Kötu

Sana bakinca midesi bulandigini soyleyen adam gitsin boy aynasina baksin kesin kusar ne kotu kalpli biriymis
O seni cok uzer bosanman hayrina olmus.
Buyu muska konulari yasak ban yersin

Kizlar ben cok mutsuzum kötuyum hayatim evliligim cok kötu gecti. Esim beni sevmiyor sana bakinca igreniyorum migdem bulaniyor dyor biz sadece 2 sene evliyiz. Bebegimiz oldu dunya guzeli oglum var. Ailelerde anlasamiyor esimin ailesi bana cok cektirdi. Simdi oglumla yalniziz oglum daha 1 yasinda esim benden bosanacakmis aramiz boktan evden terkettim.. Ama onu hala cok seviyorum napicagimi hic bilmiyorum benode geri kabul etmiyor cocuk icin olsa bile.. aldatmıyor da neden bu kadar degişti bilmiyorum beni cok seviyordu acaba biri ona nuska mı yaptırdı? Kafamda deli sorular....??!
Aldatmiyorda demeyin. Belki de aldatiyor. Bende aldatmaz diyordum kendi kendime.Sizin yasadiklarinizi bende yasadim. Farkli olan tek sey esim bana oyle onur kirici hakaretler etmedi. Aileside benimle ugrasti yillarca bosatmak icin. Evimde muskada buldum. Herseyi yasadim yani. 9 yil sonrada aldatti. 5 yasindaki oglumla baba evine dondum.

Tahmin ettiğin şey inanmak istemediğin için aklına gelen bir yol ama inanma derim, baya eşin şerefli değil... Midesi bulanıyormuş desene eee ne diye evlendin yalvardık mı silah mı dayadık? Sen de ona bak öğür bu ne çirkinlik diye hayır yani evlilik içi bu nedir kardeşim? Çoluk çocuğa karışıyorsunuz anne baba oluyorsunuz, hadi kibar değildir pat diye söyler empati kuramaz kırıcı konuşur ama bunu kaba saba olan fakat seven biri yapmaz hepsini geç şerefli bir insan yapmaz. Şerefsizle de işin olmasın. Mesleğin varsa yaşında genç belliki çalış çocuğuna bak, ne kendini ne çocuğunu ne aileleri zora sokma herkes kendi yoluna baksın.

Neden böyle bir adamı hala seviyorsunuz ?
Ah bu erkekler
Kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum eşlerinin ve çocuklarının kıymetini bilemedikleri için :kızgın:
Dahası sizin gibi muska mı yaptırdı biri şeklinde düşünenler de garibime gidiyor
İnanıyor musunuz gerçekten böyle şeylere?
Gerçi konu kapanır dini içerik yasak
Hakkınızda hayırlısı olsun

Tahmin ettiğin şey inanmak istemediğin için aklına gelen bir yol ama inanma derim, baya eşin şerefli değil... Midesi bulanıyormuş desene eee ne diye evlendin yalvardık mı silah mı dayadık? Sen de ona bak öğür bu ne çirkinlik diye hayır yani evlilik içi bu nedir kardeşim? Çoluk çocuğa karışıyorsunuz anne baba oluyorsunuz, hadi kibar değildir pat diye söyler empati kuramaz kırıcı konuşur ama bunu kaba saba olan fakat seven biri yapmaz hepsini geç şerefli bir insan yapmaz. Şerefsizle de işin olmasın. Mesleğin varsa yaşında genç belliki çalış çocuğuna bak, ne kendini ne çocuğunu ne aileleri zora sokma herkes kendi yoluna baksın.
Yoluma bakıuprum bundan sonrada mecburum artık. Bana ne hakaretler etti yapmadıgım seyleri söylüyor surekli kötu ben oluyorum sürekli suc bende buluyor

Neden böyle bir adamı hala seviyorsunuz ?
Ah bu erkekler
Kafalarını duvara sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum eşlerinin ve çocuklarının kıymetini bilemedikleri için :kızgın:
Dahası sizin gibi muska mı yaptırdı biri şeklinde düşünenler de garibime gidiyor
İnanıyor musunuz gerçekten böyle şeylere?
Gerçi konu kapanır dini içerik yasak
Hakkınızda hayırlısı olsun
Biz cok iyiydik birden bire değişti anneside az kıskanmadı ne yaptı ne etti beeni kötüledi kac kere dayak yedim annesi yuzunden birsürü yalan birsürü suc bulmasına bide ailemi sucluyor benim ailemin yaptıgını söylüyorlar. Cocukla kaldıö orrada..

Biz cok iyiydik birden bire değişti anneside az kıskanmadı ne yaptı ne etti beeni kötüledi kac kere dayak yedim annesi yuzunden birsürü yalan birsürü suc bulmasına bide ailemi sucluyor benim ailemin yaptıgını söylüyorlar. Cocukla kaldıö orrada..
Birde dayak yemişsin ?
Seni döven kocan da hata Yok annesinde hata var böyle mi düşünüyorsun.
Adam olsaydı karısına el kaldırmasaydı.
Bence kaç boşan kurtulduğuna şükret bacım
Seni döven senden iğrendiğini söyleyen adamla bir ömür ?
İkinci çocuğuda yapacak potansiyel gördüm sende
Sakın..

Yoluma bakıuprum bundan sonrada mecburum artık. Bana ne hakaretler etti yapmadıgım seyleri söylüyor surekli kötu ben oluyorum sürekli suc bende buluyor
Kendisi ruh emici mutsuz ve bunu bulaştırmaya çalışan hastalıklı bir birey kendisinden Türkiye de bolca var ayrıca, kafasında kurup gecenin bir vakti sevgilisini sorguya çeken, haddi olmadan hesap soran, sınır koyan ortada bir şey yokken çıkaran... Uzak durun, kaliteli insan sevin saygı duyan, sevmesini bilen. Kadınlar olarak çok güçlüyüz, heleki sen annesin çok çok daha güçlüsün, boşanma süreci zor acaba mı dersin, çocuğumun babası bir daha mı düşünsem diye 10000 kere düşünürsün, evlenmişim laf söz gelecek boşanmasam mı dersin, dersin de dersin. Deme, mutsuzsan deme evlendikten 1 ay sonra dahi mutsuz hissediyorsan sorgula, hiçbir şeyin zorunda değilsin. Yükümlülüğün kendin, çocuğun ve sana değer veren insanlar. Sözün özü huzurlu olduğun yeri bul oraya git, kendin için evladın için.

Birde dayak yemişsin ?
Seni döven kocan da hata Yok annesinde hata var böyle mi düşünüyorsun.
Adam olsaydı karısına el kaldırmasaydı.
Bence kaç boşan kurtulduğuna şükret bacım
Seni döven senden iğrendiğini söyleyen adamla bir ömür ?
İkinci çocuğuda yapacak potansiyel gördüm sende
Sakın..
Bende öyle düşünüyorum benim arkamda dursaydı bana sahip cıksaydı böyle olmazdı bide bana diyorki bekarlığı özledim. Bu nedir ya sanki zorla evlenmiş benimle.

Bende öyle düşünüyorum benim arkamda dursaydı bana sahip cıksaydı böyle olmazdı bide bana diyorki bekarlığı özledim. Bu nedir ya sanki zorla evlenmiş benimle.
Senin eşinden bir cacık olmaz canım
Bebeğinle hayatına nasıl devam edeceğinin planını yapmaya başla derim
Ailen arkanda mı? Çalışabilir misin?

Kendisi ruh emici mutsuz ve bunu bulaştırmaya çalışan hastalıklı bir birey kendisinden Türkiye de bolca var ayrıca, kafasında kurup gecenin bir vakti sevgilisini sorguya çeken, haddi olmadan hesap soran, sınır koyan ortada bir şey yokken çıkaran... Uzak durun, kaliteli insan sevin saygı duyan, sevmesini bilen. Kadınlar olarak çok güçlüyüz, heleki sen annesin çok çok daha güçlüsün, boşanma süreci zor acaba mı dersin, çocuğumun babası bir daha mı düşünsem diye 10000 kere düşünürsün, evlenmişim laf söz gelecek boşanmasam mı dersin, dersin de dersin. Deme, mutsuzsan deme evlendikten 1 ay sonra dahi mutsuz hissediyorsan sorgula, hiçbir şeyin zorunda değilsin. Yükümlülüğün kendin, çocuğun ve sana değer veren insanlar. Sözün özü huzurlu olduğun yeri bul oraya git, kendin için evladın için.
Cocuk doğdugundan beri bana yaklaşmadı hic sanki onun gözünde başka biriymişim gibi. Annesinin sözünü cok dinler ailesi neyse o dur onun icin. Benimle barışmak istiyorsan kendi anneni ve babani sileceksin diyor.

Senin eşinden bir cacık olmaz canım
Bebeğinle hayatına nasıl devam edeceğinin planını yapmaya başla derim
Ailen arkanda mı? Çalışabilir misin?
Ailem her zaman arkaöda destek cıkıyor. Bide aileme demesin mi siz kızınıza akıl veriyorsunuz sizin yuzunuzden böyle oldu diye. Hayır benim anlamadığım sey ailem iyilikten baska birşey yapmadı. Cok nankör.

Nasıl güzel anlatmışsınız... Noktasına kadar katılıyorum...

Cocuk doğdugundan beri bana yaklaşmadı hic sanki onun gözünde başka biriymişim gibi. Annesinin sözünü cok dinler ailesi neyse o dur onun icin. Benimle barışmak istiyorsan kendi anneni ve babani sileceksin diyor.
Dediğim gibi anlaması zor değil çok basit bir kişiliği var üstünde güç kurmak istiyor, ona itaat etmeni görmek istiyor etsen sadece ego tatmini olacak etmesen üstüne gelecek dayak atacak bu haddi çok ilginç ama kendisinde görecek, adam seni net sevmiyor seni çeken de bu zaten insan fıtratı zoru, ulaşılmazı istiyor. Boşver, lütfen yoluna bak işin var mı ailen var mı kabul ediyor mu bilmiyorum ama bir çıkar yolu vardır kaç kurtul ondan zarardan başka hiçbir şey getirmeyecek sana o, burada duymak istediğin ne bilmiyorum ama emin ol değişmeyecek ya da konu büyü müyü muska vs değil. O şereften yoksun bir adam, sana da oğluna da layık değil. Oğlun ve senin için en sağlıklısı kendinize yeni bir hayat kurmak olacak, zor ama sonunda iyiki diyeceksin.

Dediğim gibi anlaması zor değil çok basit bir kişiliği var üstünde güç kurmak istiyor, ona itaat etmeni görmek istiyor etsen sadece ego tatmini olacak etmesen üstüne gelecek dayak atacak bu haddi çok ilginç ama kendisinde görecek, adam seni net sevmiyor seni çeken de bu zaten insan fıtratı zoru, ulaşılmazı istiyor. Boşver, lütfen yoluna bak işin var mı ailen var mı kabul ediyor mu bilmiyorum ama bir çıkar yolu vardır kaç kurtul ondan zarardan başka hiçbir şey getirmeyecek sana o, burada duymak istediğin ne bilmiyorum ama emin ol değişmeyecek ya da konu büyü müyü muska vs değil. O şereften yoksun bir adam, sana da oğluna da layık değil. Oğlun ve senin için en sağlıklısı kendinize yeni bir hayat kurmak olacak, zor ama sonunda iyiki diyeceksin.
Cok teşekkür ederim içimi cok rahatlattım icimi dökmek bana cok iyi geldi artık üzülmemeye calışıyorum güclü olacam oglum için.

Midesi bulanıyor ya hani. Onun midesine oturan bi başkası vardır emin ol.

Midesi bulanıyor ya hani. Onun midesine oturan bi başkası vardır emin ol.
Evlendiğime bin pişman oldum ben bu adamı nasıl sevdim evlendim nasıl güvendim. Bi de cocugu benden alacakmış cocuk olmasa arkama dönüp bakmam bile diyor üstüne. Hayal kırıklığına ugradım ben bunların hiç birini haketmedim bir gün bile saygısızlık etmedim ama o ban tonlarca etti.

Back
X