• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kötülük...

justjared

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2013
208
29
123
İstanbul
Merhaba arkadaşlar..sizin zor zamanınız da yanınızda olmayan size güvenmeyen,başınıza herseyi kakan,teselli etmeyen hakaret eden,bas belasi gibi gören..kardeslerinizin ailenizin yaptıklarını unuturmusunuz size yapılan kötülüğü unuturmusunuz?

Valla ben unutuyorum bazen ablam çok üzüyor beni, yaptıklarını başıma da kakıyor sonra bi arıyo güzel konuşuyo unutuyorum :KK51:Kardeş aile sonuçta.Ama seninkilerin yaptıkları şeyler daha büyük heralde

Merhaba arkadaşlar..sizin zor zamanınız da yanınızda olmayan size güvenmeyen,başınıza herseyi kakan,teselli etmeyen hakaret eden,bas belasi gibi gören..kardeslerinizin ailenizin yaptıklarını unuturmusunuz size yapılan kötülüğü unuturmusunuz?
konuyu açarsan bakalım neymiş ona göre diyelim bir şeyler.

Aynen illaki unutuluyo. Ki ben kendi adıma öz eleştiri yapmam gerekirse çookk kinciyimdir, ne iyiliği unuturm ne de kötülüğü. Evlendiğim güne kadar da ailemle kavgam gürültüm hepp hat safhada olmuştur. Kız kardeşim ve özellikle de annemle aşırı büyük kavgalar yaşanmıştır aramızda, ama gel gör ki hiçbirinin hafızamda yeri yok, uçuyo gidiyo. Bi de hayatta başka sorumluluklar edinince gerçekten onlarla en kötü zamanların bile ne denli değerli olduğunu net şekilde görüyosun... Kendi adıma onca kavgalarımıza kırgınlıklarımıza rağmen dünyalara değişmem ailemi.

Soyle diyeyim o zaman eger bekarsan sonucta hepiniz ayni evin icindesiniz tatlisida olur acisida olur hepimizde oluyor bunlar canim ben annemle yada ablamla tartisirim neler soylerler bana ama iki dakika sonra yagli balli oluruz kusemeyiz.. Ama tabi sende asiri bi dislama varsa onu bilemicem:( eger evliysen bu esinle arandaki huzura kadar variyorsa sana ve aile hayatina zarar veriyorsa elbette unutmam hatta arama bi mesafe koyarim

Bir önceki konunuza göz gezdirdim de..
Aileniz hep sizin iyiliğiniz için bazı şeylere karışmış,siz bunu kötülük olarak algılıyorsanız biraz kendinizi sorgulayın.

Zeki insan unutmaz bence,ki unutmamalı da..
He abla,kardeş,anne babaysa tabi ki düşman olunmaz,ama en azından unutmazsanız tekrar tekrar hayal kırıklığına uğramazsınız.

unuturum :110: vereceği küçüçük bir mutluluk herkesin kötülüğünü unutturur bana :)

ben unutmadim
hatta babamla tel de dahi gorusmuyorum
oda aramiyor gerci
:)
annemede eskisi gibi degilim

ama korkuyorum
nihayetinde bende evlat buyutuyorum

ve esimin hatta diger insanlarin yaptiklarini sirf bu icimdeki enkazlardan dolayi ciddiye bile alamiyorum

kardesim yapsa unuturum sanirim
evladim kadar seviyorum onu
cok karistirdim :)

Unutuluyor bence bazen aklıma geliyor aman ne çocukça şeylermiş deyip gülüp geçiyorum :D

Back
X