• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötü Yol Kanal D

ben oyunculuğunu beğendim ama güzel oynuyor bence bir tek ben mi seviyorum yoksa aranızda :)

ben kızı beğendim ama hani ayhan ışıkla kendini hayal ediyor ya orda olmuyor işte yapamamıs belki tecrübe edine edine daha iyi yapabilir bu arada dün tam izleyemedim sonu nasıl bitti? kızı kandırıp dağ evi gibi bir yere götürdüler ordamı bitti dizİ?

ben kızı beğendim ama hani ayhan ışıkla kendini hayal ediyor ya orda olmuyor işte yapamamıs belki tecrübe edine edine daha iyi yapabilir bu arada dün tam izleyemedim sonu nasıl bitti? kızı kandırıp dağ evi gibi bir yere götürdüler ordamı bitti dizİ?

evet o dediğin kısımı ben de seviyorum pek olmuyor orası. gerçekçi durmuyor pek
evet tam orada bitti arkalarından kenan da takip ediyordu kurtarabilecek mi perşembe görürürz artık :)

sera, riva :23::23: görsel eğitimin farkı işte bak unutmadık:1::1::1:

olsun bakalım:ssz: kart hanım ağa:ssz: tez vakitte belasını bulmasını istiyorum:ssz:

reşat yesin paracıklarını, bassın teppüğü:ssz::ssz:

sezon açılsın artık. canım sıkılıyor:31:

reşat yeleğe gizli cepler yaptı nasılsa :23::23::23::23:
yeni sezon fragmanları yavaş yavaş başldaı :31::31:

4.BÖLÜM ÖZETİ
Kanal D’nin başrollerini; Cansel Elçin, Şükran Ovalı ve İlker Aksum’un paylaştıkları sevilen dizisi “Kötü Yol” bu hafta da sürükleyici bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Kenan, Nuran’ı düştüğü tuzaktan son anda kurtarıyor. Sonrasında da ona, oyunculuk yapması için teklifte bulunuyor.

Nuran, Kenan’ın son anda yetişmesiyle içine düştüğü tuzaktan kurtulur. Kenan onun bu

duruma düşmesinde kendisinin de payı olduğunu düşünerek Nuran’a oyunculuk yapması için teklifte bulunur. Ancak bunun gerçekleşmesi için, Nuran’ın önce deneme çekiminde başarılı olması gerekmektedir. Kenan bir yandan da ruhsal problemleri yüzünden evde huzursuzluk çıkaran Leman’la uğraşmaktadır.

Fikret’in yanında gazinoda işe başlayan Reşat ise, oranın aslında hiç de göründüğü gibi bir yer olmadığını öğrenecektir.

Öte yandan Adana’ya dönmekten vazgeçen İhsan, Ayşe ve Canan başlarını sokacak bir gecekondu bulurlar. Ayşe yine çamaşırcılığa başlar. İhsan da bir iş bulup çalışmak derdindedir. Lakin İstanbul’da iş bulmak İhsan’ın düşündüğü kadar kolay olmayacaktır.

bu dizinin günü çarşamba değilmiydi?günleri karıştırmaktan ilk bölümden beri sıkı takip edemedim

haftaya ne olacak merakla bekliyorum bakalım reşat yetişebilecek mi nuranın yanına

You Tube'daki bu jenerik müziği çok güzel.

[video=youtube;_fmGWmU2qmo]http://www.youtube.com/watch?v=_fmGWmU2qmo[/video]

reşat yeleğe gizli cepler yaptı nasılsa :23::23::23::23:
yeni sezon fragmanları yavaş yavaş başldaı :31::31:

yeleği batsın ayy gidip dırnahlarımla parçalayasım var :1: aldatan erkeklere ölümmmm:kkk:

o recisörün anası da tam kaynana çıktı hee:ssz: bu kız hiç sana göre değil, evlenme onunla bik bik bik:19::9:

Beğenerek izliyorum.
Başrol oyuncusu kızı fragmanlarda görünce pek role uymaz diye düşünmüştüm.
Ama izleyince gördüm ki rolün hakkını vermiş..

Dizinin başlama müziği ve ilk başları bana Hanımın Çiftliği dizisini hatırlattı...

TÜm oyuncular süper izlemeye değer bir dizi...

Back
X