Kötüyüm ,sevgilimi çok tersledim

Bu Mu Yani ??
Allah Başka Dert Vermesin Canım..

Bir de Sıkıntını Stresini Tribini Kimse Çekmek Zorunda Değil ki..
İnsanları Huzursuz Etmeye Hakkın Yok Sevgilin Bile Olsa, Saygı Duymalısın..

Sabah ola hayrola...
Bu gece birşey yazma,sabaha Allah kerim.
Ayrılmak istiyorsa da ayrılsın.Sana destek olacağı yerde böyle davranması hoş değil.
Bir de büyük büyük konuşmuyorlar mı,komik oluyor.Nereden öğrenmişse bu lafları :)

Hiçbir sıkıntıyı içinize atmayın, acısı başkalarından çıkıyor çünkü.
Tersliyorsanız trip atıyorsanız en azından nedenini söyleyin, şuna canım sıkkın sana patladım diye, yada şunu yapma hoşlanmıyorum diye.
O zaman illa ki anlayış gösterir karşı taraf da, göstermiyorsa zaten aramasın sormasın yatsın uyusun uzakta bi yerde.

senin biraz üst üste gelmiş ondan öyle olmuş. normalde arkadaşına uğrayıp ihmal etmesi cok problem olmayabılır cunku huyudur bu ınsanın muhabbetti sohbettı derken dalar gıder. e sende terslıyormuşsun adamı kac gundur öyle yapmasında ne yapsın. ama böyle oturdugun yerden dert etmek olmaz. dersini çalış okulunu kas. gerisini bırak planlamayla olmaz bu işler önemsedikçe aksilik çıkar.gerekeni yap yeter. kafan doluyken daha da kötüye gider kararların. çocuğun da gönlünü al. sımdı moral bozmak olmasın yavrum yanlıs anlama da erkekler surattan dırdırdan sureklı sureklı çemkırkemden aşırı kaçıyorlar. ondan cıkarma tersine çözüm yolu iste. öptüm

Niye sadece ona ihtiyacın varmış ?
Ne faydası var sana ?
Bak zararı bile var hatta.
Faydası yok,zararı var....
Kendine gel.Bu kadar büyütme kimseyi gözünde.

Canım bence gunluk problemlerini onu tersleyerek yansıtman kötü olmus.Bence ona biraz zaman ver üstüne gitme eminim hatanı anladığını farkettiğinde o da yaklaşım seklinin kötü oldugununu anlayacaktır.merak etme her şey düzelir bunlar cok küçük problemler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…