• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KÖTÜYÜM

Çünkü bana böyle lanse etmedi kendinden geçecegini vs dıktor birde kendisi
Sizi kullanmış yalanlar söylemiş bu tarz insanlar için üzülmeyin kızlar. Kendinize odaklanın tedavinizi olun. Hpv olmadığına şükret falan yazmıştım yukarda. Onu da bulaştırmış zaten. Geri dönmek falan isterse sakın kabul etmeyin.

Sizi kullanmış yalanlar söylemiş bu tarz insanlar için üzülmeyin kızlar. Kendinize odaklanın tedavinizi olun. Hpv olmadığına şükret falan yazmıştım yukarda. Onu da bulaştırmış zaten. Geri dönmek falan isterse sakın kabul etmeyin.
Allahından bulsun hakkım helal değil ona allahın belası pezevenk

Doktorlar çok manipülatif oluyor. Evlenilecek erkek kategorisinde tercih edilmemesi gerek grup bana göre
Her doktor aynı değildir ama genel olarak çok zor olur doktor biriyle evlenmek. Kimisinin gözü dışarda,kimisi bu konudaki gibi manipüle ediyor, çok yoğun çalışıyorlar falan filan

Kendinizi niye bu kadar değersizleştiriyosunuz gerçekten anlaması çok zor.
Adam size yapabileceği en büyük kötülüğü yapmış, hastalık bulaştırmış. Siz hala kiminle fotoğraf koydu, yok kimle öpüşüyodu derdindesiniz.
Kendinize değer verin biraz.

Her doktor aynı değildir ama genel olarak çok zor olur doktor biriyle evlenmek. Kimisinin gözü dışarda,kimisi bu konudaki gibi manipüle ediyor, çok yoğun çalışıyorlar falan filan
Eşimle 10 yıldır birlikteyiz, 8 yıldır da evliyiz. Arkadaşlarindan metresine ev açan bile varmış, düşün işte

Lütfen yanlış anlamayın söylediğim şey sizle alakalı değil ama adam ciddi ilişkiler yaşamıyor belli ki, bolca paralar harcayarak o an kendine eşlik eden kadınlarla eğlenceli vakit geçiriyor.

Duygusal bir ilişki içinde olmadığı için de sizdeki enfeksiyon nedeniyle kolayca ötekine geçmiş.

Bir senelik ilişkiniz sırasında başka kadınlarla da görüşüyor olması muhtemel.

Yapacak bir şey yok, tedavinizi olun ve sonraki ilişkilerinizde temkinli olun.

Yani adam öküzün önde gideni çıkmış.Mantar bahane, sonuçta tedavisi olmayan birşey değil.İnstegramdan siz çıkartın . Zaman herşeyin ilacı,kendi hayatınıza odaklanın.

Back
X