir ay kala atmışlar nişanı. Nedeni de düğün eşyaları yüzünden başlamış ve araya ailelerde müdahil olmuş. Sonra da karşılıklı atmışlar yüzükleri