Kötü Yol Kanal D

başroldeki kız dışında o yörede başka güzel kızda yoktu
o çamaşır yıkama sahnesi ile o saçlarını savuruşu ile büyülüyor demek ki kızkardeşi de büyülerle çok uğraşıyor :44::44ndan da olabilir

bacılar o değilde ben hep adanalı,mersinli daha doğrusu güneyli kadınları beğenirim benim kaynana adayımda oralardan masallah yası var ama taş gibi kaşı gözü oğluda o yüzden yakısıklı yaaa.

dün netten izledim. başroldeki kız güzelde, öyle çook güzelde değil yani abartmışlar

neyse moruk dedikleri oyuncuyu ben çok beğeniyorum. bahtsız amcam ya sen napsan o kart karıyı mutlu edemezsin. inşallah

ölmeden önce boşarsında dımdızlak ortada kalır uyuz ayyy bi de kırıtmıyo mu 18likler gibi

Nuran, sen o sevgiline dinazor kemiğide sürsen adam olmaz. sen al bi kızılcık sopası evire çevire döv. hıncını al bacım

bi kaç tane kemiğinide kır elin değmişken

amannn o sahneye bittim, o ne saç savuruşuydu öyle.
çamaşır yıkamıyor, bikini çekiminde poz veriyor sanki..
aklıma banu alkanın saç savurmaları geldi..tokat yerken falan fena savururdu saçlarını..

rolün verdiği mesaja göre karı kart beeee

kızlar dizide bişey buldum. bu akşam yine tekrarı vardı ben de zap yaparken takıldım bir ara. hani o reşatın okullu bir kızla arabada öpüştüğü sahne vardı suyun kenarında.
hanımın çiftliğinde de orada çok çekim yapmışlardı. sahnenin sonunda bir ağaca yapılmış kalp ve içinde G ve K harfleri vardı. yani güllü ve kemal. hanımın çiftliğine de bi gönderme yapıldı sanki.

Başroldeki kızın ismi Şükran,ayrıca kızın suratı çok çirkin,erkek gibi.Ama saçlarını beğendim,çok doğal.

evet ya bi o yana bi bu yana. sanırsın podyumda

ne de olsa banu alkanın filmleriyle büyüdük de mi napsın nuranda onu taklit ediyor

ne vuruyon elinde ne kaaa ağır heralde karaktere dedik, oyuncuya demedik:2:

not: bak burda da senle çekişecek bi şey bulduk

nurana at ve tarla karşılığı talip olan adamda orada vuruldu o ovada öle çamaşır yıkayıp toplayan yok
recisör yönetmen neye vuruldu
kart karıya gelince genç sevgülü bulunca ruh ve bedenen diri kaldığına inanıyor iyi cesaret yataktan kalk şoförün bahçedeki kaldığı yere salına salına gel gözü dönmüş resmen
mübarek nuranda ayhan ışık ,belgin doruk filmlerini izlememişte,nuri alço banu alkan filmleriyle yetişmiş

tüm Adana vurgun ona ölüyorum kıskançlıktan hiç yani recisör efendi neyine vuruldu? başrol kapıp, recisöre nikahta kıyar bu kepçük

reklamın kötüsü ollmaz işte meldoş güzel görmesek inancaz

kart karı diyoruzda valla ondaki cilve bende yok. o kırıtmalar ne öyle sanırsın leydi diana

hehhee zateee o dönemler o filmler vardı. yok ayhan ışık çıksa 50 bin istermiş o parayı bihter almıyo beee senin karşına nuri alço çıkmış nuran

aynı hasetlik bende de olmadı değil :26::26:adana da yaşıyorum bir recisör beni bulmadı
hanımın çiftliği çekimlerine göl kenarında yürüyüş yapıyordum beni kovarcasına oradan uzaklaştırdılarşeytanın bacağını kıramadım gitti nuran ünlü film yıldızına çemkiriyor kafa tututyor üstüne üstlük rol kapıyor allahtan reva mı bu
bihter rolünün hakkını veriyordu 50 bin değil 150 bini hakketti emeğe saygı duyuyoruz

ben senin yerinde olsam çat der çatlardım gaz vermek gibi olmasında bak işte nuran gibi alacan eline zopayı, ütüleyecen saçını

bi de şiveli ağızla girişecen sete. bak nassı rol kapacan nuranınki çirkin bahtı işte anacım

en son o gül gibi recisörü öpecek ona yanıyorum

bihter hak ediyodu doğru dedin büyük başarılara imza attı o da ayrı bi şanslı 2 sezon öptü durdu behlülü

şuan tvde süppperr gidiyor

dün diziyi bitirmeden uyumuşum gece tekrarı vardı galiba birde ne görimmm nuran recisörün karşısında
bu kız okuma yazma bilmiyordu :44::44:hangi ara istanbula geldi :44:yol buldu iz buldu :44::44::44: recisörün karşısına dikildi :44:yokkk bu kadar şans fazla

reşatla trende karşılaştılar mecburen onunla reşatın tanıdığı bir adamın evine gittiler adamın yanındaki kadında gazinoda çalışan bir dansözz ve kadında nuran gibi şöhret olmak için istanbula gelmiş ama olamammış :) kadınla nuran kanka oldular beraber yeşilçama gittiler bravaaa

peh dikildi de noldu. recisör istemedi onu fıs diye söndü havası. sanki angelina jolie havası 1500

yanındaki kadın iyi rol yapıyo, beğeniyorum hoş hatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…