peh dikildi de noldu. recisör istemedi onufıs diye söndü havası. sanki angelina jolie havası 1500
yanındaki kadın iyi rol yapıyo, beğeniyorum hoş hatun
demeeeekızcağızın şansı bir kere dönmüş demek ki o trenide çoktan kaçırmış oldu
yeşilçama giden yolun torpilsiz emin ve yavaş adımlarla geleceği belli oldubu işin mutfağında pişmesi lazımış
yanındaki hatunu göremedimiki tekrar yapıldı ikisinde aynı yerde uyuya kalıyorum
bende izledim 2 bölümünü ama başroldeki kızı sevmiyorum ben başkası olsaymış: )
aynen başroldeki kızı bende beğenmiyorum güzel de değil başkası olsaymış keşke
dedim bileeesevemedm gitti şu kızı. sevimsiz şey tabi hemen sevinmeyelim recisör bi u dönüşü yapabilir
bence yapmasıntorpil yapcaklar ona o belli zaten. azcık pişsin de mi? öyle kolay şöhret kimin eline geçmiş
recisör öyle diyince nassı sevindm meldoş, içim soğuduson 3 dk aç izle netten
yanındaki hatun hoş. nurana beş basar
ben asıl kart papatyayı merak ediyorum. o dağ gibi kocasını ağlattı ya
başka recisör bulmuş bizim kızbaşrolde oynama ayağına kandırmışlar bir filmde oynayacak gibi ama bu film malesef konusuz bir film :26::26::26::26::26::26::26:
nilüfer açıkalındı galiba bende beğenirim bu hatunuyılların geçmesine rağmen güzelliğinden hiç birşey kaybetmemiş
kart papatya sevdiceğinin kaçtığını duyunca yapraklarını döker
neyine güvenip gidiyor anlamıyorum ki:26: yok canım filme bi konu bulurlar, inşallah kurtulur tecavüz görmek istemiyorum ben yaa
evet canım nilüfer açıkalın:13: rolünün hakkını verir, bak bu role derya alabora da uyardı. bu seçimde süper olmuştaş gibi hatun
kart papatya yapraklarını dökmese gidip ben yolarım onuinsan o adamı üzer mi beee.... her neyse ohh çekti tüm paracıkları bankadan kaptırdı reşata. ohh kal dımdızlak ortada
güzelliğine güveniyorr
ramazan ayından dolayı tecavüz sahnesini olmaz belki.aşk_ı memnu tekrarlarında kırpmışlardı bende sıkıldım görmek istemiyorum
nilüfer açıkalın güzel tercih olmuşşkart papatyanın rolünde oynasaydı keşke morukta dese kocaya sırıtmazdı kart papatyada nilüfer açıkalının rolünde güzel olurdu
kart papatya ne yapar ne eder adamı öldürüp bütün paraya konar
hıhhh güzel görmesek
evet sera sahnesini kırpmışlardıgöreceğmizi gördük zaten
evet yaa kart papatyayı o oynamalıydıinsan o kocaya çemkirir mi görmesin o paranın hayrını yanı yere gelesice
iki bölüm izledim beğendim de ben tabi sonradan bozmazlarsa.
bir de sürekli ekrana getirmeseler baygınlık veriyor yani bir yerde de.
yayına koyacak başka dizisi yok kanal D nin
sera sahnesini kırpsalarda mıh gibi kazındı aklımıza
hanım ağa olcakkkparaları reşatla yicek kolay kurtulamicazzzz
yayına koyacak başka dizisi yok kanal D nin
ben oyunculuğunu beğendim ama güzel oynuyor bence bir tek ben mi seviyorum yoksa aranızda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?