Kötüyüm :(

Belki bahaneyle o kızlarla dışarı çıktınız korkudan da açamadın zannetmiştir.Anne baba ayrıymış annen de görüşmüyorsa halanlarla abine yönlendirmiştir durumu.Korkmuşlar senin için bence.Umursamaz değiller en azından.İçli dışlı olsanız halayla babanız da sizle olsa durum farklı olurdu gibi.
Evet şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi. Tartışırken - merak ettim on defa aradım merak etmiym mi bir daha aramam seni görürsün bir daha demişti :( sanırım haklısınız. Bende o şokla üzüntüyle düşünemedim. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki açmışım konuyu göremediğin yerlerin farkına vardım.

Dik başlı bi insan değilim olamıyorum değiştiremiyorum kendimi. Huzurlu olalım diye düşüncelerine saygı duymaya çalışıyorum. Aykırı bişey yapmıyorum.. Ona rağmen öyle davranması üzdü ya. Dikkate alıcam yorumunuzu.

Saygı duyarken karşıdan da aynı saygıyı bekleyin. Mesela ağlamak yerine benimle böyle bağırarak konuşamazsın demeyi deneyin.
Bu kadar verici olmayın. Sonra siz üzülürken onların umurunda olmaz..

Evet şimdi yorumunuzu okuyunca aklıma geldi. Tartışırken - merak ettim on defa aradım merak etmiym mi bir daha aramam seni görürsün bir daha demişti :KK43: sanırım haklısınız. Bende o şokla üzüntüyle düşünemedim. Çok teşekkür ediyorum. İyi ki açmışım konuyu göremediğin yerlerin farkına vardım.
Benim de annem babam ayrı ve babannemle halamla büyüdüm de aynı şeyleri yaşadığım için zamanında çok kızardım.Ama şimdi evlenip aklım başıma gelince meraktan ve sorumluluklarım onların üzerinde oldugu için böyle davrandıklarını anlamış oldum.Üstelemesinin sebebi senin telefonu meşgule düşürmen bence.Abin sorumluluk hissediyor bence.Yaşamayan da bilemez annen ne yapsın tek başına sorumluluk alıyor ve devir gerçekten çok çok kötü.:) Böyle arkanda sahiplenen bir ailen var sevin bence.Bak annem babamın ölsem haberi bile yok sorumsuzluktan ama o baskıcı dedigimiz yakınlarımız bize kıyamayan tırnağımıza zarar gelse üzülecek insanlar.

Saygı duyarken karşıdan da aynı saygıyı bekleyin. Mesela ağlamak yerine benimle böyle bağırarak konuşamazsın demeyi deneyin.
Bu kadar verici olmayın. Sonra siz üzülürken onların umurunda olmaz..
Yok eminim o da uyuyamamıştır. Evet çok vericiyim. Aileme karşı. Ölümlü dünya diyorum üzmek istemiyorum. Teşekkür ederim.

Benim de annem babam ayrı ve babannemle halamla büyüdüm de aynı şeyleri yaşadığım için zamanında çok kızardım.Ama şimdi evlenip aklım başıma gelince meraktan ve sorumluluklarım onların üzerinde oldugu için böyle davrandıklarını anlamış oldum.Üstelemesinin sebebi senin telefonu meşgule düşürmen bence.Abin sorumluluk hissediyor bence.Yaşamayan da bilemez annen ne yapsın tek başına sorumluluk alıyor ve devir gerçekten çok çok kötü.:) Böyle arkanda sahiplenen bir ailen var sevin bence.Bak annem babamın ölsem haberi bile yok sorumsuzluktan ama o baskıcı dedigimiz yakınlarımız bize kıyamayan tırnağımıza zarar gelse üzülecek insanlar.
Evet çok şükür varlar. Şimdi daha iyiyim ve sakin şekilde düşünebiliyorum haklısınz merak ettiği için öyle davrandı. Çünkü daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. İyi ki varlar şükür ederim her zaman. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Anne babanızın durumu için üzgünüm ama
İnşaAllah evliliğinizden memnunsunuzdur:)

Evet çok şükür varlar. Şimdi daha iyiyim ve sakin şekilde düşünebiliyorum haklısınz merak ettiği için öyle davrandı. Çünkü daha önce hiç böyle bişey olmamıştı. İyi ki varlar şükür ederim her zaman. Çok teşekkür ediyorum gerçekten. Anne babanızın durumu için üzgünüm ama
İnşaAllah evliliğinizden memnunsunuzdur:)
Şükür Can'ım Allah bir yerden alıp bir yerden veriyor İşte şükür eşim var şimdi :)

Merhabalar, uzun süredir takipteyim bende üye olup, paylaşıp rahatlamak istedim. İlk konum olduğu için bi eksik vs var ise kusura bakmayın.

İki üst katımızda halam oturuyo aynı apartmandayız yani. Akşam sekiz gibi kuzenlerim çağırdı iki tane kız kuzenim. olayın seyri için detay veriyorum. Her neyse çıktım sonra halam geldi sohbet muhabbet derken 23.30 gibi oldu saat annem aradı in artık eve diye geliyorum dedim tekrar aradı ben sana in dedim hemen in dedi gelicem dedim lafımızın bitmesini bekliyorum inmek için. Abimin telefonundan aradı diğer aramayı da kendi vatsabından yapmıştı. Abimden arıyo arka arkaya. Annem arka arkaya arar meşgule atarım arar ben yine annem sandım abimmiş meğer. Çok geçmeden indim abim sinir küpü olmuş on oldu aramam nerdesin diye dişlerini sıkıyo elini yumruk yapıyo falan üzerime yürüdü çok sinirlenmiş. Açmadım diye. Bende hayretler içerisinde izledim şaşırdım üst kattayım zaten. İzin alıp çıktım. Annem söylemedi mi kızlar çağırdı yukarı çıktı demedi mi diyorum söyledi ama seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo.

Annemle zaten konuştum geliyorum diye ordan halam konuşuyo ayıp oluyo iki defa aradı annem dedim. Zaten senin telefonundan aradı haberin vardır diye düşünüyodum dedim. seni ben mi bıraktım nerden bileyim diyo yine:KK43: Bir sürü laf saydı ben tutamadım ağladım hıçkıra hıçkıra.

24 yaşındayım sınava hazırlanıyorum ne dışarı çıkıp gezerim ne bi sosyal hayatım var. Bi yukarı çıktım burnumdan getirdiniz dedim. Bana mı güvenmiyo bilmiyorum ama güvenini sarsacak hiç bişey yapmadım. Muhabbetimiz de iyidir genel olarak çok kırıldım annemde hiç müdahale etmedi abimi onaylar gibi konuştu ikisiyle de konuşmicam bi süre.
Canım çok sıkkın. daha hatırlayamadığım bir sürü şey söyledi.

Sadece içimi dökmek istedim uzun oldu kusura bakmayın.
bence abin ve annen halana uyuzlar
o yüzden orda durmanı sorun etmişler gereksizce

Abimi kötü yansıtmak istemiyorum gerçekten kötü bi insan değil. Düşkünüm hatta aileme. Küs durmaya falan dayanamam hiç. Dün bi patlama yaşadı şok oldum, çok üzüldüm paylaşmak istedim. Teşekkür ediyorum yorumunuz için.

Kötü değildir muhakkak ama böyle öfke patlaması, gördüğünüz muamele ve baskı normal ruh sağlığı olan birinin davranışları değil malesef

Bir tane daha pipi sevdalısı anne ve kendini bir halt sana abi konusu.
Allah sabır versin. 24 yaşında kocaman insansın bence biraz sanane demeyi öğren. Abin olması sana sürekli hesap soracağı anlamına gelmez.
Prim verme boyun eğme bu baskıya..
+97654467889

bence seni kızlarla dışarı çıktı zannettiler.annenle halanın arası iyi olmadığı için de onlara soramadı sana baskı yaptı. böyle baskı yapması doğru değil elbet ama sen de durumun hassasiyetine göre davran bence. anneni arada bırakma çünkü halan onun görümcesi. araları iyi değil belli ki.

bence seni kızlarla dışarı çıktı zannettiler.annenle halanın arası iyi olmadığı için de onlara soramadı sana baskı yaptı. böyle baskı yapması doğru değil elbet ama sen de durumun hassasiyetine göre davran bence. anneni arada bırakma çünkü halan onun görümcesi. araları iyi değil belli ki.
Evet anneme kıyamıyorum sinirle bişey söylemiş olsam bile fazla dayanamam gönlünü alırım hemen. Konuşmicam demiştim yine yapamıyorum konuşuyorum ama normalde bıcır bıcırımdır kırgınım doğrulamıyorum. Daha durgunum.
Onların yerine koyuyorum kendimi haklı buluyorum evet ama incindim işte. Teşekkür ediyorum. yorumlar iyi geldi gerçekten. :) En Büyük KK

Sanki nereye gitmişsin hasbin allah. Bu ne hükümdarlık kurmak, hastalık bu. Allah kolaylık versin diyorum.

Back
X