Merak ettim gıııOnun direkt tek cümlelik bir atasözü var da yazılmıyor buraya balım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak ettim gıııOnun direkt tek cümlelik bir atasözü var da yazılmıyor buraya balım![]()
siz düşündünüz mü meselaİnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Bir iş dökmek istedim hanımlar.
4 yılı aşkındır devam eden boşanma davam var, Yargıtay'da inceleme aşamasına geçmiş, ilk üç ay içinde sonuçlanırmış.
Hakaret, aşağılama, evden kovma,ev içinde bireysel takılmalar(ayrı yemek,ayrı yatak ,ayrı koltuk,ayrı bardak ve konuşmama gibi),aldatılma şüphesi sebepler. Yani bir evlilik gibi değildi. Aynı evde 2 yıl kaldık, +2 yıl ayrı yaşama+4 yıldan fazla boşanma davası.Davanın ilk 1.5 yıllık sürecinde her türlü çirkeflik yapıldı, cimerlere beni şikayet, adliyeye ceza ve tazminat davaları açması vs. Bunlarda da bunu öğretmenliktem atın diye yazdı sürekli. Yani anlayacağınız dava sonrası dava öncesini bastırdı. Şu durumda 6 yaşindaki oğlumuzun hatrı için iletişim sürüyor, üç kişi kahvaltı, yemek, alışveris vs ortamlarında bulunup çocuk AVM de oyun alanındayken kahve içebiliyoruz.
Sorun şu ki bunca rezalete rağmen en başı hatırlıyorum, nikah günü, düğün günü gibi. Evlilik içinde düşünüp özleyeceğim bir anım bile yok. Gelin görün ki evliliğin resmen bitme aşamasına gelmiş olması canımı yakıyor.
Sizce neden böyleyim? Kimseyle de konuşamıyorum bunu
GÜNCELLEME: 3.SAYFA
Merhabalar,3 -4 gün önce avm otoparkından çıkış yönünde ilerliyorum, çıkış kapısı tam karşımda. Soldan gelen 94 model Tempra,sola dönüşte ben oradan geçinceye kadar hızla gelip benim sol arka kapı ve çamurluğa çarptı.Sola dönüşte biraz soluklanmadan yola daldı,o refleksle aniden gaza yuklensem de ondan kaçamadım. İçinde 3-4 genç çocuk. Şoför 21 yaşında. Tutanak tuttum,foto vs derken ayrıldık. 11 aylık şoför ve her şeyde telde abisini arayıp sordu, bişey bilmiyor yani. Ayrıldıktan sonra beni aradı sigprtayı karıştırmayslım, ben ödeyeceğim dedi, tmm dedim.Tamir fiyatını öğrenin beraber götürelim dedi,olur dedim. Fiyatı öğrendim,bildirdim kendisine fakat kendi ustasına sorduğunu, onunla fiyatta vs anlaştıklarını, bana da bugün için randevu aldığını yazdı. Öncelikle ücreti gönder dedim tamir sonraki iş çunkü tamire başlanırsa ve problem çıksrsa sigortaya başvurma hakkımı kaybediyorum.Ben kendi ustama yaptıracağım dedim. Usta sizi bekliyo dedi, dükkan resmi attı kabul etmedim, pürüz çıkscaksa sigortadan yaptırayım dedim, siz bilirsiniz dedi. Ben de dün ustama götürüp bıraktım bütün belgeleri ile birlikte.
Oğlan 21 yaşında, büyük ihtimalle çalışmıyo, parayı birinden alırım diye umdu alamadı sanırım.Yeğenim yaşında çocuk, üzüldüm de yani.
İban alma aşamasına gelseydik bir kısmını ben öderim diyecektim fakat gelemedik.Bir yanım diyor bir arabaya toplanmış 3-4 genç laklak yapana kadar sağa baksaydı. Vicdanen kötüyüm, yazasım geldi öyle..
Aldığınız ahlardan yıllardır belinizi doğrultamamışsınız, mutlu olamamışsınız.(!)Babamin is yerine gitmistim,kadin olankar bana "Ne kadar sanslisin, ne iyi baban var demislerdi. Oysaki babam el iyisi idi. Disarida herkesten aferin almak icin yardimlar eder,paralari savurururdu, iyi davranirdi, evde ise anneme bize siddetin her turlusunu sergilerdi. Eve gelmese derdim. Evin gida ihtiyacini bile karsilamayi cok gorurdu bize
Daha bu ne ki.Aldığınız ahlardan yıllardır belinizi doğrultamamışsınız, mutlu olamamışsınız.(!)
Kötü kalplisinizHayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Demek ki baya baya ilahi adalet islemişDaha bu ne ki.
Konu sahibi eskiden başka üyelikle konu açardı. 35inde koca bulamadım diye üçüncü evliliğini yapan sevmediği biriyle evlendi. Adam maddi şiddet uyguladı, ilgisizdi. İlk evliliğinden olan çocuğu yüzünden az kavga etmediler o dönem. Sevmiyordu. Çocuk istemediği halde boşansam da çocuk kar kalır diye gitti çocuk yaptı. Sonra boşanma sürecinde bu yeni üyelikle geldi işte.
Üç kuruş nafakayla tek başına çocuk yetiştirmeye çalışıyor.
Sizin karmanız niye bu kadar kötü peki? Siz kime ne yaptınız?Toplu cevap verip konudan çıkacağım. Evladı için üzüldüğümü özellikle belirtmiştim zaten.
Evet hayat karmanın ta kendisidir bana göre ama hiçbir şeyden şikayetçi değilim.
Dini inancım var tabi ama çarşafa girmedim,18 yaşında sevgilim olmayacak kadar değil yani.
Konumda kimseyi Allah evladı sınamasın gibi bişey yazmıştım zaten ama herkesin anladığı okuduğu kadar.
İyi akşamlar
Ağzim açıkta kaldı okurken ne diyorsunuz Allâh aşkına bir çocuğun hastalığıyla mı tatmin oldunuz. Yazıklar olsun sizin kininiz bu konuyla eş değer miHayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Bu kadar insan kıt akıllı da yanlış anladı, bir siz akıllısınız yani. Nasıl da zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyorsunuz, kötüsünüz!.Toplu cevap verip konudan çıkacağım. Evladı için üzüldüğümü özellikle belirtmiştim zaten.
Evet hayat karmanın ta kendisidir bana göre ama hiçbir şeyden şikayetçi değilim.
Dini inancım var tabi ama çarşafa girmedim,18 yaşında sevgilim olmayacak kadar değil yani.
Konumda kimseyi Allah evladı sınamasın gibi bişey yazmıştım zaten ama herkesin anladığı okuduğu kadar.
İyi akşamlar
Allah seni sinamis zaten.Toplu cevap verip konudan çıkacağım. Evladı için üzüldüğümü özellikle belirtmiştim zaten.
İyi akşamlar
Bence ruh sagliginiz hic yerinde degil. Cok ciddi soyluyorum: tedavi olunHayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Hayır evladı için üzülmediniz siz 25-30 sene sonra o yavrucağın hastalığıyla sonunda saçmasapan sümüklü “aşkınızın” ahının çıktığını düşündünüz.Toplu cevap verip konudan çıkacağım. Evladı için üzüldüğümü özellikle belirtmiştim zaten.
İyi akşamlar
Toplu cevap verip konudan çıkacağım. Evladı için üzüldüğümü özellikle belirtmiştim zaten.
İyi akşamlar
Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Evet aynen öyle ne dememizi bekliyor acaba .. Lütfen kalbinin ekmeğini ye sen.Bir de anne olacaksınız, midem bulandı.