Kötüyüm

kızlar cevapllarınız için teşekkür ederim senağlama
okadar gerginim ve sıkıntılıyımki bastgım harflere bıle bakamıyorum ... onun için kusura bakmayın lütfen tek bilidigim ona kaprıs yapmışım :delphin:
ya ben sevdıgım ınsana kaprıs yapmıcam da kıme yapıcam :( arama mesaj atma yazmıssınız onu yaptım bu seferde ılgılenmedıgımı düşündü :( off ya allahım bana sabır versın sabahtan berı yasını serıf okuyorum dualr edıoyorumsenağlama

Son düzenleme:
bence fasla üstüne düşme onun tekrar aramasını bekle sonuçta her ayrılık her bitiş yeni bir başlangıcın habercisidir ölüm dışında herşey geçer gider takma kafanaa

üzülme bu kadar canım ya... herkes gibi ben de diyeceğim asker adam kapris çekemiyor...
ben de bekledim asker yolu ; kapris filan da yapmadım... ama o döndükten sonra sevgililerinden ayrılan arkadaşlarını anlatmıştı bana... ve derdi ki orda kimse kendinden başkasını düşünemiyor... garip bir ortam... tabii böyle bi yerde de kapris yapan biz kızlar haksız oluyoruz ...

sen sakin ol şimdi... ayrılmak mı istiyorsun mesajını da unutmasını sağla... çünkü bu sefer senin bahane aradığını filan düşünecektir... bence arayı yumuşatıp ; ikinizi de sakinleştirecek olumlu bir mesaj at... döndükten sonra hayırlısıyla bunların hepsinin acısını çıkarırsın inşallah canım :)

canım seni üzmek istiyor işte,acı çektirmek istiyor.Sende eskiden yanındaymış gibi ne diye naz yapıyorsun,sen yine sevdiklerinin ailenin yanındasın,o askerde sen nazlıyacağına bu dönemde sen nazlanıyorsun,onunda tepesi atmıştır senin canını acıtmak istiyordu,bunuda başarmış gözüküyorki,sen yinede yazdıklarından dolayı tavır yapma boşver bu günlerde geçer,sen alttan al,ne var arasan seniseviyorum msj çeksen ayrılmak istemiyorum desen ne olacakki,neyin eksilir,oda bu kız beniseviyor desin.Yok yine aynen cevap verirse canın cehenneme der çeker giderim de,yoluna bakarsın o zamanda.

bitanem onun asker olduğunu sakın unutma senın yaptın kapris ona bu şartlarda cok ağır gelır üzerinede fazla gitme bence bekle bakalım gün doğmadan neler doğar inşallah iyi haberler alırsın vede çok mutlu olursun balım k.i.b sevgiler

üzülme bu kadar canım ya... herkes gibi ben de diyeceğim asker adam kapris çekemiyor...
ben de bekledim asker yolu ; kapris filan da yapmadım... ama o döndükten sonra sevgililerinden ayrılan arkadaşlarını anlatmıştı bana... ve derdi ki orda kimse kendinden başkasını düşünemiyor... garip bir ortam... tabii böyle bi yerde de kapris yapan biz kızlar haksız oluyoruz ...

sen sakin ol şimdi... ayrılmak mı istiyorsun mesajını da unutmasını sağla... çünkü bu sefer senin bahane aradığını filan düşünecektir... bence arayı yumuşatıp ; ikinizi de sakinleştirecek olumlu bir mesaj at... döndükten sonra hayırlısıyla bunların hepsinin acısını çıkarırsın inşallah canım :)

kızlar bınlerce msj attım yumusamıyor aksine dahda sınırlenıyor ya saat kaç oldu nelr nelr yazdım anlamıyorum yaa askerdesın askım sana hak wermem gerekıoodu dedım bana dedıgı neden tawr yapmısım neden ıkı gun gusel sözler söylememişim benneyaptımki

inşallah sızlere hayrlı hberler yazarım kızlar herkes için dua ettım ALLAHIM bütün ayrı kalanların acısını azaltsın kavusmak ısteyenlerı sevdıgıne bagıslasın.... inanın dıorum sen vazgecılmezımsın senden vzgemıcem dıye ama işte cok üsütne gıtmek ıstemıyrum bu sefer de acı söz sölüyo anlıcagınız cıkamadım işin içinden çok özledım bıde ya :( kaç aydır görmüyrum bende yıprandım bende özledım neden ben onu herkesden önce beklerken böle seylerı yasıyoruz anlamıyorum ya senağlamasenağlamasenağlama

cnım şuan sen üstüne gittikçe oda sinirli oldugu için olay büyücek sabırlı ol cvp yazana kadar sakinleşene kadar o bişi yazma ona erkekler böyledir fazla sıkıntıya gelemezler eminim siniri geçince o msj atıcaktır en ufak bişide sakın erkeklere koz vermeyin ayrılmakmı istiyon die vazgeçebilen tip sanarlar sizi cnm

:( haklısın yasmın1982 ben hıc bır zaman vagzecmedım ondan neden se hep vazgecen o oldu en ufak hatamı görse bile :(

Ah be canım haklı haksız şöyle dursunda sen onun eline kozları baştan vermişsin gibi geliyor o da zaten sonuna kadar kullanıyor anlaşılan.Neyse Allah yardımcın olsun asker yolu beklemek zor ama bence sende fazla zorlama eninde sonunda o arayacak canım.

hicde kafayi yemeee hicde üzülmee hicde dert etmeeee
o seni böyle bu davrani$iyla terbiye etmeye calisiyo
o takmiyo bile sense kafalari yiyon
bosver ablasinin gülü üzülme:)

hakketen ya biz kadinlar $u naz olayini biraz birakmamiz lazim

arkadaşım çok iyi anlıyorum seni benimde sevgilim askerde ve bir keresinde buna benzer bir durum yaşamak üzereydik bak anlatıyım sana ama önce sakin ol anlaştık mı ?? Görev için bulunduğu ilçeden başka bir ilçeye geçmişti sevgilim. Gittiği karakolda yeni insanlarla tanışmıştı haliyle. Bir gün oturup ortamı inceelerken askerin biri bir başka askere çabuk gel telefonun var nişanlın arıyo diye haber vermiş. Haber verilen çocuksa hiç oralı olmayıp sen kapat ben sonra onu ararım demiş ama aradan 2 gün geçmesine rağmen aramamış anlıcan asi davranıyomuş... Benimkide buna özendi bi ara böyle davranmaya çalıştı. Yani demek istediğim sevgilin mutlaka seni, senle olan ilişkisini ve kavgalarını arkaadaşlarınaa anlaatıyodur. Mutlaka!!! Ama tabii anlattığı arkadaşda önemli.. Kimisi olum yapma etme kız seni bekliyor askerde böyle acı çektirme derken; kimiside bırak burnu sürtülsün bi kaç gün devam et diyebiliyo... Arkadaş faktörüde çok önemli tabi... Telefonlarıma çıkmıyo işi var dedirtiyo dmeişsin bir de. Evet böyle bir olayda yaşadım ve inan bana altından çok masum bir şey çıkıyor ve sen kendini yediğinle kalıyosun.. Sana msj attığında belliki kapris yapmış sana. İlgi istiyo, üstüne düşmeni, onu her zamankinden fazla önemsemeni istiyo. Ama bir de düşün askerlik bu! Her istediğin an onu bulamazsın elinin altında. Kim bilir nerelere gidiliyo. Tlfnu her an açık demişsin. Açık olsada rahat kullanabilir mi sence? O yüzden biraz sakin ol canım. Biliyorum sakin olmak hiiiç kolay değil ama dayan canım oldu mu? Kapris yaparken veya kavga anında insanın ağzından isyemediği kelimelerde çıkabiliyo!! Fazla durma kelimelerin üstünde. Onun yanında olduğunu hissettir ona yeter. Ve gelişmeleride anlat bize :)

xox yanıtın ıcın ve basından gecen olayı anlattıgın ıcın cok teskuur ederım sana ve dıger yanıt weren arkaadaslarıma biliyorum suanda cok zor durum gecırıyorum hayla bı ümidim var sadece beklemekle yetınıyorum bır insan bu kadar çok severken neden vazgecerkı anlamıyorum yazık ya :( gercekten yazık dıyosunuz ya dert etme öyle bı acı ki yaşa yaşa bıtremedım gece uykumda ucuurmlardan düştüm uyku uyamıorm gözümü açıyorum o hayatımdan gıttımı şimdi diyorum ağlıyorum sadece daha kaç gun önce benım dı o sımdı benden gittimi kendıme anlatamıyorum

arkadaşım çok iyi anlıyorum seni benimde sevgilim askerde ve bir keresinde buna benzer bir durum yaşamak üzereydik bak anlatıyım sana ama önce sakin ol anlaştık mı ?? Görev için bulunduğu ilçeden başka bir ilçeye geçmişti sevgilim. Gittiği karakolda yeni insanlarla tanışmıştı haliyle. Bir gün oturup ortamı inceelerken askerin biri bir başka askere çabuk gel telefonun var nişanlın arıyo diye haber vermiş. Haber verilen çocuksa hiç oralı olmayıp sen kapat ben sonra onu ararım demiş ama aradan 2 gün geçmesine rağmen aramamış anlıcan asi davranıyomuş... Benimkide buna özendi bi ara böyle davranmaya çalıştı. Yani demek istediğim sevgilin mutlaka seni, senle olan ilişkisini ve kavgalarını arkaadaşlarınaa anlaatıyodur. Mutlaka!!! Ama tabii anlattığı arkadaşda önemli.. Kimisi olum yapma etme kız seni bekliyor askerde böyle acı çektirme derken; kimiside bırak burnu sürtülsün bi kaç gün devam et diyebiliyo... Arkadaş faktörüde çok önemli tabi... Telefonlarıma çıkmıyo işi var dedirtiyo dmeişsin bir de. Evet böyle bir olayda yaşadım ve inan bana altından çok masum bir şey çıkıyor ve sen kendini yediğinle kalıyosun.. Sana msj attığında belliki kapris yapmış sana. İlgi istiyo, üstüne düşmeni, onu her zamankinden fazla önemsemeni istiyo. Ama bir de düşün askerlik bu! Her istediğin an onu bulamazsın elinin altında. Kim bilir nerelere gidiliyo. Tlfnu her an açık demişsin. Açık olsada rahat kullanabilir mi sence? O yüzden biraz sakin ol canım. Biliyorum sakin olmak hiiiç kolay değil ama dayan canım oldu mu? Kapris yaparken veya kavga anında insanın ağzından isyemediği kelimelerde çıkabiliyo!! Fazla durma kelimelerin üstünde. Onun yanında olduğunu hissettir ona yeter. Ve gelişmeleride anlat bize :)
ne kadar dogru yazmıssın belkı 10 kez okudum senağlama

anladıgım kadarıyla cocuk bilerek sana cevap vermiyor...
yinede günahını almak istemiyorum...
ayrıca o tavır yapma hakkın var tabiki sevgilin ya bu kısmı tuhaf...
siz ozaman 2 sene nasıl anlastınız...
sabırla cevap vermesini beklemelisin ona göre bir tavır sergilersin...
kendini kahretme arkadasım bazen yapacak hiçbişey olmaz beklemekten baska...

asker ile uğraşılmaz ki..onların psikolojisi bizden iyi olmadığına göre hiç kavga etmeye gelmez diyorum..
testeresini alsın naparsanız yapın valla :içelim:

Back
X