• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kötüyüm sadece çok kötü.

Kim ne derse doğru bende kendime dışardan baktığımda ne kadar aciz bir insan oldugumu görüyorum. Nasıl kendimi bu hale düşürdüm, nasıl bu duruma kadar geldim bilmiyorum. İçimde ki korkuyu yemiyorum. Tedaviye ihtiyacım var sadece bunu biliyorum. Anlatmadığım o kadar olay varki daha dışardan bakınca daha da üzülüyorum kendime. Bu suçluluk duygusunu öyle bir işlemiş ki bana kendimi dünyanın en kötü insanı ilan ediyorum hemen çabalamaya başlıyorum. Sanki Dünyam onun üstüne kurulu ve bı pürüz olduğunda herşeyi bütün hayatımı mahfediyorum. Okumadığımı cahil olduğumu söyleyenler olmuş türkçemin iyi olmadığını. Ben dün buraya öyle bir halde yazdım ki inanın imla kurallarını hatırlayacak halim yoktu. En son bir kaç olayımızdan sonra okumaya karar verdim. Uzaklasıcam biraz herşeyi oluruna bırakıcam . Burda yazılanlar bana tokat gibi geldi gerçekler olarak. Herkese teşekkür ederim.
Narsist adamlarla ilgili kucuk bi arastirma yapmani oneririm.. Yaptiklari eziyetleri, duygusal siddeti vs..

Insan en yakinim demesi gereken esinden bu kadar korkar mi arkadasim, normal mi? Elbette degil.. Sen de biliyorsun.. Tehditlere bak tehditlere.. Bak hiçbir şey bosuna degildir, buraya yazmanda ne hikmet vardır bilemezsin.. Rabbim buraya yonlendirdi seni.. Bu kadar kadin agiz birliği ediyor birbirinden habersizce.. Kimi kendi yasamis, kimi cevresinde gormus duymus, kimi de insan psikolojisini cozmus..
Hayatin ve kisiligin bu kadar mi kiymetsiz ki, mutlu olmak icin binbir hayalle bi yola girdiğin insan hayati zindan edecek sana?
Aslında ben yıllarca hayalini kurduğum bu günlerimin böyle geçmesine acıyorum.ne hayallerim vardı şimdi hepsi birer korkuya dönüştü. En yakınım olan insanın yanında diken üstündeyim ben. Ya hata yaparsam kaygısıyla yaşıyorum. Ve korkularım beni yalana itiyor. Bu sefer ona gerçekten bana kızmak için benden nefret etmek için bir sebep doğuyor. Bu gün aradı babamıda almış evimize fayans beğenmeye gittik. Hiç laf atmadı babam bı ara anladı. Bende babam kafasına takmasın bizi diye elinden tuttum. ya git huzur dedi elimi bıraktı. O an yine anladım ne kadar acımasız bir adamla olduğumu elim yüzüm şiş ne kadar üzüldüğümü bildiği halde bana böyle davranan bir adamla beraberim. Dua ediyorum sadece Rabbim görüyor.

Aslında ben yıllarca hayalini kurduğum bu günlerimin böyle geçmesine acıyorum.ne hayallerim vardı şimdi hepsi birer korkuya dönüştü. En yakınım olan insanın yanında diken üstündeyim ben. Ya hata yaparsam kaygısıyla yaşıyorum. Ve korkularım beni yalana itiyor. Bu sefer ona gerçekten bana kızmak için benden nefret etmek için bir sebep doğuyor. Bu gün aradı babamıda almış evimize fayans beğenmeye gittik. Hiç laf atmadı babam bı ara anladı. Bende babam kafasına takmasın bizi diye elinden tuttum. ya git huzur dedi elimi bıraktı. O an yine anladım ne kadar acımasız bir adamla olduğumu elim yüzüm şiş ne kadar üzüldüğümü bildiği halde bana böyle davranan bir adamla beraberim. Dua ediyorum sadece Rabbim görüyor.
Sen dünyanın en mükemmel insanı da olsan sorun yaratacak bir insan ile ne kadar mutlu olacaksın,sadece dua ile olmaz güzel arkadaşım!Bak bu kadar insan tecrübesiyle sana yol gösteriyor,bu adam bencil,bu adam mükemmeliyetçi,bu adam acımasız ve hepsini içinde barındıran bir NARSİST ,sadece kelime anlamına bak ve hayatına yön ver.Diğer konun boşanıyorum olmasın!

Merhaba herkese
Nasıl nerden baslıcağımı bilmiyorum. Tek bildiğim kimseye anlatamadıkları mı burada paylasmak.
Bundan bir ay öncesine nikahlı eşim olmuş ve 2 buçuk ay sonra aynı evi paylaşacağım adamdan bahsedeceğim..
Eşimin yengesi beni bi katalog satışına üye yaptı.
Bu arada eşim abimin karısınla görüşmemi yada mahattap olmamı istemiyor.
Bende geçen bir ortamda gösterirken yengemde vardı ve oda sipariş verdi. Bişey diyemedim bende. Bundan eşimin haberi yoktu tabi.
Bu gün ürünler gelmiş eşimin yengesi hani yengenin(abimin karısı) ürünleri yokya dedi.
Esimde omu sipariş verdi dedi. Bende korkumdan yok başka birinden bahsediyor dedim. Telefonu ver anneni Arıcam doğru söyle dedi. Bende yengemin verdiğini soyledim siparişi.

Ve sonra ben yalancı oldum pislik bir insan oldum. Ağlarken kriz gecirmisim hiç bişey hatırlamıyorum.

Özür diledim kendime gekdikten sonra bana güvenmediğini inanmadığını ve artık benimde ona olan güvenimi yitircegimi soyledi.
Gorursun sen dedi. Bana ailemi karıştırdın annemi üzmeye ne hakkın vardı falan dedi.
Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum. İcim acıyor yazıyorum ama ne yazdığımı inanın bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum nefes alamıyorum sanki.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Alkol almış beni annesine bırakıp gitmişti bende zorla çağırdım arabaya geçtik sarldım yalvardım neolur diye sana acıdığım için böyle yanındayım rezil bir haldesin dedi bana. Krizden sonra yada bilmiyorum ne oldugumu yüzümden boynuma kadar kırmızı benekler olustu. Acıyarak ama nefretle baktı bana. Kendimden korkuyorum artık inanın aklıma herşey geliyor. Allah a olan korkum durduruyor beni kendimi kaybetmekten korkuyorum bir akıla çok ihtiyacım var çünkü düşünemiyorum artık.
vallahi yazınızdan birşeyler anladım ama emin olamadım.
sizin tek sorun eşine yengenm degil başka biri demeniz mi tum bunlara sebep..
ayrıca adam ikaz etmiş. tabi sonunda abatrtmış o kesin.
sizinde strestenb kurdeşen dökmeniz de normal.
ikinizde adam gibi oturun konuşun. sen o yenge ile konuşma. eşinede yalan deme. o da seni bir kalemde silmek yerine hata yapabilecegini fark edip anlayışlı olmaya calışmalı.
insanız hata yapacagız bundan ders cıkartacagız. bu dersler bizi olgunlaştıracak vs...
kendine neden hakim olamıyorsunu da anlamadım.
neden sana acıyarak bakıyorumş kısımı da hiç anlamadım.

Bende okudum gelinini zin konusunu ,konuşmamak ta haklısınız ama bunun kararını verecek olan sizsiniz.Eşiniz size karışamaz.20 yaşında sınız ,eşiniz küçüksünüz diye sizi komuta etmeye çalışıyor.Ve siz buna dur demezseniz hayatınız hep baskı altında geçecek.Eşinizin bu tavrının altında aslında size kötü muamele etmiş birine tepki var.Yani yine sizi düşünüyor saygı duyarım.Ama siz tek başınıza bir bireysiniz kimle görüşüp görüşmeyeceğinize sadece siz karar verirsiniz.Bunu farkettirmelisiniz eşinize.Hangi dilden anlıyorsa küslükse küserek,kavga ederek se kavga ederek yani hangi dilden anlıyorsa.Bence eşiniz değişir mi? Hayır.. Allah kolaylık versin.

Benim anlamadığım bu kadar sinir krizleri geçirip çiller dökecek kadar ne sorun var ortada? Ne kadar ciddiye alıyorsun bu saçma adamın (eşin olacak) dediklerini. Bu kadar kendini anlatmaya uğraşman ama yinede anlamaması ve diğer dengesizlikleri bence düğün olmadan bastekmeyi gitsin.

Of kardesim off.. Lutfen yakma basini ya ne olursun yapma.. Kisiligini, benligini, karakterini zaptu rapt altina almis, herife bak sen..
Ne fayansi ne evi Allah askina.. Genc kizlik hayallerini bu adamla mi yasayacaksin?? Daha iyi olma sansin varken Allah in izniyle, nedir bu bile bile lades?

Yengen ailenden biri sonuçta ne münasebet şimdiden ailene bile ambargo koyabiliyor.neden buna izin veriyosun birde yalvarıyorsun ona.oda seni acıdım yanındayım diye küçümsüyo.kendini şimdiden böyle ezdirirsin bir yılda ne hale gelirsin hayal etmek istemiyorum

Merhaba herkese
Nasıl nerden baslıcağımı bilmiyorum. Tek bildiğim kimseye anlatamadıkları mı burada paylasmak.
Bundan bir ay öncesine nikahlı eşim olmuş ve 2 buçuk ay sonra aynı evi paylaşacağım adamdan bahsedeceğim..
Eşimin yengesi beni bi katalog satışına üye yaptı.
Bu arada eşim abimin karısınla görüşmemi yada mahattap olmamı istemiyor.
Bende geçen bir ortamda gösterirken yengemde vardı ve oda sipariş verdi. Bişey diyemedim bende. Bundan eşimin haberi yoktu tabi.
Bu gün ürünler gelmiş eşimin yengesi hani yengenin(abimin karısı) ürünleri yokya dedi.
Esimde omu sipariş verdi dedi. Bende korkumdan yok başka birinden bahsediyor dedim. Telefonu ver anneni Arıcam doğru söyle dedi. Bende yengemin verdiğini soyledim siparişi.

Ve sonra ben yalancı oldum pislik bir insan oldum. Ağlarken kriz gecirmisim hiç bişey hatırlamıyorum.

Özür diledim kendime gekdikten sonra bana güvenmediğini inanmadığını ve artık benimde ona olan güvenimi yitircegimi soyledi.
Gorursun sen dedi. Bana ailemi karıştırdın annemi üzmeye ne hakkın vardı falan dedi.
Bundan bir kaç ay öncesine de bana iyimisin demişti ve bende kötü olmama rağmen iyiyim diye yemin etmiştim bundan ötürü çok çektirdi bana yalancısın dedi kaç gün.
Ve şimdi de aynılarını yasatıcak çok korkuyorum. İcim acıyor yazıyorum ama ne yazdığımı inanın bilmiyorum. Çaresiz hissediyorum nefes alamıyorum sanki.
Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.

Alkol almış beni annesine bırakıp gitmişti bende zorla çağırdım arabaya geçtik sarldım yalvardım neolur diye sana acıdığım için böyle yanındayım rezil bir haldesin dedi bana. Krizden sonra yada bilmiyorum ne oldugumu yüzümden boynuma kadar kırmızı benekler olustu. Acıyarak ama nefretle baktı bana. Kendimden korkuyorum artık inanın aklıma herşey geliyor. Allah a olan korkum durduruyor beni kendimi kaybetmekten korkuyorum bir akıla çok ihtiyacım var çünkü düşünemiyorum artık.
boşanmana lüzum yok nikah iptali yaptırabilirsin

Benim anlamadığım bu kadar sinir krizleri geçirip çiller dökecek kadar ne sorun var ortada? Ne kadar ciddiye alıyorsun bu saçma adamın (eşin olacak) dediklerini. Bu kadar kendini anlatmaya uğraşman ama yinede anlamaması ve diğer dengesizlikleri bence düğün olmadan bastekmeyi gitsin.
Isin icinde aslinda bence cok is var.. Dusunsene, sinir krizleri gecirecek kadar bisey yok belki (bence var da neyse) ama konu sahibi nasil bi korku, nasil bi baski icindeyse tepkileri kurdeşen dokmek filan oluyor..

Evet bende hata ne derse tamam dedim ve ben dedikçe daha çok ister oldu. Eşim le yengem arasında bi konu geçmisti bana zarar verdiği düşündüğü için muhatap olma dedi bende en son tamam demiştim. Ama yine bana zarar veren ben oldum
Kendi yengen bir de.Senim bir sorunun yoksa asla çiğbeme yengeni.Ne hakkı var ya .Çocuk musun sen?Benim dostumun sevgilisi de böyle yapmıştı.Ota n.ka görüşme diyen erkekler bana cahil ve saygısız geliyor.Gereksiz bir kısıtlama.

Kötülemek değil yengem ara karıştırdı zamanında nisanlımla aram bozulmuştu. Bizzat oda yaşadı gördü yani. Ama ben abimin eşi olduğu için sineye çektim o cekemedi muhatap olmucaksın dedi. Ve benim en büyük suçum sessiz kalmak oldu.
Valla öyle de olsa sen istiyorsan görüşmelisin.Yenge napmıştır evlenme bunla demiştir.Ara karıştırmak dediği de budur.Bunun için yengeni çiğneme.Kadın senin iyiliğini istemiş olamaz mı?Tamam dediysen büyük taviz vermişsin.Koca olmuş diye sana insani bir yanlış yaptırmaya hakkı yok.Kırsın dizini otursun.

Öyle işte benim hatam korkup yalana basvurmak oldu. Yalancı sıfatını yapıştırdı hemen
Valla hakkın yok.De .Senin yerin ayrı onun ayrı falan de.Bazı şeylerde kırmızı çizgilerimiz olmalı.

O kadar haklısınız ki ben her defasında yalvaran özür dileyen kendini suçlayan bir insan oldum o kadar doldum ki artık ben güçlü olmaya calıssam vücudum el vermiyor. Hatamı arayan bir adam var karşımda hiç biseyime tahammülü olmayan. Ve her an korkarak yaşayan bir ben. Aslında dışardan bakınca o kadar kızıyorum ki kendime onunla olmanın pişmanlığı değil kendimi bu kadar ezdirmenin pişmanlığı. Düşünüyorum ve sadece Korkuyorum daha çok yara almaktan
Seni tutan ne?Yaşın 20 lerdedir kesin bir de.Elini salladığında ellisiyken bınla oyalanma ozaman.Başkası için yolunu aç.Gençsen illaki olur.

Bak ben 39 um çocık yok.Sıkıntılı ama sevdiğim biriyle evlenebilirim çocuk için.Ama sonra olmazsa boşanırım dşye düşünerek.Seni tutan ne?İlk evliliğine öyle bir dikkat etmelisin ki..Yaşın gençken henüz..

Öyle bir girdabın içindeyim ki.. hiç aramadı bende aramadım. Aklıma hep onca yıl geçen günlerimiz nasıl bu halde oluşumuzun sorgulaması. Ne kadar basit bi konu dimi. Ama ben dünden beri Dünya ile bağlantımı kestim. Yemek yiyemiyorum 2 gündür evde kimse yok kendime gelmem gerekiyor ama kolumu oynatıcak halim yok. Duygularımı ifade edebilsem keşke. İcim acıyor onun gözünde ki beni düşünüyorum çıkamıyorum işin icinden.

Öyle bir girdabın içindeyim ki.. hiç aramadı bende aramadım. Aklıma hep onca yıl geçen günlerimiz nasıl bu halde oluşumuzun sorgulaması. Ne kadar basit bi konu dimi. Ama ben dünden beri Dünya ile bağlantımı kestim. Yemek yiyemiyorum 2 gündür evde kimse yok kendime gelmem gerekiyor ama kolumu oynatıcak halim yok. Duygularımı ifade edebilsem keşke. İcim acıyor onun gözünde ki beni düşünüyorum çıkamıyorum işin icinden.
Öğrenci misin?

Ben olsam kendi bilir derim.Okadarcık konuda seni üzmemeli.

Back
X