kötüyüm garip hiisediyorum yoruldum..

Merhaba,
ben daha evvelki konunuzu bilmiyorum ancak biraz karışık anlatmışsınız, sizi tam olarak ne ile suçluyor ki? Ve niye?

ben şöyle anlatayım ben bu adamla üç senedir beraberdim 3 senemi bana zehir etti sevilmeyi sadece seni seviyyorum kelimesi sandım seviyorum dedim devam ettim ilşkiye ailem istemedi kör kütük aşıktım birlikte olursak belki ailem onu ister diye birlikte oldum onunla daha 19 yaşındaydım cok pişmanlığını yaşadım düzelir diye cok bekledim sorun su bu adamın bana söylediği sözler sen kızlığına aldıgın birine namusum demezmisin her kavgada benim önüme attı bunu benle birlikte oldun sen diye üstümemi kalmaya calışıyosun dedi oysaki ilk biirlikte oldugumuzda namusumsun sen kendini kötü hissetme hep yanındayım demişti bilmem neyi yırtıktan bir başladı benimle tartışmaya her cümleyi duydum ve 3 senedir biriktirğim cümleler sözler hakaretler bende cok kötü psikikoljik sapmalara sebep oldu en başta kendime güvenimi kaybettim ve en önemlisi ben onunla birlikte oldum diye kimsenin benimle evlenemeyeceği fikri 3 senem böyle geçti ailemle cok sorunlar yaşadım su an kendimde açtıgım bu derin yaralardan kurtulmak tek derdim

öncelikle kendini suçlu hissetmekten vazgeç
o bir şerefsizlik yaptı diye kendini suçlaman büyük hata olur
tamamen bu olayı kafanda bitirip atacaksın
senin yaşadığını binlerce insan yaşıyor
sakın pişman olma sadece bu sana bir ders olsun artık herkese sonsuz güvenme
sen asla bunları hak etmiyorsun ama karşındaki insan karaktersiz ve onun böyle olduğunu önceden bilemezdin

tabikide bilemezdim ama ne yaptımda ben bu şekilde bir ilişkiyi yürüttüm hayatımın en büyük pişmanlığı canımı cok sıkıyor ve arayıp hatırlatıyor kendi numarasındanda aramıyor farklı numaralardan bende açıyorum telefonu herşey düğümlendi sanki hayatımda ve düğüm çzöülmüyor artık kendimle bu konuları konuşmaktan yoruldum keşke bitti diyip arkamı dönüp hiçyaptklarımın pişmanı olmadan yaşayabilsem

Back
X