Çok anlam yüklemeyin rüyalara. Bilincaltinda kalan şeyler etkiliyor rüyaları çünkü. Kızımın çizgifilmleri yüzünden niloyaya misafirliğe gitmişliğim bile var benim rüyamda
2. üyelik hangi durumlarda alınır ? Bu konuyu okuma fırsatınız oldu mu ? Belki de teknik bir sorun yaşayıp 2. üyelikler alındı veya aynı evde yaşayan anne kız veya 2 kız kardeşsiniz. Fakat şu bir gerçek ki kesinlikle bir sorun var. Zira 6 tane üyeliğiniz var gibi gözükmekte. Bu konuda bana özel mesajla durumu izah ederseniz sevinirim.
2. üyelik hangi durumlarda alınır ? Bu konuyu okuma fırsatınız oldu mu ? Belki de teknik bir sorun yaşayıp 2. üyelikler alındı veya aynı evde yaşayan anne kız veya 2 kız kardeşsiniz. Fakat şu bir gerçek ki kesinlikle bir sorun var. Zira 6 tane üyeliğiniz var gibi gözükmekte. Bu konuda bana özel mesajla durumu izah ederseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar , sorun şu ki eşim dün gece bir rüya Görmüş ve bana da Anlattı sizlere danışmak istedim rüyadan etkilendim çünkü . Birlikte gemide bi davete katılmışız Kv de orada sonra Kalabalığın içinde ben aniden kaybolmuşum eşim Kv e
Ye sormuş önce beni Kv de bilmiyorum deyince heryerde beni aramaya Başlamış ama bulamamış o anda da Çığlık atarak uyanmış bunun anlamı ne olabilir ?