Bilen vardır illa ki diye düşündümNe bilelim
Bugun hafif bi tartışmamız olduKavga falan ettiniz mi son zamanlarda?
Bugun hafif bi tartışmamız oldu
Rüyadan önce ben hastaydım çok hasta oldum işe falan da gidemedim izin aldım yattım hatta evde belki o Yüzden öleceğinden falan korkup bilinçaltına yerleşmiş olabilirYok rüyadan öncesini kastettim. Yani rüyalar daha önceden yaşadığınız olayların, konuşmaların vs. bilinçaltında yeniden üretilip farklı bir hikaye olarak size tekrar yansıması. Önceden ettiğiniz bir kavgada "Ayrılacağım senden" diye sinirle bir laf etmişsinizdir, eşinizle sonradan barışsanız bile eşiniz bunu bilinçaltında fazla önemseyip rüyasında kaybetme korkusu olarak yansıtmış olabilir. Ya da kayınvalidenizle boşanma konusu, ayrılık konusu falan konuşmuş olabilir. İlla siz olmak zorunda değil bu, çevreden birileri olabilir akraba, arkadaş falan o konuşma bilinçaltından daha şimdi çıkmış olabilir. Mutlaka alakalı yaşadığı bir şey vardır.
Rüyadan önce ben hastaydım çok hasta oldum işe falan da gidemedim izin aldım yattım hatta evde belki o Yüzden öleceğinden falan korkup bilinçaltına yerleşmiş olabilir
Evet çok tesekkür ederim ama şimdi iyiyim çok şükürOlabilir, o kadar ağır mı hasta oldunuz korkutacak kadar? Geçmiş olsun.
Haklısınızhayrolsun. ruyanizi yorumlamicam. kalabalik yerlerde ruya anlatilmamali. bulincalti olabilecegi gbi haberci ruyalar da vardir.olumsz enerji cekmeyin diye soyluyrm anlatmayin diye.
Merhaba arkadaşlar , sorun şu ki eşim dün gece bir rüya Görmüş ve bana da Anlattı sizlere danışmak istedim rüyadan etkilendim çünkü . Birlikte gemide bi davete katılmışız Kv de orada sonra Kalabalığın içinde ben aniden kaybolmuşum eşim Kv e
Ye sormuş önce beni Kv de bilmiyorum deyince heryerde beni aramaya Başlamış ama bulamamış o anda da Çığlık atarak uyanmış bunun anlamı ne olabilir ?
Merhaba , tabi ki sorabilirsinizMerhaba
Size bir soru sorabilir miyim ?
Çok anlam yüklemeyin rüyalara. Bilincaltinda kalan şeyler etkiliyor rüyaları çünkü. Kızımın çizgifilmleri yüzünden niloyaya misafirliğe gitmişliğim bile var benim rüyamdaMerhaba arkadaşlar , sorun şu ki eşim dün gece bir rüya Görmüş ve bana da Anlattı sizlere danışmak istedim rüyadan etkilendim çünkü . Birlikte gemide bi davete katılmışız Kv de orada sonra Kalabalığın içinde ben aniden kaybolmuşum eşim Kv e
Ye sormuş önce beni Kv de bilmiyorum deyince heryerde beni aramaya Başlamış ama bulamamış o anda da Çığlık atarak uyanmış bunun anlamı ne olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?