başroldeki kız dışında o yörede başka güzel kızda yoktuhay tam ağzımdan aldın lafı ya
aynennnn moruk diyorlar kadınla aynı yaştalar adamla bari yaşlı birini koysalaardı
bir de dizilerde şu yönü sevmiyorum başrolde ki kızı öyle bir güzel kriterine koyuyorlar ki aanammm sanki dünya güzeli bir güzel o kız,güzelsin de güzelsin iki laftan biri o oluyor
haa birde dizide k, tüm erkeklerin kıza aşık olmasıda cabası ayol dünya bu başrol kızlarının etrafında dönüyor sanki
başroldeki kız dışında o yörede başka güzel kızda yoktu
o çamaşır yıkama sahnesi ileo saçlarını savuruşu ile büyülüyor demek ki kızkardeşi de büyülerle çok uğraşıyor :44::44 ndan da olabilir
dün netten izledim. başroldeki kız güzelde, öyle çook güzelde değil yani abartmışlar
neyse moruk dedikleri oyuncuyu ben çok beğeniyorum. bahtsız amcam ya sen napsan o kart karıyı mutlu edemezsin. inşallah
ölmeden önce boşarsında dımdızlak ortada kalır uyuzayyy bi de kırıtmıyo mu 18likler gibi
Nuran, sen o sevgiline dinazor kemiğide sürsen adam olmaz. sen al bi kızılcık sopası evire çevire döv. hıncını al bacım
bi kaç tane kemiğinide kır elin değmişken
amannn o sahneye bittim, o ne saç savuruşuydu öyle.
çamaşır yıkamıyor, bikini çekiminde poz veriyor sanki..
aklıma banu alkanın saç savurmaları geldi..tokat yerken falan fena savururdu saçlarını..
rolün verdiği mesaja göre karı kart beeee
amannn o sahneye bittim, o ne saç savuruşuydu öyle.
çamaşır yıkamıyor, bikini çekiminde poz veriyor sanki..
aklıma banu alkanın saç savurmaları geldi..tokat yerken falan fena savururdu saçlarını..
rolün verdiği mesaja göre karı kart beeee
mübarek nuranda ayhan ışık ,belgin doruk filmlerini izlememişte,nuri alço banu alkan filmleriyle yetişmişevet ya bi o yana bi bu yana. sanırsın podyumda
ne de olsa banu alkanın filmleriyle büyüdük de mi napsın nuranda onu taklit ediyor
ne vuruyon elinde ne kaaa ağırheralde karaktere dedik, oyuncuya demedik:2:
not: bak burda da senle çekişecek bi şey bulduk
nurana at ve tarla karşılığı talip olan adamda orada vurulduo ovada öle çamaşır yıkayıp toplayan yok
recisör yönetmen neye vuruldu
kart karıya gelince genç sevgülü bulunca ruh ve bedenen diri kaldığına inanıyoriyi cesaret yataktan kalk şoförün bahçedeki kaldığı yere salına salına gel gözü dönmüş resmen
mübarek nuranda ayhan ışık ,belgin doruk filmlerini izlememişte,nuri alço banu alkan filmleriyle yetişmiş
tüm Adana vurgun ona ölüyorum kıskançlıktanhiç yani recisör efendi neyine vuruldu? başrol kapıp, recisöre nikahta kıyar bu kepçük
reklamın kötüsü ollmaz işte meldoş güzel görmesek inancaz
kart karı diyoruzda valla ondaki cilve bende yok. o kırıtmalar ne öyle sanırsın leydi diana
hehhee zateee o dönemler o filmler vardı. yok ayhan ışık çıksa 50 bin istermiş o parayı bihter almıyo beeesenin karşına nuri alço çıkmış nuran
aynı hasetlik bende de olmadı değil :26::26:adana da yaşıyorum bir recisör beni bulmadı
hanımın çiftliği çekimlerine göl kenarında yürüyüş yapıyordum beni kovarcasına oradan uzaklaştırdılarşeytanın bacağını kıramadım gitti nuran ünlü film yıldızına çemkiriyor kafa tututyor üstüne üstlük rol kapıyor allahtan reva mı bu
bihter rolünün hakkını veriyordu 50 bin değil 150 bini hakkettiemeğe saygı duyuyoruz
ben senin yerinde olsam çat der çatlardım gaz vermek gibi olmasındabak işte nuran gibi alacan eline zopayı, ütüleyecen saçını
bi de şiveli ağızla girişecen sete. bak nassı rol kapacannuranınki çirkin bahtı işte anacım
en son o gül gibi recisörü öpecek ona yanıyorum
bihter hak ediyodu doğru dedinbüyük başarılara imza attı o da ayrı bi şanslı 2 sezon öptü durdu behlülü
moruk moruk diyorlar.. adam moruk değil ki ...
sanki kadın taze papatya,aynı yaş aralığındalar..
dün diziyi bitirmeden uyumuşum gece tekrarı vardı galiba birde ne görimmm nuran recisörün karşısında
bu kız okuma yazma bilmiyordu :44::44:hangi ara istanbula geldi :44:yol buldu iz buldu :44::44::44: recisörün karşısına dikildi :44:yokkk bu kadar şans fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?