Kötü Yol Kanal D

peh dikildi de noldu. recisör istemedi onu fıs diye söndü havası. sanki angelina jolie havası 1500

yanındaki kadın iyi rol yapıyo, beğeniyorum hoş hatun

demeeeekızcağızın şansı bir kere dönmüş demek ki o trenide çoktan kaçırmış oldu
yeşilçama giden yolun torpilsiz emin ve yavaş adımlarla geleceği belli oldu bu işin mutfağında pişmesi lazımış
yanındaki hatunu göremedim iki tekrar yapıldı ikisinde aynı yerde uyuya kalıyorum

dedim bileee sevemedm gitti şu kızı. sevimsiz şey tabi hemen sevinmeyelim recisör bi u dönüşü yapabilir

bence yapmasın torpil yapcaklar ona o belli zaten. azcık pişsin de mi? öyle kolay şöhret kimin eline geçmiş

recisör öyle diyince nassı sevindm meldoş, içim soğudu son 3 dk aç izle netten

yanındaki hatun hoş. nurana beş basar

ben asıl kart papatyayı merak ediyorum. o dağ gibi kocasını ağlattı ya

bende izlemeye başladım şmidilik sürükleyici fakat kız kardeşi daha gerçekçi oynuyor gibi.

birde üç kere ezberletene kadar yayınlıyorlar bıktırmasalar yani.

bende izledim 2 bölümünü ama başroldeki kızı sevmiyorum ben başkası olsaymış: )

şükran ovalı bence güzel oynuyor saçları çok güzel pırasa gibi derlerya aynen öyle.ben beğeniyorum hakkını veriyor dizinin

başka recisör bulmuş bizim kız başrolde oynama ayağına kandırmışlar bir filmde oynayacak gibi ama bu film malesef konusuz bir film :26::26::26::26::26::26::26:
nilüfer açıkalındı galiba bende beğenirim bu hatunu yılların geçmesine rağmen güzelliğinden hiç birşey kaybetmemiş
kart papatya sevdiceğinin kaçtığını duyunca yapraklarını döker

neyine güvenip gidiyor anlamıyorum ki:26: yok canım filme bi konu bulurlar, inşallah kurtulur tecavüz görmek istemiyorum ben yaa

evet canım nilüfer açıkalın:13: rolünün hakkını verir, bak bu role derya alabora da uyardı. bu seçimde süper olmuş taş gibi hatun

kart papatya yapraklarını dökmese gidip ben yolarım onu insan o adamı üzer mi beee.... her neyse ohh çekti tüm paracıkları bankadan kaptırdı reşata. ohh kal dımdızlak ortada

güzelliğine güveniyorr
ramazan ayından dolayı tecavüz sahnesini olmaz belki .aşk_ı memnu tekrarlarında kırpmışlardı bende sıkıldım görmek istemiyorum
nilüfer açıkalın güzel tercih olmuşş kart papatyanın rolünde oynasaydı keşke morukta dese kocaya sırıtmazdı kart papatyada nilüfer açıkalının rolünde güzel olurdu
kart papatya ne yapar ne eder adamı öldürüp bütün paraya konar

hıhhh güzel görmesek

evet sera sahnesini kırpmışlardı göreceğmizi gördük zaten

evet yaa kart papatyayı o oynamalıydı insan o kocaya çemkirir mi görmesin o paranın hayrını yanı yere gelesice

iki bölüm izledim beğendim de ben tabi sonradan bozmazlarsa.
bir de sürekli ekrana getirmeseler baygınlık veriyor yani bir yerde de.

sera sahnesini kırpsalarda mıh gibi kazındı aklımıza
hanım ağa olcakkk paraları reşatla yicek kolay kurtulamicazzzz
iki bölüm izledim beğendim de ben tabi sonradan bozmazlarsa.
bir de sürekli ekrana getirmeseler baygınlık veriyor yani bir yerde de.

yayına koyacak başka dizisi yok kanal D nin

Gördüm yeni fragmanını,aboooov neler olmuş öyleee.

sera sahnesini kırpsalarda mıh gibi kazındı aklımıza
hanım ağa olcakkk paraları reşatla yicek kolay kurtulamicazzzz

yayına koyacak başka dizisi yok kanal D nin

sera, riva görsel eğitimin farkı işte bak unutmadık

olsun bakalım kart hanım ağa tez vakitte belasını bulmasını istiyorum

reşat yesin paracıklarını, bassın teppüğü

sezon açılsın artık. canım sıkılıyor

ben oyunculuğunu beğendim ama güzel oynuyor bence bir tek ben mi seviyorum yoksa aranızda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…