Kötüyüm

askerde dedin demi belki ordki sitresle ne dedigini oda bilmiyodur alttan almaya bak

ne mii oldu dersınız bıtrdı aradı ve söledı emek mı verdıgım ıkı yılmı bır anda sildi ben mı ne yapıorm ölüorum acıdan geberıorm

ya cnmmmmm asker psikolojisinde sevgilin dogru düşünemiyodur..askerden gelsin bi yüzyüze konuşursunuz ..sen bi süre arama msj atma kafasını toplasınnn..2 seneyi hemen silmez.dayanamayıp arar..ama sıkbogaz edip durma msjlarınla aramalarınla...tepkisiz kal bence..

kızlar ewet dün gece bitrdi kendıme bır yol çizmelıyım bitti onun döndürmeye çalsıarak kendımı küçük düşürürm en iyisi hayrlısı buymus demeekı

Ne diyosun canım ya? Olur mu hemen öle pes edip gitmek.. Ne biliyosun tepkini ölçmek için yapmadığını??? Hayır sonuna kadar hayır hemde!!! Savaşmak zorundasın, sonuna kadar savaşmak zorundasın. O şuan doğru düşünemiyor ve sen bunu bile bile kendine yeni yol çizmekten mi bahsediyosun? Yapma canım nolur!! Bence bir kaç gün hiç durmadan aramaya devam et. Nolursa olsun ondan vazgeçmiceni, onu hep sevdiğini söyle ona. Eğer hala barışmaya yanaşmazsa bir süre beklemeye al kendini. Eminim geri dönecek sana..

kızlarrrrrrrrrrrrr size güzel bi haberım var dedıgınız gibi pes etmedim ve aradım dedimki bu ilşkiyi ikimiz yaşıyoruz istediğin zaman başlayıp istediğin zaman bitiremezsin eğer bu kez bitirirsen beni ölene kadar hayatında göremezsin ben senın her şekılde yanında oldum eğer bu şekılde karşılık verıp askerde iken ayrılcaksan senden herşey beklenır ve dönmem dedim oda üzüldü.. ya bırsey daha kendımı tutamadım ağladım sinir oluyorum kendime bazen!!! off neyse telı kapattım ve bir mesaj : aşkım senı herşeyden çok seviyorum sen benimsin burada zor günler yaşıyorum beni anla gelene kadar idare et..deliye dönüyorum buradayken sevdiğim öptüm yazdı :nazar::nazar: yanımda olup destekerını esırgemeyenden Allah razı olsun herkese tesekkurler a.s.

kızlarrrrrrrrrrrrr size güzel bi haberım var dedıgınız gibi pes etmedim ve aradım dedimki bu ilşkiyi ikimiz yaşıyoruz istediğin zaman başlayıp istediğin zaman bitiremezsin eğer bu kez bitirirsen beni ölene kadar hayatında göremezsin ben senın her şekılde yanında oldum eğer bu şekılde karşılık verıp askerde iken ayrılcaksan senden herşey beklenır ve dönmem dedim oda üzüldü.. ya bırsey daha kendımı tutamadım ağladım sinir oluyorum kendime bazen!!! off neyse telı kapattım ve bir mesaj : aşkım senı herşeyden çok seviyorum sen benimsin burada zor günler yaşıyorum beni anla gelene kadar idare et..deliye dönüyorum buradayken sevdiğim öptüm yazdı :nazar::nazar: yanımda olup destekerını esırgemeyenden Allah razı olsun herkese tesekkurler a.s.
ben sana demiştim, askerdeyken psikolojileri değişebilir, verilen kararlar ani ve yanlış olabilir diye....ama sen tavrını koymyşsun, aklı başına gelmiş....çok sevindim.....:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyythihoyyyt

çok seivindim cnmm bunaa
şimdide aramadı hala demişsin diğer başlıkta
bi işi çıkmıştır eminim:)
hadi bakalım bu sefer sende biraz alttan al;)

canm çok sevindm barıştığınıza seni hep takip ediyordum hadi nezaman barışacaklar die...bir şeklde barışacaınızı bliodm çnkü bnde yaşadm tüm bunları hatta bizm çok daha kötü şeyler olmuştu.. herneyse sende sevdiğinde mutlu olursunz inşallah ama bidaha küsmeyin olur mu?askerlik çok zor bir dönem sen ona hep destek ol birşey dese bile alttan al kazanan sen olursun!! :nazar: :1hug: a.s. :içelim:

çok sevindim barışmanıza sanki kendim barışmışım gibi.inş bende eski günlere dönerim ama bu mümkün değil biliyorum.bi mucize olsada keşke eski günlere dönsek

Sen böyle mesaj üstüne mesaj çekerek onun vazgeçilmez olduğunu zannetırıyorsun.
Sen kimsin demiş sana ..2 senelik ilişki yaşadın adam sana sen kimsin diyorsa otur biraz düşün bence ..beni bir şey olarak göremıyor diye.Askerde insanın düşüncek vakti boldur.Kesinlikle
arama msj çekme derim.Normal hayatınla ilgilen.Nasıl olsa şu an bu zor dönemde düşünüp
kendini mutlu edecek birnin düşüncesine senden çok onun ihtiyacı var.Kendine önem ver önce
Naz sız kadınmı olur. Arama o sana dönecektir.Bitti diyince bitseydi ilişkiler ,kimsenin şu an yanında sevgilisi olmazdı.

Back
X