- Emoji Skoru
- 30
- Puanlar
- 8
- Konu Sahibi frzenur3456
-
Arkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.
ne gibiArkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.
Elalemin yaptıklarını niye bu kadar dert ediyorsun bu 1Arkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.
Artan bir şey yok sadece çok fazla uyarana maruz kalıyoruz çok şey görüp duyuyoruzArkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.
Dünya oluştuğundan beri kötülükler var ve kıyamete kadar devam edecek bunu dert edip hastalık hastası mı olalım? Şiddet, istismar, aile içi taciz, hırsızlık, arsızlık, dolandırıcılık vb. Bu olaylar hep vardı. Daha çok karşımıza çıkması bizim suçumuz değil. Yetkililer bir zahmet denetlesin, caydırıcı cezalar koysun önlesin.yahu kadın kötülükten bahsediyor nasıl bize ne size ne diyebiliyorsunuz? eve gelen usta normalde 10bin tlye yapacağı tadilat işini, yalnız yaşayan kadın hem anlamaz hem de benimle tartışıp sesini çıkaramaz diye 50bin tl istiyor. bu kötülük değil mi, ahlaksızlık değil mi? burada nasıl herkes kendi kapısının önünü süpürsün diyebiliyorsunuz ilginçsiniz cidden.
Ucu size dokunuyor mu ?Arkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.
Yalnız yaşayan kadın gerizekalı değilse 10 binlik işe 50 bin vermez, vermesin. Yine bize ne? Elin kadınının yalnız yaşamasını mı dert edeyim, uyanıklık yapan ustanın kulağını mı çekeyim. Bana ne? Biz de yalnız yaşadık, başımızın çaresine aslanlar gibi baktık. Hala bakıyoruz.yahu kadın kötülükten bahsediyor nasıl bize ne size ne diyebiliyorsunuz? eve gelen usta normalde 10bin tlye yapacağı tadilat işini, yalnız yaşayan kadın hem anlamaz hem de benimle tartışıp sesini çıkaramaz diye 50bin tl istiyor. bu kötülük değil mi, ahlaksızlık değil mi? burada nasıl herkes kendi kapısının önünü süpürsün diyebiliyorsunuz ilginçsiniz cidden.
yalnız yaşayan kadın evinin yerini öğrenen ustadan çekiniyor. herhangi bir kimsenin derdini dert edinmek ya da birilerinin kulağını çekmek zorunda değilsiniz. buradaki mesele, bana dokunmayan yılandan banane isterse bin yaşasın demek yerine yanlış yanlış, kötüye kötü diyebilmek.Yalnız yaşayan kadın gerizekalı değilse 10 binlik işe 50 bin vermez, vermesin. Yine bize ne? Elin kadınının yalnız yaşamasını mı dert edeyim, uyanıklık yapan ustanın kulağını mı çekeyim. Bana ne? Biz de yalnız yaşadık, başımızın çaresine aslanlar gibi baktık. Hala bakıyoruz.
Usta çok ayıp etmiş.yalnız yaşayan kadın evinin yerini öğrenen ustadan çekiniyor. herhangi bir kimsenin derdini dert edinmek ya da birilerinin kulağını çekmek zorunda değilsiniz. buradaki mesele, bana dokunmayan yılandan banane isterse bin yaşasın demek yerine yanlış yanlış, kötüye kötü diyebilmek.
eşinden miden bulanmıyo da sağa sola mı sardın kafayı en büyük ahlaksız senin ailen olan eşin napıyosun böyle mi unutuyosun derdiniArkadaşlar sizinde çevrenizde kötülük ve ahlaksızlık artı mı kendi ailem haric herkeste midemi bulandıracsk olaylar duyuyorum birden fazla aklım almıyor yazmak istedim.