Kötüye mi işaret ?

defne-28

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2014
26.137
30.500
798
35
Merhaba arkadaşlar , sorun şu ki eşim dün gece bir rüya Görmüş ve bana da Anlattı sizlere danışmak istedim rüyadan etkilendim çünkü . Birlikte gemide bi davete katılmışız Kv de orada sonra Kalabalığın içinde ben aniden kaybolmuşum eşim Kv e
Ye sormuş önce beni Kv de bilmiyorum deyince heryerde beni aramaya Başlamış ama bulamamış o anda da Çığlık atarak uyanmış bunun anlamı ne olabilir ?

Bilinçaltı ile ilgilidir. Geleceğe dair bir şey beklemeyin rüyalardan.

Bugun hafif bi tartışmamız oldu

Yok rüyadan öncesini kastettim. Yani rüyalar daha önceden yaşadığınız olayların, konuşmaların vs. bilinçaltında yeniden üretilip farklı bir hikaye olarak size tekrar yansıması. Önceden ettiğiniz bir kavgada "Ayrılacağım senden" diye sinirle bir laf etmişsinizdir, eşinizle sonradan barışsanız bile eşiniz bunu bilinçaltında fazla önemseyip rüyasında kaybetme korkusu olarak yansıtmış olabilir. Ya da kayınvalidenizle boşanma konusu, ayrılık konusu falan konuşmuş olabilir. İlla siz olmak zorunda değil bu, çevreden birileri olabilir akraba, arkadaş falan o konuşma bilinçaltından daha şimdi çıkmış olabilir. Mutlaka alakalı yaşadığı bir şey vardır.

Rüyadan önce ben hastaydım çok hasta oldum işe falan da gidemedim izin aldım yattım hatta evde belki o Yüzden öleceğinden falan korkup bilinçaltına yerleşmiş olabilir

Rüyadan önce ben hastaydım çok hasta oldum işe falan da gidemedim izin aldım yattım hatta evde belki o Yüzden öleceğinden falan korkup bilinçaltına yerleşmiş olabilir

Olabilir, o kadar ağır mı hasta oldunuz korkutacak kadar? Geçmiş olsun.

1 yil once bir film izlemistir,aynen ruyadaki gibi bir sahne vardir,veya okudugu bir kitapta,duydugu bir olayda..
Bilincalti onu tanidigi insanlar olarak ruyada gostermis olabilir,tamamen bilincalti.

Ohooooo ben ne rüyalar görüyorum ne rüyalar..

Hepsi gerçek olsaydı yer yerinden oynardı..

Rüyalara çok mana yüklemeyin.

Ay bi ara rüyanız hayrolsun teyze vardı ne oldu acaba ona? İzliyordum bazen.

hayrolsun. ruyanizi yorumlamicam. kalabalik yerlerde ruya anlatilmamali. bulincalti olabilecegi gbi haberci ruyalar da vardir.olumsz enerji cekmeyin diye soyluyrm anlatmayin diye.

Merhaba
Size bir soru sorabilir miyim ?

Çok anlam yüklemeyin rüyalara. Bilincaltinda kalan şeyler etkiliyor rüyaları çünkü. Kızımın çizgifilmleri yüzünden niloyaya misafirliğe gitmişliğim bile var benim rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…