bence de arttı, herkes kendini tiktok videosunun başrolü sanıyormuş gibi davranıyor. minik minik ayılıklar yapıyor insanlar.
geçen gün bir tanıdığımın doğum gününe gittim. pastayı kesti ilk dilimi kendine aldı, ilk dilim sevdiğin kişiye verilir bence. eşine vermesini bekledim. sözde servis yapacak hapur hupur yemeye başladı. sonrada pastanın en bol meyveli ve kremalı tarafını kapsayan yamuk bir dilim daha alıp "buyrun siz de kendinize alın.." dedi. içi oyulmuş pastadan iki çatal aldım tabağıma onu da yemek istemedim ayılığından. bir de göz ucuyla bakıyor millet anlıyor mu diye. çok gülünç.
geçen gün taksiye bindim, eve gittim. ücret her zamankinden 100tl az tuttu. çünkü şimdiye kadar bindiğim bütün taksiler belli bir bölgede dolaştırıyormuş beni, ilk kez namuslu taksiye eve taşındıktan 2 ay sonra denk gelmişim.
proje yaptığım arkadaşım bana yazmıştı, ben de o sırada yemek yapıyordum. "ellerim dolu şuan" "bilgisayara geçince döneyim 10dkya" diye iki mesaj attım. acelesi olan bir iş değil ve mesaiyle çalışmıyoruz. hemen proje danışmanına ekran görüntüsü atmış. ve orada benim "bilgisayara geçince döneyim10 dkya" mesajım yok. sanki o bana iş sormuş ben de onu azarlamışım gibi görünüyor. danışam projeyi tamamen ikiye bölmeye ve ikimizi ayrı denetlemeye karar verdi ben açıklama yapınca.
bunlar bu hafta yaşadıklarım. bir de evli barklı olup başkalarıyla düşüp kalkanlar, sevgilisinin arkasından başka kızlarla konuşup yakalanınca çevreye olayları başka anlatanlar var. allahtan onlar yakın çevremde değil.