Merhabalar, uzun süredir takipteyim bende üye olup, paylaşıp rahatlamak istedim. İlk konum olduğu için bi eksik vs var ise kusura bakmayın.
İki üst katımızda halam oturuyo aynı apartmandayız yani. Akşam sekiz gibi kuzenlerim çağırdı iki tane kız kuzenim. olayın seyri için detay veriyorum. Her neyse çıktım sonra halam geldi sohbet muhabbet derken 23.30 gibi oldu saat annem aradı in artık eve diye geliyorum dedim tekrar aradı ben sana in dedim hemen in dedi gelicem dedim lafımızın bitmesini bekliyorum inmek için. Abimin telefonundan aradı diğer aramayı da kendi vatsabından yapmıştı. Abimden arıyo arka arkaya. Annem arka arkaya arar meşgule atarım arar ben yine annem sandım abimmiş meğer. Çok geçmeden indim abim sinir küpü olmuş on oldu aramam nerdesin diye dişlerini sıkıyo elini yumruk yapıyo falan üzerime yürüdü çok sinirlenmiş. Açmadım diye. Bende hayretler içerisinde izledim şaşırdım üst kattayım zaten. İzin alıp çıktım. Annem söylemedi mi kızlar çağırdı yukarı çıktı demedi mi diyorum söyledi ama seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo.
Annemle zaten konuştum geliyorum diye ordan halam konuşuyo ayıp oluyo iki defa aradı annem dedim. Zaten senin telefonundan aradı haberin vardır diye düşünüyodum dedim. seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo yine

Bir sürü laf saydı ben tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra.
24 yaşındayım sınava hazırlanıyorum ne dışarı çıkıp gezerim ne bi sosyal hayatım var. Bi yukarı çıktım burnumdan getirdiniz dedim. Bana mı güvenmiyo bilmiyorum ama güvenini sarsacak hiç bişey yapmadım. Muhabbetimiz de iyidir genel olarak çok kırıldım annemde hiç müdahale etmedi abimi onaylar gibi konuştu ikisiyle de konuşmicam bi süre.
Canım çok sıkkın. daha hatırlayamadığım bir sürü şey söyledi.
Sadece içimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayın.