Hayat öyle garip ki..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat çok garip..Yıllar önce üniversite zamanlarında bir sevgilim vardı.Ayrılmıştık, çok acı çekiyordum, belki barışmak üzereyken ev arkadasım engellemişti. Bana hâinlik yapmıştı.Çok ah ettim, çok. Şimdi internette gezinirken oğlunun DMD hastası olduğunu ve ona bağış topladığını gördüm. Bana ölüm acısı yaşatan o arkadaş, şimdi oğlunu kaybetme korkusu yaşıyor. Çocuğu için gerçekten üzüldüm, içim cız etti, bir yandan da benzer acıya maruz kalması çok garibime gitti. Allah kimseye evlat acısı vermesin ama o arkadaş! İnşallah kime ne ettim diye düşünüyordur..
Siz demeyeceğim bu kez çünkü kibarlığı haketmiyorsun, sen aklını kaçırmışsın. Sevgiliden ayrılmak ile evladının hasta olmasının acısını nasıl kıyaslarsın. Bin tane sevgiliye değişmem evladımı. Bir de anneymişsin yuh yuh! Can düşmanımın evladı için bile böyle bir şey düşünmem. Yazıklar olsun.

Ay bi de deli mi ne madem aklın çocukta kalmıştı sonradan arasaydın tekrar elini mi bağladılar aaa. Hiç böyle şey de duymamıştım yani. Dedim heralde kızı kandırdılar arkasından sevgili oldular ama baya sadece aramasın diye akıl vermiş. Gerçekten kimseye yardımcı olmayacaksın yav 20 sene sonra çocuğunun canına laf ediyorlar.
Ya kizcagizda muhtemelen bu kendini daha fazla rezil etmesin diye engellemistir zaten, iyi arkadasmis belliki ama kotuye yaranamazsin, keske biraksaydi engellemeseydide rezil etseydi kendini

Diyorum ki insanlar bu kadar kötü olabilir mi, her gün yeni birşey görüyorum. Dahasını da görmeyiz heralde...
Vakti zamanında sevgilicilik işleri yolunda gitmemişmiş onun acısını ufacık bı yavrunun acısıyla kıyaslayıp kendine pay çıkarıyor. Sadece kötüsün. Çok kötüsün.

Ya kizcagizda muhtemelen bu kendini daha fazla rezil etmesin diye engellemistir zaten, iyi arkadasmis belliki ama kotuye yaranamazsin, keske biraksaydi engellemeseydide rezil etseydi kendini
Ay tabi yani bunun sümüklü sevgilisine göz koyacak hali yok. Muhtemelen çocuk beş para etmezdi, kız üzülmesin diye arama yeter kurtuldun demiştir. Bu kadar kıymetliyse ne demeye ayrıldın yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X